Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele!!

Alina e un pic mai bine ,am incercat s-o facem sa rada ,sa uite putin prin ce trece ....
Botezul s-a amanat pentru august dar nu a hotarat data ,am sa va anunt eu imediat ce aflu .
Eu in noaptea asta plec in concediu pentru o saptamana ,va mai scriu cand ma intorc ,fiti fara grija Alina e pe maini
bune ,are prieteni de nadejde!

Va pup si sanatate multa la bebici!!

Id-ul meu de yahoo este popozuda1006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ce ma bucur Madutza pt vestile nitelush mai bune. Ma bucur mult ca are langa ea oameni sa o ajute. Si noi suntem aici pt ea, speram ca in curand sa gaseasca puterea sa intre se vorbeasca si cu noi.
Oricum, pe mine m-a impresionat foarte mult ce a postat si ca a postat pe forumul celalalt. Multumesc Laura pt link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna!

Madutza ma bucur enorm ca Alina are langa ea prieteni buni..ma gandesc la ele neincetat si ma rog ca Dumnezeu sa-i dea putere sa mearga mai departe!

Cata te compatimesc..dar lasa ca primele zile sunt mai grele, dupa care reintri in normal..

O sa incerc sa pun si eu azi niste poze...de la botez..

Pupici,
Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Mada, ce ma bucur ca Alinuta e mai bine, multumim de vesti si sa nu uiti sa ne anunti de botez, pleeease!

Cata, fata, mercic de galerie, hai ca ne incurajam una pe alta
stii tu..munca e frumoasa ca femeia, evident la varsta a treia...
nu te strofoca pe acolo, ca nu cade firma daca transpiri tu, tot banii aia ii iei...tu vezi cum faci, las-o mai moale, poate te mai fofilezi si pleci mai repede la Matei..sa-ti fie tie bine, da?
si eu cand am ajuns la birou am gasit..jale, dosare expirate, adrese, etc, dar stii ca eram in fiecare zi cu fetele in Cismigiu...chiar n-a cazut servicul fara mine, am luat-o mai usor..
dupa 2 sapt mi-a dat sefu concediu, cica sa-mi revin..
acum de luni incep iar, cica..
m-a sunat sefu ieri ca incep in forta, luni la 4 jumate dimineata trece masina sa ma ia, am actiune si e nevoie de fete, presupun ca e vreo perchezitie,si cu femei,ceva, ca altfel nu ma chema..sunt 25 de baieti, nu ma lua pe mine..dar daca trebuie, hai si acolo, vad eu ce fac...ca nu vreau sa-l supar pe sef, e si asa destul om, super finut..
ceea ce vreau sa-ti zic de fapt e sa nu te omori..ai inteles tu..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele... astea sant dusmanii mei, ma tin de vorba si nu pot sa va scriu!!!!

Paulica a lu' Daconst - sa traiasca, sa se faca mare (adica sa nu se supere daconst care lupta cu pofta lui de mancare), frumos, sanatos si cu noroc si cu bafta si cu de toate!!!

sa traiasca toti bebeii care au azi vreo aniversare!!!

Aelita - da fata aia a ta are niste ochi... exact a lu' ma-sa!!! si ce zice ea tata!!! fata cica cum zic babele - urmatorul e baiat!!!

Catalina - pai asi vrea eu sa arat ca sor-mea cu 48 de kile ale ei si alea daca nu se pisa si nu face si altceva vreo 2 zile!!! Adevarul ca semanam rau... la birou mai sta la mine la calculator si intra colegii mei si incep sa-i zica ce si cum si cand si ma rog - probleme de servici... la care sormea se uita - "dar eu sant sora ei!!!"
fetita bafta la servici si sa te acomodezi si sa nu te stresezi mai rau... lasa ca are tati si cu mama ta grija de bebica...
cata - eu nu prea o tin asa in perne - de asta i-am si facut poza ca era ceva ciudat pentru mine... eu uit mereu s-o mai pun si asa, ca ea e zbantuita toata ziua, dar am sa o mai tin si asa in perne si paturi si alte acareturi ca am vazut ca ii place...
catalina zici ca ai curaj sa lasi bebele cu tati o saptamana asa ca in emisiunea aia cu o vreau pe mama inapoi... eu nu!!! Adica o las darsa fie asistat de bona 24 din 24... si e adevarat ca azi dimineata al meu cat pe ce s-o incaseze ca eu m-am plans ca mi-e somn la care el "lasa-ma ca deja ar trebui sa te simti bine si doar dupa 2 ore de somn" !!! ca cica "asa fac toata femeile numai eu ma plang ca mi-e somn!!!" Aoleu ce m-a inebunit!!!

Aelita - eu am lumanarea si acum cu flori uscate in jur....nu am avut saraca de mine timp nici acum s-o curat de "aranjamente" !!! macar bine ca ai scris, mi-ai amintit... poate o aranjez si eu!

Ylilimic - mama ta daca o vede pe Diana - zice ca sant criminala, la cat de rau mananca si la cat e de slabita... Mai adevarul ca nici eu nu alerg cu mancarea prin casa... nu vrea - am invatat lectia, cat nu insist - oricum nu mananca!!! Dar nici nu ma agit sa fac ca toate animalele ca sa manance... pai ce o sa fac la un an si ceva? Eu traiesc cu o idee care ma face sa ma simt bine - macar sa stiu ca nu va fi predispusa la ingrasare sa nu mai stie ce inseamna dieta... ca asa se zice copiii slabuti pana la un an - nu se ingrasa nici dupa 25!!!

gabriela_s - fato eu am fost prima mama inconstienta care a lasat copilul si a plecat la munca... dupa 3 saptamani eu deja stateam calare pe birou!!!

Fetelor aseara ii povesteam lu' al meu despre inmormantare si ma rog.. ce s-a intamplat Alinei... nu am reusit sa termin vorba ca boceam... m-am pus in locul ei si m-a luat groaza si parca am vazut ochii Dianei carei ar trebui sa-i zic ca nu isi va mai vedea tatal... Eram la terasa si se uita lumea la mine ca la urs, cred ca zicea ca ne certam, dar eu boceam ... Sper sa aiba rabdare si putere si sa invete sa traiasca altfel de acum in colo!!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eli, te intorci la datorie? bravo si bafta. bb il dai la bona? scuze daca ai scris dar nu am fost pe faza.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

gabriela_s lasa ca mai pun poze si mai multe de la botez dar eri in fuga am bagat cateva si asa ma "scotea" yahoo-ul ca vezi Doamne s-a inchis... dar eu am insistat cu toate ca si Diana maraia... ma rog greu la noi cu donsoara ca vrea toata atentia!!! bai uneori foieste continuu - asta e argint viu, o sa ma scoata la pensie, nu stiu de unde are atata energie, unii copiii mai stau locului se mai joaca cu o jucarie... asta nu, nene, da din craci din maine, pe burta, pe spate, podulet si iar de la inceput si apoi maraie ca vrea si in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

salutare fetelor! citesc si raspund

MARYBELL - doamne cata durere... am citit ce ai vazut tu la biserica cu alina. dumnezeu sa le ajute!

ALINUK - EEEE ,distractie placuta in vacanta! sa va priasca la toti 3! asteptam povesti si poze :)

AELITA - ce veste frumoasa , felicitari gravidutei, sa aibe sarciona usoara!
hai ca te vad ca iti faci prea multe grijni cu vbenirea in romania. hai ma , vezi ca te simte fata! tre sa fii pozitiva, hai acu luasi bilete tre sa vii, n-ai incotro! eu cand am ajuns am zambit la toata lumea si m-am jucat cu toti sa ma vada thea , si ea dupa mine :) deci tre sa te vada pe tine ca te simti bine! ca sa se simta si ea in siguranta in loc nou. 10 zile de chef va asteapta, ia mai ingroasa-ti obrazul si da-i incolo pe toti cu plecarile si vizitele lor si simtiti-va voi bine cum va convine!

MADY23 - succes la vaccin! fata mare bianca! si ce papa? ce-i place?

CRISS68- tu cauti carucior mothercare? pai nu au magazin la bucuresti? parca asa stiam.
aaa, acum citesc. vrei din ala cu 3 roti. l-am vazut eu la noi in malta. sa stii ca e foarte mare! si rotile mari! nu stiu in ce masina ar incapea! mai bine te uiti tot la mothercare de carucior MACLAREN sport, foarte usor! care se da pe spate de tot, are umbreluta si geanta si tot ce vrei. si e muuuult mai comod! poate gasesti in bucuresti

KATERYNA - frumosi fov baieteii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli mama, sa fii tu sanatoasa ca nu ma pot fofila. Munca mea e in Pipera, deci la 2 ore de casa. Nu am masina si deci sunt la mila autobuzului pe care scoala ni-l pune la dispozitie care pleaca fix la 16:45. Deci pe la 18:15 sunt si eu acasa. :( Asta e, noi sa fim sanatosi.
Nu transpir dar tre sa ma ocup ca deh, doar sunt piticoasa rau la creier. Dar sa stii ca nu mai sunt la fel si imi pot da seama, inainte ma lua si plansul daca ceva nu imi iesea bine la munca ... acuma o pot lua incet desi aici e jale. Ma rog, e doar prima zi.

Mie un dor de Matei de mor!

Liuda fata pe bune daca se vede ca sor'ta e mai slaba ca tine cum zici. Seamana rau fata!
Multam de incurajari!

Monu, Eli e la datorie de ceva timp. Are vechime deci. Dar cred ca pe langa Liuda, Raluca e mai campioana.

Hai va pupicesc sa fug la munci. Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

:( daca nu mai citesc decat pe sarite nu mai sunt la curent cu vestile. eu oricum sunt depasita de situatie. astea mici ma baga la balamuc.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput