Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
eli1977 spune:
buna, fete,
nici eu n-am mai putut intra sa scriu azi..
doar am citit si m-am gandit
Cata, ce-ai facut cu petele caramizii de pipi?erau spre maroniu, asa?cum au trecut, mai are Matei?
Aelita, fetita, eu am Autan crema si il dau in fiecare seara, nu are nici o reactie naspa..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Liuda spune:
poze!!!
sant vreo 4-5 noi ce am reusit cat m-a lasat Didi
aha cutu am dar Share si mi-a scris ca yahoo photo este inchis adica close... na chinuite
Liuda spune:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804431631966/74
hai ca incerc poate merge ca vad ca a luat-o din loc... sper sa se vada...
pupici
ca noi plecam la plimbarici si sa papacim - azi mancam la terasa... ne diversificam si noi ca prea ne-am domisticit!!!
adela2006 spune:
am trimis copilu afara cu socrii si dupa 5 luni jumate ma voi uita si eu la un film de la cap la coada
am si eu o intrebare mai aiurita asa SE DA VOALUL DE MIREASA ?
am vrut sa fac un gest frumos si sa-i dau rochia de mireasa la o vara de-a sotului sa o modifice sa faca ce vrea cu ea
dar ea vrea si voalul si am inteles ca nu se da voalul ( maica-mia s-a albit cand a auzit ca il dau ) ca cica nu stiu ce nenorocire se intampla
eu nu sunt prea superstitioasa din fire dar parca nu stiu nu i l-as da daca nu se da
si din gestul meu frumos a iesit un mare scandal cu socrii ca i-am zis la aia ca il dau si acum nu il mai dau 

nu stiu ce sa fac
liuda ai o printesa de fata 
ralu bine ai venit in tara 
r-marce chiar ma gandeam la tine zilele astea 
lilica voi cauta o poza si o pun la semnatura
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
IoanaN spune:
Dragele mele, am incerat toata dimineata sa ma culeg sa pot sa scriu ceva aici...dar ce folos???!!! randurile mele nu vor putea alina suferinta, golul si durerea alinutei noastre dragi...mai mult nu pot scrie...nu am ce pt ca sufletul mi-e gol si mut...
Alinuta te iubim, ne gandim la voi si ne rugam pt voi... daca pot sa ajut si eu cu ceva astept sa-mi spuneti!
fetelor eu aveam nr alinei de mob...e intr-un laptopvechi pe care nu-l mai pot folosi acum ca sunt cu toate stranse, ne mutam...de-aia nu am maiscris...care-l aveti, mob ei il vreau si eu
Dumnezeu sa-l odihneasca pe taticul lui Bita!...care-i seamana picatura de apa...
POZE Botez
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
aelita spune:
avem acum masa,si incepem diversificarea !
de ieri,Sofía spune ta-ta (sonor)
si saculetul de fructe .partea alba se desfileteaza de partea verde,si pe acolo se scoate sacul,are un inel in capcat ca sa nu iasa.se spala fiecare piesa in parte.si sacul se poate steriliza .
cu contul...ma gandesc ca multe fete nu citesc toate mesajele,si poate ar vrea sa contribuie.
asta e clar ca nimeni nue obligat!
deci noi din afara nu putem sa punem in contul ala.atunci sa ne hotaram cu toate cum facem,daca nu te deranjeaza pe tine sa trimitem in contul tau si apoi tu sa umbli sa ii scoti...
trebuie sa merg la banca si sa dau contul?
si la mine e greu sa ajung la banca,nu e aproape si trebuie sa iau masina cu copil dupa mine,si sa stau acolola cozi,dar gasesc eu o zi.aici bancile sunt doar dimineata.
ma gandesc ca e tarziu in august cand vin eu..
catalina-vezi pe borcane,ca poate nu toate sunt cu ingrediente naspa.stiu ca sunt si fara gluten,si fara aditivi,si eumai stiu ce-o fi...
liuda-nu-ti fa probleme,ca Diana e fortoasa,doar ca nu stie cum sa faca.
habar nu am daca sta in maini sau nu,o sa o fotografiez sa vad cum apuca ea cu o mana suzeta ,sta pe burta sau in mana? habar n-am..
ce frumosi,Anelin si Erik !!
lilimic,eli-am sa cer aici o crema din asta,ca cine stie ce marci or avea,si daca vad ca ajunsi in Romania,nu functioneaza,iau de acolo romaneasca.mi-e ca a astora or fi pt muste lesinate!
au auzit ei de tantarul armasar de la noi??
eu nu ma gandeam la reactii naspa,doar sa fie eficient,nene,adica sa nu linga si tantarii crema si sa infiga iar trompa ,sa le placa si asa.ca n-am eu fumuri de nu dat cu creme la copii ,ca am dat cu de toate.
catalino-m-ai speriatcu piticu tau mort!!! pana am citit tot...
liudo-dar ce seamana sora-ta cu tine!!
sunteti frumoase toate trei!ce mare s-a facut Diana!si frumoasaaaaaaaa!!!
adela-nu stiu daca se da voalul sau nu..dar daca zici ca nu se da,ii explici miresei ca e cam naspa treaba,si poate ca nici ea nu-l mai vrea ,adica daca nu e bine,nu ebine nici pt ea,nu?
si sa va zic o chestie,aprops de superstitii.
am uitat sa va spun.
dupa botez,ce credeti ca a facut mama? A RUPT DIN LUMANARE ! ca sa o puna in vaza,si sa ajunga florle la apa.fara sa intrebe,zdranc,poc,si pusa in vaza !!!! "ca se ususca saracele flori " Am zis ca mor ! cica n-are nimic,ca bucata aia rupta o aprindeti .
preotul stiu ca a zis sa aprindem lumanarea,nu cioturi,si ca florile se pot arunca ,ca nu afce nimic,cand se ofilesc.
nu stiu daca e vreo superstitie sau nu,dar eu as fi vrut sa pastrez lumanarea asa cum e ea,nu ciuntita.ca mi-au trimis-o din Romania !!!
si au avut grija sa nu o strice.
ce sa mai zic...
bai,arata astia iar "campul rusinii"-plin de corturi de tigani romani intr-un parc public !!!!!!!!!!!!! si ii numesc "romani" fara sa spuna ca sunt o etnie aparte.nu am nimic cu ei,dar mi se pare normal sa specifice etnia,cand vorbesc,ca lumea ii vede si crede ca asa se traieste in Romania,cum traiesc ei in corturi,fara apa,au umplut de gunoaie,cu puradeii despuiati ...
ieri au ararat inregistrare video de la obijuterie cum la fel niste tigani cu tiganci cu fuste (au spus ca sunt "romani la tv) au furat ...
astia incearca sa ii trateze ca pe oameni normal,si tiganii profita de ei.
unul povsteste cum o tiganca a nascut,singura,a taiat singura buricul si s-a dus inapoi la munca.
na! ce imagineisi fac astia de noi!
bai,si mint muuult !!!! si astia ii cred !
cica ei cauta de munca si nu gasesc!! cand colo ei nu au muncit in viata vietilor lor,si au venit numai ca sa fure.
intr-un cartier aproape de mine au inceput sa atace autobuzele,cu minori dupa ei ca stiu ca ii aresteaza si le da drumul imediat iar in strada.bat soferii,le iau banii,bijuteriile la doamne,sunt astia consternati ca la ei nu se intampla asa ceva(se fura,se ataca,dar au alte tactici)
Si o tiganca ii da reporterului opaine facuta de ei,si asta da pe spate ca vaaaai ne dau si putina paine pe care o au !!!!!!
ma duc dracu !
afara cu copilu !
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
cristiana70 spune:
ADELA, habar n-am care-i chestia cu voalul, se da, nu se da. Sa zica multam ca-i dai rochia, acum ce-o mai fi daca-si face un voal? Poate stiu fetele mai bine care-i chestia cu voalul.
CATALINA, si am crezut ca s-a dus si piticul ala...
Fetelor, eu vreau sa-i instalez tarcul maine, sa se rostogoleasca piticul cat vrea el, fara sa tremur ca aterizeaza din pat. Voi ce ati pus sau veti pune pe fundul tarcului? Ca ma bate gandul sa-i iau o salteluta d-aia, merita banii?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
delfinuta spune:
Buna seara!
Am fost plecati toata ziua, n-am apucat sa mai scriem nimik..
Tot cu gandul la Alina si Bita am fost...inca fara cuvinte..
Mada daca mai ai vesti sa ne dai si noua de stire..
Va pupam,
Irina si Erik Stefan
cristiana70 spune:
LIUDA, v-am vazut in prima poza pe toate trei dar nu ma lasa sa vad pozele dinainte si dupa 
!
AELITA, super dispozitivul de morfolit fructe, la noi nu am vazut asa ceva.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Pt fetele din Romania am pus pe prima pagina datele contului si CNP-ul meu ca cica e necesar si ala la banca.
Pt fetele din afara,care vreti. imi spuneti si va trimit pe Pm datele contului meu personal in euro.
Asta de pe prima pagina e deschis special pt Roberta si de aia l-am facut public,pe celalt deoarece in folosesc si in alte scopuri vi-l dau,la cerere,pe PM.
Nu e nici o problema sa ma duc pe la banci sa-i scot,transfer,etc...m-am oferit voluntar si macar atat pot face si eu pt Alina