Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Donia

Pareti fete de treaba asa ca pun si eu o intrebare care mi-a rasarit in minte tot citind meniurile de la grupa mica: de ce le dati fructe amestecate?

Ma striga, revin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

pai mie cred ca mi se trage de la faptul ca majoritatea borcanaselor pt bebelusi sunt cu fructe amestecate. nu ar trebui sa le dam asa? in plus eu ii dau amestecat pt ca ii dau para, nu pot sa ii dau numai para pt ca mi-e frica sa nu dea in diaree, fara para se constipa, asa ca le combin.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cred ca noi suntem mai altfel ...sa va explic de ce....eu sunt cea mai fericita cand Julia e treaza...ca pot sa fac SI ceva treaba...
cand doarme, insa...nu ma pot dezlipi de ea : primo, pt ca de cand cu ridicatul in picioare, nu mai poate dormi in patutz decat noaptea - dupa ce a adormit bustean si e bezna sa nu vada zabrelele ...ca e sus pe ele...in rest, dormim in patul mare de langa patutz ...din care am si cazut (dada, si noi am cazut!)pt ca degeaba pun perne ...sare peste ele...asa ca trebuie sa o pazesc...secondo: pt ca are somnul usor si se trezeste la zgomote...asa ca adio snitzele si aspirat...exagerez, dar si daca inchid usa se trezeste...
cand adoarme in carutz , nu dureaza mai mult de o jumate de ora, ca vrea sa isi schimbe pozitia si nu are cum

deci unii sunt fericiti cand le dorm copii, altii sunt fericiti cand sunt treji (sau trezi ...d-na profesoara?)

terzo, mie chiar imi place sa dorm cu ea in pat...nici nu ma sinchisesc sa o dezvatz prea mult, desi doarme si singurica la nevoie...

apropo, fulguletzii vostri cate sieste au pe zi? noi avem 3 ...vad ca nu poate altfel

Mergi la inceput

laura, nu ti-e frica ca se poate rupe morcovul....io stiu...sa se inece, etc ...

aici sunt biscuiti fara gluten, pt copii de la 6 luni in sus. eu i-am dat inmuiat in lapte sau gol, in manutza...se topeste pe limba...deci un e risc de inecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

Pareti fete de treaba asa ca pun si eu o intrebare care mi-a rasarit in minte tot citind meniurile de la grupa mica: de ce le dati fructe amestecate?

Ma striga, revin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Eu nu i-am dat pana acum fructele amestecate...chiar daca i-am dat 2 fructe dimineata, spre ex. piersica si mar...first piersica, second marul...sa le simta gustul pur la fiecare...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

laura, nu ti-e frica ca se poate rupe morcovul....io stiu...sa se inece, etc ...

aici sunt biscuiti fara gluten, pt copii de la 6 luni in sus. eu i-am dat inmuiat in lapte sau gol, in manutza...se topeste pe limba...deci un e risc de inecat.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

uite asa imi dau seama ca nu te uiti la pozele frumosului meu ia uite aici.... pai nici eu nu cred ca pot sa il rup. iar in gingii nu are suficienta forta.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

ba ma uit, ti l-am si admirat de cateva ori "live" ....ti-am dat si ursuletzi..asta mi-o fi scapat...ma rog...asta e. tie nu ti-a scapat nici o poza nevazuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ktrinel, 3 sieste avem si noi! 2 a cate 30 min si una de vreo 2 ore...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

ba ma uit, ti l-am si admirat de cateva ori "live" ....ti-am dat si ursuletzi..asta mi-o fi scapat...ma rog...asta e. tie nu ti-a scapat nici o poza nevazuta?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

pana nu ma "prinde" cineva, nu!

si noi tot trei sieste, 1/2 de ora dimineata, cam 2h, 2h1/2 la pranz si ina 1/2 cam pe la 19.30. dani incearca sa isi scoata somnul de la 19.30, dar nu prea ii iese, inca mai are nevoie de el.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

idem si la fel

quote:
Originally posted by asiza

Ktrinel, 3 sieste avem si noi! 2 a cate 30 min si una de vreo 2 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

laura, da' frumos mai e mandru' tau... :) si tare bine-i sade cu morcov la purtator :)
i-am dat si eu motanului de vreo doua ori sa roada la morcovetz, dar..neinteresant.. (bine, sa se tina cont ca vorbim despre un copchil care gaseste extrem de neinteresante chiar si etichtele, oricat de mari/late/lungi/scrise/nescrise ar fi....). biscuitul insa e minunat. v-am zis parca faza cand mi-a sterpelit cu indemanare felina un maia de sub bot... in zilele cu dintii, i-am mai dat sa roada cat de cat, oricum mare lucru n-ajungea in gura, insa in ochi....in cap.....in urechi.....in nas..........
deci, revenind, laura...sa mor daca mai stiu care era intrebarea :))) era cumva ce biscuiti le dam? daca avem voie?? nu mai stiu dom'le... (ma scuzati, ma duc sa-mi bag un supozitor cu lecitina, ca vad ca pe caile obisnuite..nu functioneaza... revin dupa ce ma pun la punct)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput