Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am vrut sa scriu ceva frumos pentru Alina dar .... nu pot. Pot doar sa spun ca ii doresc tot curajul din lume sa mearga mai departe si sa isi gaseasca in interior puterea de a privi viata inainte. Roberta are nevoie de ea.

noi suntem in continuare cu febra. nu stim de la ce.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

v-au spus fetele ft bine cum a fost...
trist, sfasietor de trist

Alinutza sa stii ca noi la botezul iubitei Bita o sa venim cu bebicii nostri... sa fie o bisericutza mare mare si un preot cu voce puternica sa acopere gangurerile piciutaniilor...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Aelita fetitza aud ca vii prin Bucuresti... Sa nu te puie (ca doar stu cum se scrie) al da sus sa nu spui cand .... Trebuie sa facem o intalneala faina, zau asa!!!

si legat de trenuri imi spui cand si unde vrei sa mergi si te anunt cum e trenul (eventual iti spun ora la care e un IC. Intercity urile au aere cacalau... Business class urile sunt adevaraciuni ... cu ecrane tft cu filme si alte nebuneli
vorbim despre asta!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Abia acum am citit si am aflat de sotul Alinei.
Condoleante, Alina, sa ai putere sa treci peste aceasta nenorocire si sa ai grija de tine si de fetita voastra.

Ultimele noutati despre noi: avem 2 dintisori si mancam piure de mere si piersici. Cam intr-o saptamana incepem si cu legumelele. (inca o alaptez)

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

alooouuuuuuuu lumeeeee lumeeeeeeeeeeeeee

maine plecam intr-o mica vacanta. Cu catel cu purcel ne-am impachetat si spre Horezu mergem!!!

Asa ca sa nu ne dati disparuti..desi cred ca o sa luam laptoapa si cardul vodafone sa putem intra si de pe acolo (daca o fi semnal!!)

Iar sapt viitoare la maaaareeeeeeeee!!!!!!!!!!Fetele pregatiti acolo de o intalneala la malu' marii puturoase...

aha...io ma gandeam ca specific marii negre este mirosul. Pt mine mirosul este cel mai puternic "transportator" in timp si intamplari.
Stiti mirosul acela sarat de alge???
O sa radeti - imi place! Imi place pt ca-mi aduce aminte de copilarie, de primele mele vacante acolo cu ai mei. Aveam cred 3-4 anisori cand mergeam cu masina la mare si in pernele de la masina ramanea mirosul asta ceva vreme dupa intoarcerea acasa.
Miroseam la pernele alea de ziceau ai mei ca's cu capu'...

pup fete cucuiete

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Citesc si bocesc si nu stiu ce sa scriu!
Alina, Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea putere sa mergi mai departe!Trebuie sa o faci pentru Robertica!

Dumnezeu sa il odihneasca pe Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Rugaciune
... pentru Alina si Robertica si in memoria lui Robert

Eu cred ca esti. Cred ca ne vezi.
Ca-ti sunt copil si ca mi-esti Tata
mi-ai dat de-atatea ori dovezi.
Sunt, Tata, astazi, intristata...

Cand norii vietii sunt enormi,
eu, Tata, cred ca atunci dormi -
dar Doamne, clipa ta de somn,
inseamn' o viata pentru om.

Dar poate azi esti treaz in cer,
si poate auzi cum ma framant..
asculta-ma, atat iti cer,
nu fie ruga mea in vant!

Caci cred ca esti. Cred ca ne-auzi
cand in genunchi, cu-obrajii uzi
de lacrimi grele, ne lasam
in grija Ta, si ne rugam...

Si rugii mele ii dau glas:
Vegheaza, Doamne, ce-a ramas!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Multumesc Messa! E minunata poezia! Acum pot sa plec la culcare, stiam eu de ce intarzii...Noapte buna!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sraluca,cum sa ma supar?? am scris din suflet...si reprezinta ceea ce simtitm toate aici..
foarte bine ai facut cu rubedeniile!
delfinuta
felicitari pt o jumatate de an implinite ! sa va traiasca sanatos!
lili,stiu ca sunt creme,si voi lua deasemenea,dar ma bazez eu pe o crema inaitne sa o probez?? si aici nu am tantari sa vad daca e buna,asa ca e musai sa vin si cu plasa !
monu,multa sanatate!
alinuk
voi iesiti in fiecare zi ? cam unde si cand? atunci o sa sun eu,cand ajung in Bucuresti si fac cum fac sa ne vedem o tura rapida .
DISTRACTIE PLACUTA!
ramonaa felicitari pt dintisori!

si ca sa va dau si o veste mai buna,ca daca s-a intamplat ce s-a intamplat nici nu mi-a mai ars...
cumnata mea(sotia lui frate-meu) e insarcinata si va fi MAMICA DE IANUARIE-FEBRUARIE 2008 !! mai are o fata de 11 ani.a fost o intamplare si am convins-o toti sa mearga mai departe..ca era cam indecisa.
ma bucur tare si abia astept inca un membru al familiei!!

Asa e,Robert a trait putin dar intens,se pare.ASA TRAIESC OAMENII CARE SIMT CA NU AU TIMP !
bine ca si-.a tinut copilasul in brate.
Alina are acum ceva de la Robert.A mai ramas intre noi cat sa ii dea aceasta minunatie de fetita: Roberta,care ii poarta numele,de parca au simtit ..
cum spune si lilimic: "Alina,Ai grija de tine, de Roberta si sa pastrezi vie in memoria ta si a fetitei imaginea taticului ei care o iubea mult! "
Chiar daca nu isi va aminti nimic Roberta,din poze si din povestile celor din familie i se va parea ca l-a cunoscut toata viata,si sigur il va iubi,desi va fi departe de ea.dar sigur el o va mangaia in fiecare seara si ii va spune" noapte buna,draga mea! "

plang iar citind minunata poezie a messei...

azi nu am putut sa mananc nimic pe zi,doar cafele si pufuleti.seara,o bucatica mica dintr-o friptura si cativa cartofi.am vrut sa ma culc asa,nemancata,deja ma bagasem in pat...dar am avut asa un gram de minte si m-am ridicat ..si asa iata-ma aici.Nu pot sa mananc nimic cand sunt suparata.Noroc ca nu mai fumez,ca pe vremuri as fi bagat si doua pachete de tigari..
Nu pot sa imi scot din minte tragedia asta...

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alinuk,frumos ce spui despre mirosul ramas in masina!
si eu tot depe la 3 ani mergeam,am iubit marea dintotdeauna,acum m-ammai calmat,dar daca lipseam un an aveam impresia ca am pierdut intalnirea cu cineva,mi-era asa dor ca de cineva drag..nu pot sa explic..era un amestec intre ce spui tu cu mirosul si MAREA,intidnerea aia ...
stau prost cu inspiratia azi ca sa explic..

si camd usa cu capul dupa atat plans..
nu mai stiu ce voiam sa spun,fetelor,as bea o cafea!
maine sunt capie.

era ceva legat de mare dar mi s-a dus ...

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput