Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 29
a_deju spune:
tot 3 nap-uri, a cate 1h minim, unul de chiar 2h, daca suntem afara si e in toane ffffffffffff bune (le are cu somnu' dom'le, ce sa-i fac...macar cu-atat s-o bucure si pe ma-sa, daca laptele tot a iesit din peisaj...)
se pun si alea, quickies, din masina??? :))) (per total, din toate drumurile din zi, cred ca se mai fac vreo patruj' de minute - 1 h..)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
ktrinel cirese fara samburi, fara carne, fara pielita. se vede ca suntem la inceputurile diversificarii, nu ?
decat sa i dau nectarina incerc ciresele
de ce combinate? m am intrebat si eu la un mom dat, ca ideea e sa se obisnuiasca cu gustul fiecareia, nu? mda. teoretic. practic, n am nimerit 2 mere sa aiba acelasi gust. adica o data au fost de la tarani rosii, alta data verzi, alta data galbene.... plus ca nu stiu daca dupa un mar ar avea chef sa manance o caisa si dupa asta o piersica. da, prima oara cand i am dat caisa, de ex, i am dat cele 3 jumatati de linguritza separat. a doua oara i am dat 2 separat si pe restul le am amestecat cu marul. adica am incercat sa i explic cum ca e un mix...ce o fi in capul lui acum...habar n am...
temperatura mixului...1 fruct de la temp camerei, unul de la frigider.
somn: minim 3 bucati. cam 45 min-1h cele mici, 2-3h cea mare, cu trezire in somn pt tz. de multe ori avem si 5 reprize de somn, cele de dupa amiaza sunt mai scurte, cam 30 min, si aia de pranz ramane la 1h. la 2h treaz vine o tura de somn. daca o ratam, urmatoarea vine peste 2-3h.
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Ktrinel spune:
dada, acum esti la inceput si ai timp (vreo ora zic eu
) sa dezpielitezi o cireasa...sau cum s-o zice..) te vad eu cand maresti doza
..cat despre mix..sigur a priceput exact ce e acolo ..![]()
![]()
![]()
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
acum intrebare intrebatoare: de ce minuni imi privez copilul daca nu i dau gluten pana la 1 an? hai, 1 an si o zi? ce foloase ii aduce? hai, bagati, sa vad cum ii cu exageratul asta...eu vorbesc serios, sa stiti, nu fac misto.
i-auzi la ea...,bai nene..,ai uitat de biscuitii java...cu portocala sau aia cu zmeura????hmmmm,yamy,yammm...ai uitat de covrigeii vanilati???da' de nuga iti mai aduci aminte????...egoisto' ,vrei sa maninci numai tu???huoooooooo,sa te mai prind ca maninci de fata cu copilul...

Mindrete de Crinuta
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
acum intrebare intrebatoare: de ce minuni imi privez copilul daca nu i dau gluten pana la 1 an? hai, 1 an si o zi? ce foloase ii aduce? hai, bagati, sa vad cum ii cu exageratul asta...eu vorbesc serios, sa stiti, nu fac misto.
i-auzi la ea...,bai nene..,ai uitat de biscuitii java...cu portocala sau aia cu zmeura????hmmmm,yamy,yammm...ai uitat de covrigeii vanilati???da' de nuga iti mai aduci aminte????...egoisto' ,vrei sa maninci numai tu???huoooooooo,sa te mai prind ca maninci de fata cu copilul...
Mindrete de Crinuta
nu uita te rog de biscuitii maia :) in rest, foarte bine punctat :))) as mai plus si cu-n toffiffee, da' mi-e ca ma impusca on-line :)))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ktrinel spune:
quote:
nu uita te rog de biscuitii maia :) in rest, foarte bine punctat :))) as mai plus si cu-n toffiffee, da' mi-e ca ma impusca on-line :)))
pluseaza cu un capitol nou ...daca tot esti on-line...hai ca acum fac soclul la a doua statuie care va trona peste ocean
danita spune:
multumim de urari ! si noi va uram sa va fie BINEEEE !!
veronici trimis la tine un pm ....
a_deju : nici motanul nu prea le are cu sforaitul !
dandusel : posesiva crinel !
raluca : ce face adinel ?
laura : pupici
alexandra : meiiiii mark meiiiiiiii pupici
roxanel : pupi de la noi ptr voi
noapte frumoasa
D
a_deju spune:
stati ca si-a facut efectu' lecitina introdusa, da' nu chiar cum trebuia, important e ca mi-am adus aminte de aia cu temperaturile... breee, io inca ii dau totul incalzit... ma rog, laptele cred ca pot sa-l incalzesc si direct asezat pe soare sau sa-l racesc in apa pura de antarctica, ca tot la celasi rezultat ajung.. dar mancarica, incalzita frumusel la microunde. in primul rand, pentru ca in crema de legume intotdeauna pun ulei de masline sau unt (mai nou, unt..). si sincer...nu mi se pare foarte minunat gustul a ceva care contine fie si un varf de cutit de unt (sau lingurita de ulei), rece... ba chiar ma gandesc ca ar putea fi mai "grea" respectiva crema pt stomacel.. zic si io, dupa mintea mea cea bleaga, ca la act de as is prin bucatarie..... in al doilea rand..nu stiu, considerati-ma old fashioned, dar na, mancarea de genul asta se mananca calda (cacofonie intentionata, zic repede, pana nu-mi sar prifisoarele la jugulara... licenta poetica, daaa??? :))) ). fructele, ok, la orice temperatura... cerealele la temperatura la care ajung dupa ce frec de-mi ies ochii la compozitie... si in fine, in al treilea rand, pt ca asa ii plac.. nu ca l-as fi incercat inetionat sa vaz ce si cum, dar am observat ca spre sfarsitul portiei nu mai da semne de euforie.. trecand peste observatia logica "helau??e satul!!", daca i le incalzesc nitel, se ridica din nou steagul, si lingem castronu'... de unde -> asa ii plac :) logic, nu? :))
a_deju spune:
ktrinel, roger ! (sau roger, ktrinel.. :))) )
deci m-apuc de capitol nou...
dianocica spune:
quote:bai nene, adevarat graiti
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by dandusaquote:
Mindrete de Crinuta
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie