Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Liuda spune:
cristiana m-ai disperat... ma inebunesti, eu incerc sa uit de bubuiturile in mijlocul noptii cu calcaiele in pat.... zau ca ma dispera efectiv, inca nu am mutat-o pe saltea, dar abia astept ca nu mai suport cum tranteste ea calcaiele alea ascutite in placa aia!!! prin somn, cand e pe spate le ridica si le tranteste cu putere... imi vine s-o leg ca uneori e mai agitata si dimineata tranteste prin somn de ma scoate din purici!!!
kateryna spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070627&ctime=181958" target="_blank">Anelin si Erik de Delfinuta.
MAduta, multumim ca ne ti la curent cu informatii despre Alina. Sa-i spui ca daca o putem ajuta cu ceva sa nu ezite sa ne spuna. Auzi...nu ne dai si noua id-ul tau de messenger sa vb cu tine mai usor?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
cristiana70 spune:
Mai LIUDO, tac chitic, ca pe David il apuca doar dimineata, cand vrea sa-mi dea desteptarea. Bine ca i-am scos patutului chestia aia de-l si legana, ca se bataiau deasupra jucariile, caruselurile (unul de la mine, unul de la tati!), ma apuca ameteala cand deschideam ochii!
Si sa vezi ce haios e noaptea cand ii e foame, fornaie ca un manz si cum se vede cu bibele mufat, cum tace!
DANA, eu am observat ca David are miscari preferate pe care le exerseaza perioade mai lungi (zile, chiar o saptamana), pana acum a fost aruncatul pe burta (ca rasucit e prea elegant), acum e innebunit sa se sustina in maini, de cateva zile e indragostit de vocea lui si tipa tot mai tare, sa se auda! Sa-l vezi azi la masaj cum s-a chinuit maseuza sa-l tina pe spate, apoi l-a pus pe burtica si i-a masat spatele, si a fost incantata sa-l vada cum se sustine. Iar la gat nu a mai plans!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Fetelor, stiu ca voi comunicati mai usor pe mess, eu de doua ori l-am instalat si tot de atatea ori l-am omorat, ca-mi era superantipatic! Asa ca daca aveti noutati, spuneti-le si pe aici, ca io mess-ul nu-l mai instalez!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
A.Alina spune:
Catalina,
cum faci branzica? Am inteles ca se poate face si din lapte praf si din lapte fiert cu calciu. Cica nu ar fi indicat din lapte nefiert. Eu ii dau Danonino branzica cu fructe ca nu ma incumet sa-i fac eu branzica. In fructe ii pun fulgi de orez, sau de orez cu porumb, ca am inteles ca nici biscuiti nu e prea bine sa-i dai daca e gras. Mananca 100 ml si ar mai vrea daca i-as da.
Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)
ylilimic spune:
Mda, nu pot sa ma bucur de o dupa masa linistita...Matei mi-a trezit piciul din somn, dupa care s-a culcat. Abia am adormit copilul mic, ca voiam sa pregatesc niste degetele de pui si sos cu usturoi, dar nu am ingredientele necesare...asa ca bananai pe net...
katy- desi nu le vad chipurile, parca sunt 2 cocosi inainte de marea confruntare
aelita - cu Autan scapam de tantari negresit. Acum faci cum vrei, vad ca si alte fete impartasesc experiente diverse la acelas lant de farmacii. Eu folosesc stick (ca acela pt subrat) si ii dau si pe frunte, si pe langa urechi, mai putin manutele ca le baga in gura...
dana -eu nu am pitici cu borcanele si ma inghesuie si pe mine un gand sa ii dau legume lui Adam asa...Poate il conving cumva...Tati zicea sa ii amestec piersica (fructele) cu legumele, dar parca prea iese carcalete - nu imi place ideea. Termin cerealele de la Milupa si ma reorientez, cu astea i-a mers tare prost, mai mult am aruncat...
Incep sa caut poze pt slide-ul 2! Care vreti, care puteti, incarcati poze "proaspete", ca mai scormonesc si eu prin semnaturi ...asta e altceva!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Cristiana, imi pare tare rau dar piticul cu baby drink nu a murit. El traieste si e bine mersi. Era putin bolnav la un moment dat dar si-a revenit ca si-a amintit ca ii dadeam b drink lui matei cand era constipat sa faca kk. Si facea instant asa ca ... nu mai dam acuma.
Catalina spune:
Pediatra mi-a zis sa fac branzica de veci asa: sa iau un kil de lapte (eventual Mili) sau o jumate si Ca lactic (8 pastile la un kil 4 la o jumate). Fierb laptele (10 min dupa ce a inceput sa clocoteasca), eventual nu il dau in foc ... daca poooot. si adaug Ca lactic sfaramat. Se trece printr-un tifon sterilizat in apa fiarta si se poate tine doua zile.
Sper ca n-am uitat nimic. Azi am avut o zi maraton si sunt chiauna.
ralu74 spune:
Nu stiu cum sa incep sa scriu, nu imi gasesc cuvintele, orice as scrie pare sa nu aiba sens.
Intru acum dupa muuuuuult timp, timp in care m-am expatriat si sunt aici acasa cu voi.
Dar cum spuneam cuvintele si povestirea mea sunt de prisos acum....
ALATURI DE VOI MA ROG PENTRU SUFLETUL LUI ROBERT, PENTRU PUTEREA DE CARE ARE NEVOIE ALINA ACUM
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!!!!
poze
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
R_MARCE spune:
Va pup pe toate...
Desi unde sint, sint cam rupta de lume si nu am avut acces la net, vestile proaste au ajuns pina la mine.
Azi am si citit forumul...
Desi cam tirziu...Alina, sincere condoleante! Nu stiu ce as putea spune ca sa iti aline suferinta macar un pic. Mi se rupe sufletul cind ma gindesc la tragedie. Ii inteleg pasiunea lui Robert, dar...a platit scump pt ea.
Va rog, sa imi spuneti si mie prin Laura Poppy cum pot participa la stringerea de fonduri/coroana...etc. Imi pare rau inca o data k postez cu intrziere acest mesaj. Sufletul meu este alaturi de voi.