Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
adela2006 spune:
adinush mi se pare foarte buna ideea
catalina hai ca iar te intreb ceva ce fel de iaurt ii dai lui matei ? il dai simplu sau amestecat cu fructe ceva ? nu stiu ce sa-ti zic cu legumele de exemplu alexia nu mai vrea fructele
acum dar eu insist si ea urla
; sper sa se descurce al tau sa i le dea maine sa nu se sperie cum zici tu poate e mai bine sa mai astepti si sa-i dai masa de 6 cu branzica si iaurt
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
criss68 spune:
frumoasa poezie Messa, sunt inca impietrita la durerea pe care cred ca o simte Alina si nu ma pot exprima nicicum.
POvestea Alinei imi aduce aminte de un verisor, mort tot asa intr-un tragic accident de circulatie la cateva luni dupa casatorie. Sotia lui tare si-ar mai fi dorit sa fi fost macar insarcinata, sa mai aiba o bucatica din el. La fel si parintii lui spuneau, intrucat fusese unicul fiu. E greu sa ramana un copil fara tata, dar in cazul alinei o are pe Roberta care ii va aduce aminte in fiecare zi de dragostea lor.
Adinush, cred ca ai facut o treaba f buna cu contul
Cred ca amandoi aduceau bani in casa, eu asa imi amintesc ca spunea Alina, insa cu bb acasa nu stiu daca mai avea timp ca inainte. Acum insa ii va fi mult mai greu. Iar prietenii te uita repede cand nu le mai poti oferi ceea ce erau obisnuiti, prin urmare prietenii lui Robert cu timpul vor disparea treptat. Ii va fi greu sa razbata singura, dar e puternica si de dragul Bitei sigur o va face.
cand mi-oi mai reveni mai scriu si despre altceva.
Pana la urma are cineva idee unde gasesc carucior Mothercare?
Alinuk, vacanta placuta.
Gabriela, azi ai avut ultimul examen? Bafta multa daca mai ai, daca nu felicitari pentru mamica desteapta si ambitioasa.
Mai erau niste studente dar ele nu mai dau pe aici, baga toceala, nu ca mine, parca wanajo si inca cateva.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Madutza10 spune:
In tot acest timp Roberta a stat cu mama Alinei care de acum va locui cu ele .
Momentan nu stiu ce face Alina ,am vb mai devreme cu ea la tel .,era cu socrii ,ajung mai pe seara s-o vad ,acum nu am cu cine lasa piticu' .
O sa va mai spun pe seara ce face ,abia astept sa ajung s-o vad ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
cristiana70 spune:
LILISOR, si noi o sa mancam legumele tot prin clasa I... ce te necajesti? Si David mananca ca disperatul cerealele cu fructe (mar sau piersica rasa), il las in pace, bebelusilor nu le plac schimbarile dese. Banana i-am dat intr-o seara si toata noaptea s-a foit si scartait, asa ca o mai lasam cateva saptamani. Eu cerealele i le fac mai "lungi" ca sa mearga la biberon, si ca sa mai imbogatesc afacerea mai adaug si cate o masura de lapte. Cea mai mare problema e cand se infunda tuturoiul, uneori mai apuc sa le mai pasez prin sita, alteori ba. Si cand e ba e si bai.
ADELA, pai voi erati campioane la fructe, ce s-a intamplat?
Stie cineva sa-mi spuna daca pepenele (ala galben) e bun sau nu la pitici? Ca baba a uitat ...
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
asa este Lily bine ai spus...ne e greu sa depasim momentul, eu una personal care scriam destul de des (zic eu), acum parca nu mai am atata verva, nu-mi gasesc cuvintele...parca vreau sa tac in continuare, intr-un fel de "moment de reculegere". aseara am adormit cu imaginea Alinei in minte, cu expresia fetei...de la inmormantare...foarte trist...gata nu mai scriu nimic ca mai rau va intristez iar...
dar...va citesc sa stiti...
va pup si sper sa imi revin curand...
Alina nu am adormit aseara pana nu m-am rugat pentru tine si Robertzica, sa ai putere sa iti revii, dragutza de tine...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
ylilimic spune:
Madutza - e tare bine ca o are pe mama ei alaturi! Ce bine ca nu e singura, nu de tot.
Cristiana - si eu imi mai dau cu stangul in dreptul si ii dau cereale la bibe, dar fructele doar la lingurita. Acum o luna ii dadusem pepene galben si era ff incantat, fara repercursiuni. Poti incerca.
Banana de obicei baloneaza, sau si mai rau constipa. Pe al meu l-a infundat bine 1 cm de banana 
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
adinush spune:
Lilicule am fost si eu la Sensiblu sa intreb de Autan si mi-a zis ca nu e recomandat pana la un an.Tanti aia mi-a recomndat o crema/stick de la Chicco sau un o lotiune de la Boots..eu am toat gama Boots sampon,spumant,ulei si sunt foarte multumita de ele.
Criss sun 2 magazine MotherCare pe care le stiu eu in BUcuresti..in amandoua mall-urile dar nu-mi amintesc sa fi vazut in niciunul carucioare.Tu le-ai vazut pe site mothercare.com?
Eu din cam tot ce exista pe piata romaneasca am 2 preferinte...Quinny si Firstwheels...amandoua destul de scumpe ce-i drept si cu ups and downs.
quinny are lauraionescu si desi ei nu-i mai place eu sunt incantata de el..e cam aiurea ca nu se lasa spatarul pe spate..are scaunul in sine fux,cam ca scoica si poti sa-i schimbi doar unghiul..ori in fund ori pe spate si cu cracii-n sus...una lume spune ca e foarte relaxant sa stai asa![]()
Firswheels am eu...e destul de greut,se pliaza dar datorita rotilor mari ocupa detul de mult spatiu...insa tocmai datorita rotilor (pt ca nu sunt neaparat mari in diametru ci solide ele in sine,se umfla la peco ca o roata de masina) este incredibil de comod pt bbe(cu suspensii si smecherii) si foarte usor de manevrat...eu merg cu el cu o mana prin toate gropile
Catalina spune:
Adela, mi-a zis dra sa ii dau iaurt simplu, cumparat, nu cu fructe si nu Danone. Deci am sa incerc, cand ii voi da, sa iau din cel mai natural pe care il gasesc. Dar deocamdata asteptam.
ylilimic spune:
adina- multumesc de "luminare"! inseamna ca trebuie sa ma bucur daca pana acum picii mei nu au avut reactii adverse. am remarcat insa ca tot o farmacista de la sensiblu mi l-a vandut si pe el nu scrie nimic legat de varsta.
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
criss68 spune:
Adinush, am vazut carut mothercare la om in mana. E usor, cu 3 roti, dar roti mari. Or mai fi si altele bune pe care nu le-am vazut in carne si oase. La mine usor inseamna 6-7 kile. Merci mult, o sa tin cont de ce mi-ai spus 
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut