Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
karligutza spune:
fianna gata, esti in listuta de pe prima pagina... bine ai venit la odisee! legat de epidurala, neavand nici un raspuns clar, pot doar sa te sfatuiesc sa dai un telefon la spital si afli imediat; iar legat de cetatenie, n-am nici cea mai vaga idee cum se procedeaza si ce e mai bine (banuiesc ca totusi e un avantaj sa poti avea 2 cetatenii... dar din nou zic, mai bine tac! decat sa vorbesc aiurea!)
Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Te asteptam mai des pe aici sa ne impartasesti din experienta ta de gravidutza! 
karligutza
sapt.39 cu
la purtator
brazuca25 spune:
fianna cu siguranta trebuie intrebat doctorul tau. Mie una dr mi-a spus sa iau doar trusa, fara anestezic. Dar nu sunt la Filantropia. Cred ca depinde de spital, dar as fi surprinsa sa se dea direct de acolo si trusa si substanta pt epidurala.
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
mamii spune:
fianna ...bun venit printre noi
legat de cetatenie tot ce pot sa iti zic este ca tatal nu trebuie sa fie neaparat strain( daca nasti in alta tara).La mine spre exemplu copilul va avea cetatenie nu stiu inca care sunt toate demersurile dar stiu sigur ca va avea cetatenie dubla!Nu stiu daca il va ajuta cu ceva in viata dar pana la urma de ce nu?! Si pe langa asta daca nu ma inshel atata timp cat copilul are cetatenie primsti si tu ca mama un permis ca pana cand face bebe 18 ani sa poti sta cu el in tara respectiva sau ceva de genul asta ... sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.Poate te mai ajuta si alta mamica care a trecut deja prin treburile astea.
afibebe spune:
salutare tuturor,
mama ce emotionant.
sa traiasca bebeii si mamicile lor
iar noi sa le urmam cand va veni timpul.
imi dati si mie paola mailului comun?
mercic
AFIBEBE
30+
CRISTIAN NICOLAE
Simo78 spune:
Deni, Andicu, Irinusha felicitari!!!! Sa va traiasca si voi sa va bucurati de ei! Bun venit pe lume copii dragi!
Citesc si revin daca este cazul ![]()
Simona
34+
Matei Hisham
Crash test dummies
Luna1 spune:
Salutare fetelor.
Pentru cine poate sa completeze la listutza Amelie a Irinushei s-a nascut ieri la 21.01 natural 3380kg 54 cm.
Fianna bine ai venit. Referitor la dubla cetatenie eu nu voi insista pe cea romaneasca caci sunt aici si procedura pt obtineara celei romanesti e durere de cap. Insa depinde de ce cetatenie e vorba si ce avantaje crezi tu ca poate avea baiatul din asta. Daca era mai usor si bebelina mea avea doua, asa nu cred ca ma voi agita.
Luna
33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
Annisia spune:
Salutare burtici! Am fost si moa la doctor astazi si am un bebe dolofan si dragut... Asa ca mama lui... Are deja 1.600 kg si 40 cm. Cica e mai marisor cu doua saptamani si voi naste la sfarsitul lunii august, cel mult pe 2 septembrie... Bine, fetele de la odissea de sep-oct spun ca baieteii se nasc mai tarziu si ca tot in septembrie o sa explodez... Acum asta este... Ce mai conteaza? Vroiam eu bebe leut (asta apropo de zodii, hihihihi...), dar chiar nu ma stresez ca nu va fi asa. Nu vreau decat sa il tin in brate si sa-l pup tot, tot, tot... Asa cum fac unele dintre voi deja... Norocoaselor!!!!
Apropo de nirocoase, erau la CFR2 o gramada de mamici care se externau si altele veneau sa nasca. Probabil ca unele sunt chiar colegele voastre de odisee... Offf, aveau in brate niste ghemotoace atat de mici si de firave... Ce frumosssss!!!!!!
http://community.webshots.com/user/Annisia78?vhost=community&action=publicAlbums
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Luna1 spune:
Mamii nu stiu unde primesti permis de sedere datorita copilului, poate in Italia dar nu aici. Aici nu primesti nimic iar daca esti cetatean roman si nasti aici (adica ambii parinti sunt romani) si vrei cetatenie sau drept de rezidenta pt copil in UK trebuie sa nu scoti copilul timp de 7 ani din tara (adica din UK). Abia dupa 7 ani in care copilul nu a iesit nicioadata din UK poate primi cetatenie.
Luna
33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
liadorian spune:
Annisia, mai da-le incolo de zodii! Bine ca bebe al tau e sanatos si voinicel!
Mai stii ce surpriza iti face si vine mai repede?! Uite-te si la noi pe listrutza sa vezi cati bebelashi s-au grabit sa-si cunoasca mamicile si sa prinda sezonul de plaja in intregime! ![]()
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
fianna spune:
Eu as vrea sa-l fac pe bebe englez din start; sunt cam satula de romanica si de alergatura dupa orice de aici. Numai actele pentru civila mi-au scos peri albi si mi-au mancat o multime de nervi. Ca al meu sot, ca orice englez care se respecta, nici macar nu stia care e al 2-lea nume- daca va puteti inchipui! Asa ca eu m-am ocupat de toate si de fiecare data cand ii povesteam de ce bolovan m-am mai lovit ne intrebam amandoi de ce nu ne-am luat in Anglia.
Dar acum insa....il pun eu sa alerge pentru mine :-) s-ar zice ca imi exersez capacitatile telekinetice :-D
Mai e putin pana vine Matthew si deja nu mai am rabdare, mai ales ca m-am ingrasat peste 20 de kg si de abia ma misc. M-am speriat de cateva ori in ultima vreme ca nu-l prea mai simteam dar si-a revenit si azi s-a intins bine de tot, de incepusem sa cred ca-s 2! Desi astept sa nasc pot sa spun de pe acum ca tare o a-mi mai lipseasca perioada asta a sarcinii!
fianna
37+