Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu pot sa dorm.........

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Buna fetele. Noi am fost plecati si abia acum am reusit sa intru pe aici. De cand am citit despre tragedia Alinei nu mi se opresc lacrimile. Ma intreb, cat de multa durere este in sufletul ei daca noi (niste oameni oarecare), simtim atat de profund nedreptatea unui asemenea accident. Ii doresc sa fie puternica pentru Roberta si pentru ea. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe Robert.

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Reclama la scutecele Huggies: Matei s-a trezit la 5 plin pana la gat de pipi, era ud si cearceaful si salteaua (cu care acuma nici nu stiu ce sa fac). Offf ... e f f agitat. O fi de la vaccin sau de la caldura ?

Alinuk, ai aflat unde si cand va fi botezul? Ca vreau si eu sa vin. Daca cumva e la Snagov si mergeti careva cu masina, faceti-va pomana si luati-ma si pe mine, va rog mult.

Aelita, sper ca ai dormit putin .... si eu abia astept sa ne vedem la Bucuresti.

Messa ... jos palaria ... incredibil de trist, dar asa de frumos spus ...

Sa ne rugam pentru Alina, inca o dimineata crunta pentru ea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

ne pregatim de plecare dar tot cu gandul la alina sunt. messa esti incredibila, este extraordinara poezia. vorba lilianei, cred ca stiam eu de ce intru la ora asta ca sa mai citesc. multumim!

alinuk distractie placuta!

aelita felicitari viitoarei mamici!

gata, imbrac frumuseatea mea de copil si plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, 37.5 (in fund) e temperatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Catalina, din cate stiu eu 37,5 in fundulet e k. Se scad aproximativ 5 grade cand ii iei temperatura in fundulet.

Mi-a placut mult poezia Messei.......................Sunt atat de trista..............Doamne, da-i putere, curaj si rabdare Alinei.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Fetelor imi cer scuze ca dau buzna in grupul vostru dar nu m-am putut abtine dupa ce am citit povestea trista a Alinei.
Alina multa putere sa te ajute Dumnezeu sa gasesti forta in fundul sufletului tau sa poti merge mai deparete si nu uita ca o sa ai o bucatica din iubitul tau Robert langa tine de care trebuie sa ai grija si pentru care trebuie sa fi tare si sa treci peste aceste cumplite momente.
Sincere condoleante.Dumnezeu sa va aiba in paza lui pe tine si pe micuta Roberta sigur Robert va v-a veghea de acolo de sus.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetili.Ieri nu mi-a mers net-ul si m-am gindit toata ziua la Alina si la voi fetele care ati fost linga ea.

Aelita,Messa tare frumos ati scris.Eu nu am talent deloc sa exprim ceea ce simt,de fapt eu nu sunt prea extrovertita si de asta mi-e mai greu.Asta e defectul meu,ca nu prea arat ce simt,si sper ca fi-miu sa nu semene cu mine.Desi se spune ca cei nascuti noaptea sunt introvertiti si in cazul meu se verifica.

Marina,Alinuk distractie frumoasa in we,acolo unde mergeti si nu uitati de poze.

Marina,eu tot am asteptat pozele de la mare.

Liudo, si tu cu pozele de la botez sa nu ne fentezi.Vezi ca mai merge pe yahoo,macar 1-2 cit sa o vad pe nor-mea.

Aelita,tot eu sunt si cu poza la saculetul cu fructe si eu nu uit.

Mai aveam de scris felicitari celor care au implinit jumate de anisor si felicitari pentru dintisori,dar am cam uitat care si cum.Nu mai specific ca mi-e ca va incurc!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Alina, inca o data condoleante. Multa putere iti doresc, pentru fetita ta minunata!
Iar pe Robert sa-l odihneasca Dumnezeu in pace!
E greu de inteles de ce s-a intamplat asa. Necunoscute sunt caile Domnului!

Messa, frumoasa poezie. Tare trista dar si tare frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Buna mamicilor!
nu am intrat de foarte mult timp pe forum din diverse motive. poate o sa va povestesc odata., dar azi nu pot. Vestea mortii lui Robert m-a dat peste cap. Nu sunt in stare sa mai leg cuvintele pentru a exprima ceea ce simt. Simteam azi dimineata ca trebuie sa intru pe forum, dar nu ma gandeam la ceva atat de trist, dureros si fara speranta.
Vorba Danei, si eu m-am nascut noaptea si nu prea stiu ce mai as putea sa adaug la cele scrise de Aelita si la poezia Messei.
Liuda, ai dreptate. Macar din cand in cand as putea sa mai intru sa va scriu ca suntem bine, crestem, mancam diversificat.

Pup mamici si bebei mari.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput