Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

si mai am o intrebare... ai vostri cand stau pe burta se ridica in maini? ca noi santem mai puturosi in acest domeniu, am vazut unii care chiar se tin bine in manite, pe cand noi nu le folosim, in schimb avem o putere in picioare... de vai si amar daca incasezi una!!! Nu prea ma agit, zic ca e devreme dar asa pentru mine sa stiu si eu!

eu aseara eram pusa pe ideea sa ma mut la mine in dormitor ca tot si-a facut program de trezit fix in fix la 7 si 10 , ziceam ca dorm si eu pana la 7 la mine in pat si apoi dimineata ma car la apel la odor in separeu... si ca sa ma contrazica capricoarna - azi m-a frecat de la 5 cu foitul in pat si la 6 avea ochii mari si somnorosi dar nu putea sa doarma si ea ca oamenii, suparata se agita... la 7 si ceva am adormit-o cu greu ca ii cadea capul deja... cred ca e de la vreme ca ploua, oricum cu toate ca a plouat toata noaptea afara sant 32 de grade si o zapuseala... asa ca mai sta mama arestata in separeul fetei ca altfel ma plimb de ma zapacesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana,Aelita contul deschis de mine astazi e in lei,nu poate fi folosit decat de fetele din tara.Dar daca vreti pot sa va dau pe PM numarul de cont de la contul meu personal in euro si cand o fi sa-i dam Alinei ii scot si pe aia de acolo si-i adaug la astia in lei.
Am zis sa nu mai fac inca un cont si in euro pt fetele din afara.
Nu l-am pus pe prima pagina pt ca nu am vrut sa creez impresia ca vrem sa fortam pe cineva...cine vrea sa doneze ceva cand citeste mesajul isi noteaza contul si cand poate se duce la banca.
Daca credeti ca e mai potrivit pe prima pagina il trec si acolo,nu-i nici o problema

Mergi la inceput

eee Cristiana daca ar fi cum zici tu... a lins si Diana de 2 ori din crenwusca lu' ma-sa si voi credeti ca s-a si saturat... imi era interesant daca o accepta la cum ii curgeau balele uitandu-se la mine cum mananc eu... si a lins, poate lingea si mai mult daca o lasam... ca asta a mea cred ca e ca taica-meu - carnivora, ca parca simte crenwustele de la o posta - imediat se uita de parca am omorat pe cineva cand le mananc... La noi in casa crenvustiul se mananca pe ascuns cu capul bagat in frigi ca altfel te apuca plansul de mila ce se uita ea in gura noastra!!!
daca ar fi lapte cu gust de crenvusti s-ar rezolva problema mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, doctora nu mi-a zis o anume varsta ci ca de acum i le pot introduce, pe rand (asa treptat, 2, 4, 6 lingurite) pe urmatoarele (in aceasta ordine): carne (pui si vita), branza de vaci, iaurt si ou (galbenus). Carnea si oul merg cu legumele asa ca ... aste cred ca vor mai astepta. Dar peste cateva zile as putea sa ii fac branzica si sa ii puna mama in fructe. Si cand ajung la 8 lg (asa mi-a zis), o sa incep sa ii dau si iaurt, tot asa, cate 2 lg, la masa de seara.

Si acuma bomba, Dana, tie o sa iti placa asta, din ciclul never say never. Mi-a murit un pitic. Piticul cu borcanele. Sau ma rog, n-a murit complet, mai agonizeaza asa nitel. Daca dupa inca o incercare nu reusesc cu el cu legumele, ii voi lua la pranz borcan. si poate daca ii place ala, incetul cu incetul il pacalesc.
Ia zi Dana, nu mori de ras de mine?
A, am zis si io ceva de teve ... parca ...

Mergi la inceput

Adinush - baga pe prima pagina sa nu mai caute lumea mesajele... cei care vor, ca doar nu impune nimeni pe nimeni cu nimic, cine vrea, cine poate, cine are posibilitatea, unii mai mult altii mai putin nu conteaza... hai sa fim seriosi de ce sa se simti obligat daca nu ai cum sau nu vreai sau alte cauze... nu e nici o impresie , ci o incercare de a ajuta pe cineva la nevoie, ca e adevarat ce a scris nu stiu cine nu am retinut... prieteni sant multi si cunostinte si amici dar asta nu inseamna ca cu timpul nu o sa-l uite si pe Roabert si ca familia lui a ramas fara omul care o sustinea financiar, in primele luni - da, te mai cunosc, sustin si te viziteaza, apoi tot mai rar!!! iar fetita va avea nevoie de multe mai ales acum cat e mica, ca doar stim ce preturi sant pentru orice legat de bebe!!!

catalina - mersi cu iaurtul - o sa inerc cu 2 lingurite sa vedem daca e bun... si cu borcanele - bine ca le accepti - o sa-ti fie mai usor acum ca pleci la munca! iar cel mai bine ar fi ca piticul tau sa le accepte!!! Auzi ar fi de coma daca din alea ar manca cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalino,sincer,m-ai uns pe suflet.
Eu zic ca pentru inceput ii dai ce-i place si apoi treptat pe linga borcanel mai poti pasa si ceva legume autohtone.Ar fi pacat daca i-ar place sa nu-i dai tu din cauza piticului,serios acum.

Liuda,al meu sta in maini de numa cind e pe burta.Si intinde gitul dupa mine in toate partile.Sta chiar si intr-o mana cind vrea sa traga ceva cu cealalta.
Doar ca la faza cu intorsul a ramas tot puturos.Nu se agita si pace.Da din picioare,chiuie,merge cu spatele de-a busilea.dar nu se intoarce decit daca-i amintesc eu.
Zic ca fiecare copil are talentele lui,asa ca nu are rost sa ne stresam ca nu vor face ce vrem noi ci doar ce vor cornitele lor mici.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Veeeeezi mai Dana, stiam eu ca te distrez.
Liuda ... supcese nebanuite cu iaurtul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, auzi, dar parca mai alaltaieri ti-a murit si piricul cu Baby Drink-ul, ce faci, devii open-minded?

Io eram cu never say never... ca am luat-o de prea multe ori peste bot din cauza asta!

LIUDA, sa stii ca si David a inceput sa se uite lung la noi cand mancam, intentionat il tin acolo, sa-i vina si lui pofta. Chiar cu capul in frigi n-am ajuns sa mancam, dar mai stii? Acum tocmai fac vraji in oala, ii fac lui tati o mancare de fasole uscata cu afumatura, ca plange deja de cateva luni!

Aaaa, de vreo saptamana se tine si David teapan in maini, cand sta pe burta, asa ca stai linistita, sa prinda figura si te vad eu ce mai faci! Ca in saltea cred ca am facut si noi gaura de la atata izbit cu picioarele!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,te rog sa bagi si la mine PM cu contul in euro.Ca din tara nu prea am pe cine sa pun sa trimita.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Daconst eu nu ma stresam ca stiu ca fiecare e cu mama lui, dar vroiam sa stiu asa din curiozitate, ca a mea se intoarce pe burta de ma inebuneste, dar nu se ridica in maini , sta cu ele asa intinse in fata si cu gatul ala slab in sus, daca ma vede si se bucura ridica mainele in sus - nu se ridica pe maini... aaa si pe spate cand sta santem foarte tari in a te pune podulet, efectiv sta in cap si calcaie si cu burta si curul in sus!!! Cu mersul de-a busilea - nu o avem... nu se impungea ea - doar de rostogoleste - burta- spate, burta - spate.

sa vezi ca asta noapte in patuc am prins-o cum s-a intors in somn cu fata la plasa - efectiv s-a lipit de ea si o lingea, cred ca credea prin somn ca e suzeta...incerca s-o ia in gura, am murit de ras !!!

Mergi la inceput