Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

LIUDA- ce mare a crescut si dienuta ta! e o frumoasa! si ati avut un tooooort la botez!!! aoleu, mi s-a facut o pofta mare de tot :)

AELITA- sofia a zis tata!!! doamne, felicitari! ce scumpica e ea acolo... o dulceata de fetita, bravo! cand o zice si a mea.... eu tot ii zic mereu dada dada dada dada, ca poate zice si ea dada adica tata cum se zice pe acolo. sa ii facem asa surprizxa, de aniversare de 2 ani. ca ma intorc cu 2 zile inainte de aniversartea noastra.,.. da nu cred ca o sa reusesc sa o fac eu sa zica. cred ca e dupa cum vrea copilul si i se pare ei mai usor... voi ce ati facut, ati stat pe langa ea cu tata tata tata asa mereu, sau asa v-ati pomnenit cu ea?

DADAP - dopamne ce norocoasa esti ca doarme copilul noaptea... auzi, fara sa se trezeasca... ehe, pai de ce crezi ca nu mai e mult? e cat vrei tu, nu pleaca laptele de acolo ! si eu alaptez si de luni am inceput cu papa. stai ca scriu cand termin de citit cum am facut. si e super bine!

MARIELA - sper ca te-ai mai linistit! lasa ca asa mai e cate unu stresant, n-0ai cei face! tu fa dupa capul tau, ce vine ea sa te traga la raspundere. tu alegi ce si cum. nu suntem la scoala sa picam examenul si sa ne dea pro\fesorii cu rigla peste mana eeeeeee, ca ma si enervez pe faze din astea cu parinti autoritari...

GABRIELA S - super caruciorul. parca DACONST vrea si ea din ala.

hai ca ma si dor ochii de la atata holbat in monitor. dar am o pauza ca doarme thea. si imi era dor de voi!

deci cu DIVERSIFICAREA LUI PESTE :) nu , ca e de bine, de aia va zic!
am fost pe la tara la nasi sambata trecuta si aveau caise in pomi !! si erau duuuuulci , gustoase cum n-am mai pomenit! pe piata nu se gasesc asa, ca am cautat. si i-am dat si eu fetei sa suga asa din jumate de caisa, s-a facut ca purcica pe haine , pe toate alea, dar a limpait la caisa cu asa drag... asa ca a doua zi i-am dat iar sa limpaie tot o jumate de caisa, din mana meas, asa , nu din lingurita. mai mult de gust. si luni dimineata , dupa a doua masa, care era pe la 10, i-am dat o caisa intreaga cu lingurita. a fost super, asa tare i-a placut. simplu asa. azi am ajuns la 2 caise si o lingurita de orez cu roscove. i-a placut tare mult. asat tot dupa masa de la jumatea diminetii. va zic fetelor, care alaptati ca e bine sa dati mancarea solida dupa lapte ca uite, se obisnuieste ca la ora aia e de lingurita si chiar a supt mai putin si face din gura mam mam, pam ... ca un plescait asa din buze, semn ca vrea papa sa mestece e super treaba si merge foarte bine. am zis ca cereale o sa am eu acolo la mine tot anul, banane si mere coapte in containere si sere la fel... dar uite, caisele alea din pom de la tara sunt mortale si o sa le ducem dorul. de aia i-am dat si fetei pe astea intai. am vazut ca merge bine la stomacel , si am continuat. deci asa am inceput noi.
aaaa. si bea si apa acum! cu canita avent. ca o luasem demult. acum o sa iau si din aia cu pai de la primii pasi ca e super, am vazut aici la pitesti. dupa ce papa ii dau si apa asa la o juma de ora , si s-a invatat si plescaie acolo, mai si inghite. mai si cere cand e cald rau. o vad ca e agitata si imi dau seama ca ii e sete de apa. si bea. nu mult dar isi uda gura acolo.
ma duc sa lenevesc oleaca.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

[quote]Originally posted by dianamizzi

LIUDA- ce mare a crescut si dienuta ta! e o frumoasa! si ati avut un tooooort la botez!!! aoleu, mi s-a facut o pofta mare de tot :)

AELITA- sofia a zis tata!!! doamne, felicitari! ce scumpica e ea acolo... o dulceata de fetita, bravo! cand o zice si a mea.... eu tot ii zic mereu dada dada dada dada, ca poate zice si ea dada adica tata cum se zice pe acolo. sa ii facem asa surprizxa, de aniversare de 2 ani. ca ma intorc cu 2 zile inainte de aniversartea noastra.,.. da nu cred ca o sa reusesc sa o fac eu sa zica. cred ca e dupa cum vrea copilul si i se pare ei mai usor... voi ce ati facut, ati stat pe langa ea cu tata tata tata asa mereu, sau asa v-ati pomnenit cu ea?

DADAP - dopamne ce norocoasa esti ca doarme copilul noaptea... auzi, fara sa se trezeasca... ehe, pai de ce crezi ca nu mai e mult? e cat vrei tu, nu pleaca laptele de acolo ! si eu alaptez si de luni am inceput cu papa. stai ca scriu cand termin de citit cum am facut. si e super bine!
_

dianamizzi - pai cum voi va mai treziti noaptea?
cosmar!!! Eu si asa sant cheauna, ca ma trezeste la 7 si 10 fiecare dimineata, a dracu' daca stiam unde tine Diana ceasul ala fix dupa care se trezeste - il stricam!!! deci ( iar laud copilul - iar o incasezi la nopate - dar...) noi ne culcam la 10 jumatate, 11 cel tarziu... si ne trezim cum am zis la 7 si 10, pana la 3-4 nu o stiu, nu o aud, la 5 bea ceai ca o apuca setea, de la 6 se foieste mai mult si la 7 si 10 ochii mare si cracii in carusel!!! dar nu se trezeste, nu cere mancare, se foieste - da! dar daca dau suzeta si o pun pe o parte - nu mai am treaba...

catalina - la tine cred ca e mai mult drum decat munca... 2 ore incolo doua inapoi... atata plimbareala... chiar e departe. eu in 7 minute sant acasa, nu ma plang daca prind rosu pe cele 4 semafoare pana acasa in 10-11 min sant in curte... dar 2 ore... pai ajung pana la bucuresti in timpul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Eli - fata vazui si eu pozele de la mare... fata ptifu sa nu fie... dar ce baiat grasunel are mama, doamne acum imi dau seama ce aschimodie am eu acasa, pai ce pulpe aveti voi... aoleu, la noi se cam vad si coastele uneori...

am plecat la piata dupa fructe... sa hranim copchilu' poate prinde si ea la grasimi...

pupicie fetelor si distractie placuta celor de la mare si munte in WE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Nu vreau sa va povestesc ce zi epuizanta am...si asa le aveti pe ale voastre.
Dar Diana - ma bucur ca iti merge bine cu diversificarea! intre timp am renuntat la legume, pierde copilul fructele proaspete de anul asta...asa ca papa nectarina cu cereale, moaaamaaa, de ar fi mai mult! Aseara i-am dat si mar, dar nu a fost incantat, de fel nu am inregistrat succese cu marul, decat combinat acum 1 luna. Am schimbat de multe ori soiul si degeaba. Il las pe fructe si gata, incet incet o vrea el si legumele...
nu stiu cine mai voia la munte...mie mi-a placut si Bran tare mult...e zona linistita, nu prea ai distractii, e de recreere. Si Brasovul e aproape (pt o intalneala) pentru piureuri la borcan sau piata.

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gata fetili, plec acasica. Abia astept sa il smotocesc pe bursucelul meu care i-a facut lui taicaso CIRC legumicol. Adica iar a refuzat legumele si a urlat dupa lapte. Borcanat il fac la pranz, dar asta peste vreo luna. Deocamdata pauzam si papam branzica si iaurtel. Incetul cu incetul.

M-au rupt pe aici si ma asteapta si mai rele incepand de sapt viitoare. Mai ziceti-mi pe aia cu sa nu transpir mult ca simt cum revin in batalion piticii cu "sa fac toate perfect pe aici" si nu e bine.

Hai va pup si probabil ca ne mai citim diseara ca acu alerg sa ajung sa scot piticul afara. Adica plec in excursie spre casa. :))

Pupici

PS. Cam multe lipsa la apel azi: lilmicule, adinusho, marybello, daconsto unde sunteti mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by Liuda
Eu traiesc cu o idee care ma face sa ma simt bine - macar sa stiu ca nu va fi predispusa la ingrasare sa nu mai stie ce inseamna dieta... ca asa se zice copiii slabuti pana la un an - nu se ingrasa nici dupa 25!!!
Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

FALS! Demis Rousses (sau cum s-o scrie numele lui) pana la 4 ani povesteste ca a fost slab ca un biafez. Alergau mama si bunicile dupa el cu castronelul de mancare. Apoi a facut nu stiu ce operatie si de atunci a inceput sa se ingrase ca ajunsese la maturitate la 130 kg!

Marina, tu spuneai ca esti mama denaturata ca nu te duci pe la bebelina in timpul noptii? Dar ce zici de mine azi? Se trezeste fi-mea in creierii diminetii (adica ora 8), o schimb, o alimentez, ma joc cu ea, citesc forumul (slaba activitate), iar o schimb (din motive de kk), in fine, se face 10 vrea sa adoarma, ne chinuim amandoua pana la vreo 11 ca nu vroia in niciun fel (nici in patut, nici in leagan, nici in brate, nici la tzatza). In fine, adoarme, ma culc si eu, se trezeste pe la 13 iar schimbat, alimentat insa cum imi era somn m-am culcat. Ea hhhiii, in patut, la un moment dat vreau sa ii indes suzeta in gurita, ea rade la mine dar strange din gingii, asa ca ma culc. Ma trezesc la 16 speriata, ce s-o fi intamplat cu fata. Tipa dormea bine mersi fara suzeta, in latul patutului. O asez normal si mai doarme vreo 15 min pana vine bunica-sa si se trezeste ca e rost de tinut in brate.
Nu stiu ce are fi-mea: are zile cand adoarme singurica, e un copil model, si zile cand curg apele pe mine de atata frecat ploada si ploada tot nemultumita e!
Nu va zic ca in somnul de frumusete visai numai bratari de aur pe care le vroiam pt fi-mea?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, victorie, a adormit fi-mea in carutz pentru prima oara in 3 luni! Ca de pe la doua luni nu mai adormea decat la ea in pat, in carut niciodata! Daca repeta faza o sa pot si eu merge cu ea prin diverse locuri unde trebe stat mai mult fara teama ca trebe sa stau cu ea in bratze fiindca in carutz n-are somn!

Intrebare - ai vostri, cand incercati sa le atrageti atentia cu ceva dar ei sunt atenti la altceva, va baga in seama? A mea, daca s-a fixat ea pe ceva ce vrea ea sa priveasca, pot eu sa carai, sa lipai, sa bubui, sa chitzai, ca nu se uita la mine - se holbeaza fix unde are ea chef si numai dupa ce termina de analizat acel ceva catadicseste sa se uite si la mine...

In alta ordine de idei, n-am scris de asta pana acum, dar cred ca fi-mea are strabism, ca prea se uita crucis si ii mai fuge cate un ochi spre nas... ma infurie chestia asta rau de tot, pentru ca nush de unde naiba ar putea avea asa ceva, ca nici eu nici ta-su n-avem probleme de genul asta, nici ai nostri (familia) n-au, deci... ar fi bizar... treaba e cam asa, ca m-am uitat la pozele ei de cand era mica - cand era mica mica, pana pe la vreo luna jumate, se uita foarte bine; pe urma a primit un carusel si am impresia ca de la ala a inceput sa se uite aiurea. Doctorita mi-a dat ideea si mi-a zis sa-l scot si sa vedem ce se intampla; in orice caz, l-am scos de vreo 3 zile si imi pare ca se uita mai bine, parca nu-i mai fug asa tare ochisorii... saptamana viitoare merg cu ea la un oftalmolog sa vedem exact care e treaba, ca nu vreau sa merg pe presupuneri si sperante ca se va indrepta, vreau sa stiu sigur daca e ceva pasager sau daca trebuie sa stau sa fac tratamente. De cacao treaba asta, dar, well, sa vedem ce zice si doctorul.

Eu de vreo saptamana am migrene; ma simt ca dracu' pana iau codaminul P si trece durerea de cap, si asta zilnic, cred ca vremea asta tampita si nehotarata e de vina. Fluctuatiile de presiune atmosferica ma dau peste cap. Mama ei de meteosensibilitate. In plus, nici nu dorm calumea de cand cu tragedia dragei noastre AlinaTXA... adorm si am cosmare... ma trezesc si pipai repede in pat sa ma asigur ca e tati langa mine... ma gandesc daca eu sunt atat de afectata de nenorocirea asta, cum o fi pentru Alina... of, Doamne! Vine si ziua mea acusha si fac cei 30 de ani, o "schimbare de prefix" care ma cam deprima... in fine, asta e, imbatranim, noroc ca avem mormolocii astia mici si traim prin ei, pentru ei.

Ma duc sa mai iau un codamin, ca vad ca iar ma ia cu durere de cap. Bai, a dracu' asta nici cu utza nu trece!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Am fost si eu pe aici, am vizionat poze (copii au crescut toti foarte mult si sunt draguti foc).
Am pus si noi poze noi la semnatura. Lili vezi daca le poti descarca de acolo. O sa incerc sa le pun si in albumul comun daca o sa am timp.

Va pup,

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

N-am citit nimic,revin.
Pun o poza repede cu
micutul Superman

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

quote:
Originally posted by eli1977

neata, fete,

Laura Popy, ce faci, fetita, ne spionezi?tre sa te vad sa-ti dau carticica!si mi-e dor de voi, sa stii!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

shpionez ca de obicei....

ne vedem sapt viit, te sunam sa cobori la cafeluta

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput