Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
Catalina spune:
Multumesc Maryela. I-am pus un supo oricum ca doar ii facusem vaccin si ma asteptam cumva si la febra plus ca are tot 32 de grade in camera, nu pot scadea nicicum.
Deocamdata e bine. Oricum el e f vesel, a mancat f bine asa ca nu imi fac probleme.
Fetele, inca o intrebare. Din moment ce de maine ma duc la munca, as vrea sa ii las piureul de fructe (mar, banana, visine, caise si piersica cu cereale) facut in frigi. Ce ziceti, ar fi ok facut la 6 stat in frigi pana la 10? Sau mai bine o educ pe mama cum sa il faca? Si pe sot pt maine?
In rest io sunt deja cam franta, am fost la piata, am fost cu baiatul afara si la boii de la banca (deci nu-mi lichideaza cardul acuma cand am cerut; cica mai dureaza 2,3 saptamani si sa vin eu sa verific). Am hranit bebelul si acu il ascult urland ca vrea sa stau langa el. Dar, cum va ziceam si ieri, nu ma plang. Slava Domnului pt toate.
Voi ce mai faceti de mancare?
Alina, sper ca ai gasit taria sa dormi putin si sa mananci putin sa te intaresti si sper din toata inima sa te bucure zambetele Bitei tale. Asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine. Doamne ajuta!
loleka spune:
Neata la toata lumea! Inca o zi torida. Iar trebuie sa ne topim de cald......nu mai vreau, e prea mult. De fapt daca stau bine si ma gindesc nu e prea mult in comparatie cu suferinta Alinei si a fetitei ei. Sa speram ca timpul va trece mai repede in cazul ei si ca ranile se vor inchide.
Lili ce activitate ai avut dragoste de te-a prins ora aia tirzie la calculator? Hm.....????? Ati reusit sa-l treziti pe Adam fara trimbite si urlete? Apropos...am vrut sa va dau telefon aseara sa vad daca ati ajuns cu bine acasa. Mami a ramas acasa de fapt la BRD a coborit dar stiam ca nu e lung drumul pina acasa.
Sa aveti o zi frumoasa!!!
loleka
de
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1920c8bbb6cea0dedd5e87&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Dominic Andrei-02.03.2007
Daconst spune:
Catalina,eu zic ca nu-i nici un bai daca lasi pireul facut in frigider.pai alea de stau la congelator sunt mai bune?Nu o mai chinui pe maica-ta si cu mancarea ca poate nu-l reuseste ca tine si risti sa nu-l mai manance.
A.Alina,asa e ai putea sa ne scrii mai des.Noi te asteptam cu povestiri despre bb.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Asa ma gandeam Dana, si inca nu imi ie atata de mama cat de sot ca maine sta el cu Matei toata ziua ...
Madutza10 spune:
Buna ziua mamici!!
Multumesc mult celor ce au putut ajunge ieri la biserica ,pentru Alina a insemnat mult sa-i fim toti aproape !
Aseara am mers la ea dupa inmormantare ,am incercat sa -i schimbam un pic starea si cred c-am reusit ,am plecat abia cind ea s-a dus la culcare ,nu mai putea ,era extenuata dar am plecat linistita stiind-o intr-o stare un pic mai buna ,trebuie s-o ajutam sa depaseasca ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
aelita spune:
elena giulia,nu ne supara nicicum interventia,iti multumim desigur in numele ALINEI care nu poate intra..multumim tuturor care au fost cu gandul aproape de ea!
felicitari pt comorile tale!
hai ca tre sa va fac poza la saculet !! ca v-am facut curioase.
problema e,unde mai punem poze,daca la yahoo nu mai merge?
A.Alina,bine ai revenit.sper ca esti bine.
catalina,fa-le munca usoara,ca sigur nu se pricep sa le faca pe toate deodata la fel ca tine.decat sa lase copilul sa stea sa faca piureul ,mai bine fa-l tu si lasa-l la frigi,cateva ore nu o fi bai.
macar la inceput,apoi mai vedeti voi cum faceti.
imi pare rau ca inecpi munca..
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
Madutza10 spune:
Aici puteti vedea un filmulet in memoria lui Robert http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=44572 ,un pic mai jos gasiti :robert memorium .wmv
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
adela2006 spune:
catalina eu ii las mancarea de pe o zi pe alta la frigider si o manca si nu are nimic cum spunea si dana mai bine sa fie facuta de manuta ta sa stai linistita ; doctorita mea spunea ca la 38.5 e febra deci 37.5 e de bine ; cred ca la tine am citit de supa de pui cu unt cum se face si cum i-o dai ?
dana am tot vrut sa-ti spun dar am uitat ca si alexia e inebunita dupa tv cum se trezeste cum se uita la ecran si face scandal sa-i deschid tele vizorul si daca mai sunt si reclame ranjeste cu gura pana la urechi la unele rade ( aia de la orange si la biborteni sunt preferatele ei )nici eu nu stiu ce sa fac cu ea
A.Alina ma bucur ca sunteti bine te mai astept pe aici
messa foarte frumoasa poezia si foarte trista dar cred eu adevarata
aelita felicitari cumnatei ( sper ca am retinut bine )
o sa-i tinem galerie ( sa vezi ce melancolie ne va apuca cand fac ai nostrii un an si ea vor naste ) ai scris foarte frumos 

eu sunt tot trista m-am tot gandit la alina ce greu o sa-i fie cand va iesi din starea descrisa de messa si va infrunta realitatea cruda
cand va hotarati ce si cum facem sa o ajutam sa puneti un mesaj mare ca vreau si eu sa o ajut cum probabil vor toate fetele
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
aelita spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
Buna ziua mamici!!
Multumesc mult celor ce au putut ajunge ieri la biserica ,pentru Alina a insemnat mult sa-i fim toti aproape !
Aseara am mers la ea dupa inmormantare ,am incercat sa -i schimbam un pic starea si cred c-am reusit ,am plecat abia cind ea s-a dus la culcare ,nu mai putea ,era extenuata dar am plecat linistita stiind-o intr-o stare un pic mai buna ,trebuie s-o ajutam sa depaseasca ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) siMada
MAI-IUNIE 2007
of..saracuta...
trebuie sa o ajutam sa treaca peste nenorocirea asta.
stiu ca niciodata nu se va inchide rana,dar in timp ,sa fie mai suportabila,sa invete sa traiasca cu ea...

pt Alinuta

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
Catalina spune:
Madutza, ITI MULTUMIM ca ne-ai dat o veste despre Alina. Macar cateva minute daca s-a mai linistit, tot e bine. Incetul cu incetul va invata sa supravietuiasca cu acest necaz ... ce sa ii faci, bine a zis cine a zis, nu-i da omului cat poate duce
Adela, eu pun nitel pui la fiert si dupa cateva clocote arunc apa. Apoi il pun cu legumele (dovlecel, patrunjel radacina, telina, cartof si morcov) si se mai fierb toate acolo. Dupa aia scot legumele le pun asa cat sa zic, juma de lg de unt (dar e dupa ochi sa stii ca nu am masurat cate legume cat unt ... din tot ce am zis mai sus cate o bucata, mai putin telina care este mai putin de un sfert dintr-o telina mijlocie ca e puternica la miros si ii cade lu asta nasu) si bag blenderul. Si asta e. Nu am mari sperante pt azi insa. Ieri am avut concert.
Da, aveti dreptate, fac piureul la 6 inainte sa plec si sun sotul sa il scoata cu vreo juma de ora mai devreme sa nu fie prea rece.
Aelita, numai daca ma gandesc ca maine pe vremea asta sunt la birou ma ia plansul asa ca mai bine nu o fac. Oricum, sunt altii mult mai rau ca mine asa ca ... ciocu' mic Catalino.
Adela, daca tot se uita la teve, vezi si tu sa fie ceva educativ ... io stiu ce sa zic. Si Matei face la fel dar eu sunt tare denaturata ... il las.
Chestia e ca am casa de tinut si acum mai si traduc sa fac un ban gramada si nu am mereu timp sa stau sa ma hlizesc la el si urla la mine de zici ca e apucat. Asa ca, rusinica sa imi fie mai il las pe burta la teve.
Hai va pup ca ma intorc la munca