Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor sant aici, am citit am parul maciuca si nu stiu ce sa scriu
eu sant persoana care nu ma pricep in cuvinte, nu stiu sa scriu frumos, dar credetima am un rece pe picioare parca asi astepta sa se intample ceva... doamne fata aia Alina cred ca ... nu stiu daca mai simte ca traieste. Ce scriti voi si despre inmormantare... sant socata, nu mai stiu ce sa zic... Alina mai are un autor? din cate stiu el aducea bani in casa? cum va fi viata ei acum... mor cu gandul la fetita care nu o sa-l mai vada pe tatal ei. hai ca mai bine tac decat...

daconst am o lene sa bag poze de nu mai pot, tot zic ca azi ca maine... si uite ca nu mai ajung... dar le pun promit... fata chiar tare e naspa la voi cu obezitatea... e nasol de tot si de copiii mici sant asa, pai mai bine ca Diana mea decat ca ei....

aelita - cu fructele nu am intrebat eu, te incurcasi, auzi fata da ce atat inebunesti tu cu venitul in Romania, fa cum iti convine tie si basta, ce atata cum vrea mama, cum a zis tata, lasa fata si fa cum iti convine ca ai copil... nu stai in batatura cu copilul in fata tantarilor.... cel mai bine - vii la mine - am aer conditionat... doua!!! iti impromut o camera!!!

fetelor nu mai raspund ca prea sant suparata de dimineata, lasati-ma sa beau cafeaua si poate ... imi revin si eu, apoi scriu,
credeti-ma nu l-am cunoscut decat din poze dar mi se sfasaia sufletul cand ma gandesc la golul si durerea si suferinta Alinei, dezastru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetelor, m-am tot trezit azi noapte, imi rasuna in minte melodia aceea din clip si ma gandeam la Alina. MADUTA, bine ca ne-ai dat de veste, sper sa mai intri si sa ne spui ce mai face. Fetele din Bucuresti, cautati-o, fiti alaturi de ea!

Am mai gasit www.youtube.com/watch?v=Qy6H-5EU8Mw" target="_blank">aici un film in memoria lui Robert, asa cum bine a spus AELITA, omul asta a avut motoarele in sange, o pasiune care a fost scopul vietii pentru el. Pacat ca s-a stins asa tanar, Dumnezeu sa-l odihneasca!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asa,liudo,viu la tine!

mai,eu vrea sa vin in Romania,ca mi-e si mie dor,dar mi se taie cand ma gandesc ca in loc de vacanta stau la cheremul tuturor.

dar o sa va ascult si o sa fac eu ce ma taie capul,si sa zica ce-or vrea.
le-am tot explicat ca eu vin IN VACANTA,ca ne-ajunge atata munca ,e pe banii nostri,pe spinarea noastra si in timpul anului NU AVEM TIMP,ca am vrea sa mai plecam si in alte parti,dar asta e,doar o luna ,si pe ici pe colo cate o sarbatoare.
CA TOATA LUMEA ! ca toti suntem asa,tragi tot anul si abia astepti vacanta sa stai cu cracii pe sus,sa te plimbi ,sa vizitezi..sa te deconectezi.
daca si vacanta o transformi in munca la tara,inseamna ca am innebunit dracu de tot!

aveti dreptate,lasa ca ma duc dar sa vedeti ce le dau eu peste ochi !

daca aud pe cineva sa fac pe taxiul cu ei,indiferent ca inchiriez masina sau de unde fac rost,cred ca dau cu ei de pamant !
si cu barbatu_meu la fel,ca ii e rusine sa le spuna NU SUNT TAXI SA TE DUC PE TINE LA MUNCA SAU LA PIATZA.
ia sa vedeti voi ce dau eu cu ei de pamant,ca ma intaratarati!
am mai mers odata la niste rude,cam obligati,cand ajung sa urc in MASINA MEA,usa din dreapta o tinea cineva care invita pe altcineva sa intre acolo in fatza PE LOCUL MEU ca "stai aici ca iti e rau in spate".am spus si eu :" si mie imi e rau in spate " si m-am pus in fatza pe locul MEU.
pai cum sa se puna cineva in fatza fara macar sa ma intrebe?
daca nu imi era rau,lasam persoana,doar daca imi cerea voie.dar sa dai buzna si sa dictezi ,considerand ca masina e doar a barbatului...mi se aprind circuitele si dau cu toti.
tot ce aveam eu nu era si al meu!!tot ce aveau nevoie ii cereau lui,eu eram pe dinafara, pana i-am luat la hai sictir si le-am spus eu ca TOT CE VAD E AL MEU ,si sa imi cearta MIE daca vor ceva,si eu ma gandesc daca le dau.si ca ai lui sunt CHILOTII de pe el.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Buna fetelor!
Nu pot sa cred ce tragedie s-a intamplat!De ieri de cand am citit nu imi revin,ma tot gandesc la biata Alina si pentru o clipa ma pun in locul ei si ma gandesc ce as face eu daca mi s-ar intampla mie asa ceva...durerea e prea mare si chiar nu imi pot imagina asa ceva .Ma rog la D-zeu sa o intareasca sa treaca cu bine peste aceasta nenorocire...de dragul Robertei, care este o parte din iubitul ei sot,trebuie sa reuseasca intr-un fel...
Offfff,e foarte greu,mi-as dori sa am o putere nemarginita si sa-i mai alin din durere.E groaznic ce se intampla si parca D-zeu e nedrept ca ia oameni asa de tineri pe cand altii isi roaga de moarte sau sunt atatia nenorociti si criminali si pe aia nu-i mai ia,aia nu mai mor...probabil pt ca are nevoie ,acolo sus,si de oameni buni ca Robert.
Nu imi pot inchipui cum o sa fie cand Bita o sa spuna tata si el nu o sa fie acolo sau cand o sa o priveasca in ochi si o sa-i spuna de ce alti copii au tata si ea nu....E cumplit.
Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce trece ea ,nici celor mai aprigi dusmani.
Sunt de-a dreptul socata,nu mai pot gandi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Aelita,mai lasa draga rudele in pace si fa ce te taie capul.Pai trebuie sa te simti tu bine in vacanta ,nu ei ..ca doar de-aia e vacanta ,.
Tu nu vezi ca viata asta e asa de scurta si nu sti ca iti rezerva ziua de maine.Azi esti maine nu se stie....asa ca mai gandeste-te si la tine nu numai la altii.

Acum sa va spun cate ceva si despre noi...suntem bine ,Bianca e nici prea grasa ,nici prea slaba cu toate ca e o mancacioasa .Am inceput si noi diversificare ca nu se mai putea ...poftea cand vedea ca mancam noi ceva si dadea din buze de mi se facea mila de ea.
Are 7kg si un pic si 65cm,e la fel de cuminte si jucausa,are la activ si un rosu in gat pe care nu stiu cum l-a facut...PLange sa stea numai in fund in carucior,decat in pat mai sta si ea pe spate ,in rest numai in fund.
Maine trebuie sa facem vaccinul de 6 luni.
Pe caldurile astea am stat mai mult pe la tara si acolo nu avem net din pacate.Incerc sa intru mai des cand sunt acasa ca de citit v-am mai citit dar cu scrisul nu prea...
Va pup! Aveti grija de voi ,de bebici si de tatici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetelor ca si voi simt o tristete nemarginita si ma gandesc mereu la Alina, DD ajut-o sa depaseasca aceasta criza si dai putere mare. Cum s-a mai scris pe aici nu am abilitati oratorice insa ma citesc fiecare cuvintel de la fetele cu inspiratie nu pot sa-mi imaginez starea Alinei si suferinta ei la fiecare mesaj am plans, daca pe noi care nu l-am cunoscut ne-a afectat atat de mult ce e in sufletul celor apropiati...

fetelor daca face undeva in bucuresti botezul iau un taxi si vin si eu iar daca e la Snagov nu cred ca ma incumet cu Lidia, doar daca vreuna dintre fetele cu masina cum a zis Catalina ne ia si pe noi cu conditia sa nu deranjam.

Aelita, sor-mea a zis la fel, in fiecare an vine acasa si nu se odihneste nici un pic, acum vine de dragul fetei ca nu si-a vazut bunicii si ii este dor de tara si vine si pe la noi prin Romania ca noi daca nu am putut merge insa a zis ca la anul nu mai vine vrea si ea sa se odinheasca ca trage ca un magar tot anul si nu se odihneste deloc. Insa la noi nimeni nu o condamna ca face asa cum stie si vrea ea. Sfatul meu: este timpul si viata ta traieste cum stii si cum i-ti e mai bine tie nu te mai uita la gur altora,

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor cred ca botezul nu va mai fi pe 8 iulie ,normal ar trebui sa treaca cele 6 saptamani deci se va amana in august ,daca se stabileste exact va voi anunta eu!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fete noi am vorbit azi mai multe pe conferinta si am ajuns la concluzia ca Alina poate vrea,poate nu vrea sa deschida un cont,poate n-are chef samearga la banca sa-l deschida sau se simte prost fata de noi.
Asa ca eu am fost si am deschis un cont la BRD,special pt asta,in care putem strange niste banuti pana pe 8 la botez si atunci ii dam intr-un plic si-i spunem ca e cadou de botez ca sa fim sigure ca nu-i refuza.
Pt cine vrea sa depuna contul e pe numele Stanculet Adriana agentia BRD Th Pallady IBAN RO70 BRDE441 SV91080 274410 (fara pauza dar eu l-am scris cu pauza ca sa va fie mai usor sa-l scrieti sa nu sariti vreo cifra)
De asemenea am activat serviciul BRd-net ca sa pot verifica pe net extrasul de cont si sa va dau un copy paste aici cu starea exact a contului,cati banuti s-au strans,etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu pot sa cred. Cosmarul cu legumele a revenit. Azi a lesinat de plans si bineinteles in final a mancat numai lapte. Maine e cu taica-su, daca sunt cu adevarat sadica ii zic ca mananca la pranz legume ... dar cu siguranta se va speria de ce va vedea. Bun, asta mai e cum mai e dar ce fac io cu copilul asta?
Cred ca mai incerc pana duminica, si daca nu si nu (sa nu va zic ca au si zeama de carne si unt in ele) iar le las si o sa ma ocup de branzica de vaci si inlocuirea mesei de la 6 cu iaurt si mai las vreo 2 saptamani si incer iar cu legume ...
Nu stiu, sfaturi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Vad ca si noua ne e inca greu sa depasim momentul trist...nu prea e activitate pe forum.
Aelita - am mai scris, eu folosesc Autan stick pt protectie impotriva tantarilor (asa pot sa ii dau si pe frunte fara teama ca ating ochii). Nu stiu ce m-as face fara el, pentru ca pe Matei si cand era mic si acum o saptamana l-au muscat inclusiv in ureche, sau de nas!!! mama lor... Macar protejez TOT CE POT proteja!
catalina-pauza de legume am facut 1 luna, si acum am reincercat pt ca isi baga mainile in toate farfuriile. Totusi piureul de legume nu e pe lista de prioritati . Azi (dupa 1 luna) i-am dat 1 nectarina cu 1 lingurita cereale si imi tragea mana spre gura...a halit tot, 100 ml piure. Ma gandesc sa ii dau fructe daca vrea, si poate pana la cls I o sa vrea si el legumele .
adinush- iti multumim ca te-ai ocupat de amanuntele cu contul. Se pot pune bani de oriunde sau doar din BRD? E bine ca s-a amanat si botezul, se mai linisteste si ea, si avem timp sa strangem si noi fonduri .
Madutza10 - in tot acest timp nu ne-ai spus unde a stat Roberta, are cine sa se ocupe de ea, are ALina nevoie de ajutor? Daca mai ai vesti de la ea, nu ezita sa ni le dai. Iti multumim!
loleka - azi noapte am mestesugit un video pt Robert, dar sincer nu am curaj sa il postez, e trist asa cum doar in memoria cuiva poate sa fie. Ma gandesc sa nu-i facem mai mult rau Alinei. De altfel am cerut parerea si ajutorul Gabrielei si ea s-a oferit sa incerce ceva poate mai deosebit (ca e muuuult mi buna ca mine), insa aceeasi indoiala o are si ea. Vom vedea...

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput