Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Haideti ca am ajuns si eu la birou. Ce ciudat eeee!

Gabi, unde ai citit ce a scris Alina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

asa maryela hai sa ne luam de manuta cu parintii astia super destepti...de ce dau sfaturi ca si cum ar fi litera de lege?eu le explic alori mei ca eu citesc f mult despre cresterea copiilor,si oricum ce stiu ei de acum 20-30 de ani nu se mai pune.chiar si pediatra ma sustine,i-a spus maica-mii in fata ca e in urma...asta este.

cat despre bani in cont,se pot depune cash doar la BRD,evident,dar de virat cu ordin de plata,se pot face viramente de la orice banca.doar sa ii cereti adinei pe PM si adresa ei completa pt ordinul de plata:)
ah si ca sa intre suma rotunda in cont...poate ar fi potrivit sa puneti un 20-30 mii peste,pt ca i se percepe comision atunci cand incaseaza prin virament banii (la cash nu).in contul de valuta nu i se percepe,doar la lei.
eu mai vin cu o idee :la brd exista conturi pt minori de la 0-14 ani,care se pot emite direct pe numele copilasului,cu semnatura parintelui evident.suma minima este de 500 ron sau 400 de euro,depinde ce moneda alegi.sunt detalii mai multe pe site.cand face copilul 14 ani primeste un card si invata sa isi gestioneze singurel banutii lui (are limita la retragerile zilnice de pe card,fixata de parinte am impresia,oricum...nu poate scoate sume mari fara acordul parintilor).

oricum,apropos,eu zic ca e bine sa invatam copii CE sa faca cu banii dandu-le bani pe mana (nu sume colosale) nu restrictionandu-i.altfel nu au cum sa invete sa aprecieze valoarea lor ...am o prietena care de la 16 ani primeste un fel de "salariu" lunar (care variaza si in functie de rezultatele de la scoala) si stie ca are doua optiuni:sa cheltuie toti banii odata si apoi sa nu mai pupe nimic o luna ,sau sa se dramuiasca si sa ii ajunga si pt iesit in oras si pt diverse.repet,nu e o suma exorbitanta,e raportata la nevoile unui adolescent.
voi ce pareri aveti despre subiectul asta?eu nu am fost invatata cu bani si cu prea multe si cum am prins bani i-am dat pe toate rahaturile si frustrarile adolescentei

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

aaaa asa si sa O INCURAJAM PE SCUMPA NOASTRA CATALINA CARE ASTAZI S-A INTORS LA SERVICI!
esti prima mamica de aici care reincepe serviciul?temerara noastra!!!inafara de cele care lucreaza de acasa sau de Liuda,ca la ea nu se pune,ea nici nu a intrerupt serviciul ,si-a luat o mica pauza ca sa nasca...adica na,la liuda munca e al doilea copil,nu?deci nu se pune!
cata,iti urez nervi de otel,multa nesimtire si tupeu!da cu ei de pamant,fa-i praf!!!go girl!

ah si LA MULTI ANI LUI LUCAS PAUL!un pupic timid de la domnisoara adriana (sa nu o vada domnisoara diana ...)

ah liuda frumoasa e fi-ta,sunt topita dupa ea!!!nu ai si tu poze mai multe de la botez?oricum,din ce am vazut,ai aratat misto tu acolo!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Gabi, iti multumesc din suflet, sa stii ca am nevoie de incurajari. M-a luat plansul la metrou ... . Mie deja un dor de Matei de mor. :)
Dar nu sunt prima, din cate stiu eu si Raluca a inceput de ceva timp. Luni incepe si Laura Ionescu, tre sa ii facem si ei galerie. Hai ca de ce de nece, tot o punem de o galerie.

Fetele, la munca nu am mess si nici nu imi pun ca ce am gasit aici cred ca nici sa mananc nu o sa am timp. :( Colega mea e cea mai draguta fata din lume dar la organizare ... .

Zi mai Gabi si mie unde ai citit de la Alina ... sau nu vrei sa imi spui? ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

aici a scris Alina.

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

cata na ca ti-o zis laura ...

vezi ca poti folosi yahoo mess direct din yahoo mail (daca ai ala beta) sau daca intri pe ebuddy sau pe meebo (asa ma conversez cu mandrul).
te cred cu plansul,eu am un servici de tot..........asa ca un motiv in plus sa stau naibii acasa,nu ma grabesc,ca la 9 mil pt 10 ore pe zi,fac ceva pe ei.daca luam si eu macar un 500 de euro net,dar asa...sa stea sa le sufle altii in fund,poate ma enervez si trantesc si bebe 2 cand o face asta 2 ani si gataeee?las ca ma licentiez si ii sparg la bot,atunci sa vad ce mai zic?ca sanchi,cica nu ma pot avansa ca n am studii superioare,nu zau????

fetili,de pe webshots nu se pot downloada poze in calc in format obisnuit,bagati si voi pe un flickr ceva ca sa ia lilimicu.
ah lili si zici ca vrei sa iti deu o poza cu mine cu basica umflata,una cu basica pleostita si cu copil proaspat de gat si una cu copilu evoluat acum?eeeee,sa caut!

ah si vaz ca si tu te iubesti cu maica ta de nu se mai poate ...

bai e clar,noi astia din generatia "mother fucker" nu ne avem deloc cu "cenaclul flacara" .claaaaar!

Mergi la inceput

aaaa,aseara noi am iesit pana la urma cu bebe afara,am inaugurat carutul sport si nu a fost rau deloc!!!mandrei i-a placut,iar pt mine a fost o incantare sa "conduc" asa ceva,fata de troaca de landou.
e super fain carutul,e mic,usor si pliaza compact!alta viata!
l-am primit cadou la botez si pana acum am ezitat,ca ziceam ca nu imi plac astea pe 3 roti,dar asta e simpatic rau!
asta este caruciorul doar ca e pe rosu.e simpaticel,doar ca nu se lasa spatarul,evident si nu poti sa atarni nimic de el si nici nu are cos dedesubt,dar e ideal pt cineva ca mine
am vazut ca se gaseste la minblu la noi parca?

Mergi la inceput

aelita si pe tine te-a tradat sofiuta cu "ta ta"e o dulce!
ce interesant e saculetul ala,ia sa caut si pe aici!

mai dar nu v-am zis ca si a mea tot cu "ta ta " a inceput week endul trecut...cred ca e o moda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata, fete,

aaaaa, Cata, hai curaj la serviciu!!galerie!!!auzi, dar tu incepi de vinerea?de la sfarsitul saptamanii?

Liuda, Didi a ta e scumpa tare, mai si are niste ochi!fata, ce mai semeni cu sora ta!

Aelita, mama, ce dulcica e d-ra Sofiaaaa!deci crezi ca ta-ta gangane ea acolo, nu?
care e treaba, daca spune tata prima data urmatorul bebe va fi baiat?asa e superstitia???

Laura Popy, ce faci, fetita, ne spionezi?tre sa te vad sa-ti dau carticica!si mi-e dor de voi, sa stii!

Gabriela, super frumos caruciorul!si lasa ca isi revin ai tai...mai stiu si eu unii..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Aaaa, si de madam Eli uitasem ca a inceput munca. Deci si ea merita o galerie mica, chiar daca intarziata. Da Eli, am inceput azi pt ca de luni colega mea pleaca in concediu si am vrut sa stau nitel cu ea inainte sa vaz ce si cum a facut pe aici, sa o pot lua la intrebari.

Baaaai, stati ca acuma au sarit toti pe mine cu sfaturile, care mai de care. Hahaha. Ce stiu ei ca sunt trecuta prin sfaturi si parasfaturi si am platosha deja. Culmea insa, veni una care se declara f dezamagita ca dau lapte praf la copil ... oare ce o vrea ea sa ii dau ... friptane de la 3 saptamani? Sa va mai zic ca n-are nici catel nici purcel ? Dar of course, le stie pe toate si ma besteleste "vai draga da' ce panicoasa esti, ce suni atata acasa?"

Ati fi mandre de mine fetelor, de azi dimineata am vb cu Cornel decat de doua ori si e 11 deja. E? E? E? Aelita, ce zici de mine, nu ca va surprind? Doar v-am promis. :))

Mergi la inceput