Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 22
aelita spune:
adinush,baga si la mine un PM cu contul.
maine nu cred ca pot,dar sper ca luni dimineata.,daca nu pot eu,sa se duca sotul.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
Catalina spune:
Fetele, la teve pe prima super emisiune "O vreau pe mama inapoi" care puteti tre sa va uitati. Ne razbuna!!!!!
Salina spune:
Va salut, dragele mele
Am incercat sa mai scriu dar de fiecare data stergeam, cuvintele mi se pareau vorbe si atat pt ca in astfel de situatii durerea este atat de mare incat e imposibil sa fie alinata.
Sper ca Alina sa gaseasca la un moment dat puterea sa citeasca toate randurile pe care le-ati scris cu atata drag pt ea si cu atata durere fata de suferinta cumplita prin care trece.
N-am citit chiar tot dar m-a impresionat solidaritatea de care ati dat dovada, sunteti absolut minunate. Am plans la fiecare mesaj citit. Cuvintele sunt uneori atat de mici, dar voi ati pus atata suflet in ce-ati scris incat sigur va ajunge si la sufletul Alinei si-i va da putere sa merga mai departe. Ma iertati, fetelor, o sa scriu mai tarziu. E tare, tare trist.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
monu spune:
yes, yes, yes, vreau si eu sa las sotul cu copiii acasa si sa plec la masaj macar sau la o cafea cu fetele.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
dadap spune:
Liuda - cred ca sint multe care citesc - asa ca mine - dar din diverse motive nu scriu. Desi nu ma cunoasteti foarte bine din cauza asta - eu va cunosc si va consider prietenele mele virtuale. Cu bune si rele dar mereu impreuna la greu!
Criss - inceraca la Dorobanti - eu acolo am vazut mult mai multe decit in cele 2 Mall-uri. Sigur au si patuturi si alte chestii. Suna inainte ca sa stii o treaba:
Dorobanti Mothercare, Radu Beller 3-5, Dorobanti, Bucharest, Romania
Tel: 00 40 21 208 9740, Fax: 00 40 21 208 9745
Lili - referitor la protectia copiilor impotriva tintarilor pediatra mea spunea sa iau Autan si sa dau pe carut - pe roti (pt furnici) si pe marginea carutului - unde copilul nu poate ajunge. Cica ar fi si niste aparate cu ultrasunete pe care le poti tine linga carut. Eu n-am vazut pina acum asa ceva si nici nu am apucat sa caut... Dar poate stie cineva de ele.
Andinush - super treaba cu contul!
Si eu ma gindesc la Alina si Roberta. E de prisos sa va spun ce am simtit cind v-am citit postarile.
Noi sintem bine, crestem. Multumim pt urarile de ieri - am implinit 4 luni. Ilinca are 7.150 kg si 70 cm. E o dulceata cum gingureste si ma surprinde in fiecare zi cu ceva nou.
Inca o alaptez dar nu cred ca mai dureaza mult. Simt ca nu mai e destul desi ea nu plinge de foame, doarme toata noaptea - de la 9 seara la 8 dimineata (si asta de la o luna!!!). Nu stiu cum o sa ma descurc cu diversificarea - mi se pare ceva de domeniul fantasticului.
Mai am fix o luna si ma intorc la servici. Ufff .. ce a trecut timpul...
O seara buna
Dada si Ilinca (27 feb 07)
Catalina spune:
Liuda, a trebuit sa ma uit in continuare la poze sa imi dau seama care esti tu si care sora ta. Sunteti gemene?
Iti multumesc de ideea pe care mi-ai dat-o cu statul in fund in patut. Eu nu am multe perne dar am multe prosoape asa ca ... super. Multumesc.
Cristiana, draga, dar ce asteptari mari ai de la mine, chiar asa, sa imi crape toti piticii creieristi dintr-o data? Ar fi culmea.
Aelita, scuze de sperietura. Superba Sofiuta ta care seamana bine bine cu tine. Si sa se ia de mana cu Mateiu care si el a inceput tot cu dada. Deci oi vrea io o Teodora, dar cred ca va iesi Teodor.
Apropos de lumanarea de botez. Eu am lasat-o asa cum era vreo saptamana dupa care cu foarfeca am taiat trandafirii (era din trandafiri albi) si i-am pus frumos in cosuletul din care am impartit cruciulite si e f frumos si avem amintire. Lumanarea o am, am mers cu ea la primele impartasanii. Cica se aprinde in caz de necaz ... cine zicea ...
Daaaaa, ce buna rau e emisiunea aia. In momentul in care mamica aia cu 4 baieti (4!!!) zicea de tati cum vine obosit si nu intelege de ce e ia obosita si ca se aseaza cu berica la teve, sotiorul meu se aseza jos cu berica la teve. A fost mortalaaa faza.
Acuma, n-am prins chiar sfarsitul ca il culcam pe Matei. Cum s-a terminat?
Pentru a fi corecte ar trebui insa sa admitem ca si noi facem greseli cu bebeii. Doar ca noi petrecand mai mult timp cu ei ne obisnuim sa fim atente la mai multe. Si avea dreptate Messa cand zicea ... ca barbatii sunt construiti altfel si asteptam prea mult.
Oricum, mie mi-a parut f bine ca au ales-o pe mamica asta cu 4 baieti ca ce gospodarie grea avea ... .
Alina imi staruie in minte in seara asta, ca si voua sunt sigura. Din tot sufletul sper sa poata dormi si mai ales sa nu viseze urat, sa fie langa ea cu zambete Bita si mama sa o incurajeze, sa nu cada si ea. Noi suntem cu tine Alina!
Mai asteptam orice vesti cine mai are ... .
cleopiciu spune:
Nu am mai reusit sa intru ,asa ca astazi cind am intrat si am citit nu mi-a venit sa cred
,am ramas fara cuvinte .....
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!
ALINA ,DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE ,SUNTEM ALATURI DE VOI!!!!
gabriela_s spune:
buna seara fetelor...
eu am tras asa o cearta zdravana cu ai mei in seara asta,m-am "racorit"...
am citit vesti ceva mai optimiste despre alina,ma bucur ca are langa ea pe cineva,e aproape vital acum sa nu fie lasata singura!cum a spus deja cineva (imi cer scuze ,am citit in graba)trebuie ajutata sa invete cumva sa traiasca asa,desi...e enorm de greu(si eu nu pot doar sa imi imaginez decat o mica parte din durere...)
lilicul nostru mic m-a abordat de dimineata intrebandu-ma daca nu putem face ceva in memoria lui robert,in stilul nostru...
nu am vrut sa fie ceva trist,nici sa rasucesc cutitul in rana...daca nu este potrivit va rog sa imi spuneti.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3097d0cbf07801a4a6d3c8
sper ca mesajul meu sa se faca inteles."youth is like diamonds in the sun,and diamonds are forever"-cei buni mor tineri...am citit atat de multe pareri (exceptand niste mizerii spuse de necunoscuti) incat imi dau seama ca inafara de pasiunea sa pentru adrenalina,motoare,viata intensa ,a fost apreciat ca OM.si pentru un om deosebit,poate ca dumnezeu are ceva special acolo undeva sus...
va pup si aveti grija de voi si bebei!
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
ylilimic spune:
Gabi - chiar asa de nepotrivita sa fie interventia ta?!
Eu raman la parerea ca tot mai multe poze ii vor face rau Alinei... ca sa nu mai zic ca atunci cand am citit despre ambalarea motorului de la biserica m-au apucat nervii, am simtit un cutit intors in rana mult prea deschisa a Alinei. Asteptam si alte pareri neadormite la ora asta, nicidecum tarzie.
In alta ordine de idei ce ai avut mama cu ai tai? Care avea dreptate?
dadap - multumesc pesntru sfaturi (autan)!
aelita-m-a terminat fie'ta cat de frumoasa e si cum gangureste ea acolo
. Cat despre saculet-chiar nu am vazut asa ceva aici.
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2