Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Asa ma distrez ca de doua zile Cristi a descoperit placerea de a striga. Si strigaaaaaa...! O nebunie! Pe mine ma umfla rasul de nu mai pot, are un tignal!

asiza, gand la gand cu bucurie! Ce bine ca ai pus si tu meniul. Ce coincidenta, dom'le (nu-mi trece prin cap decat aia cu greit maindtz sinc alaic )

Da' de ce nu puteam sa punem mai multe meniuri in aceeasi zi? Ca se pare ca si eu am lipsit la lectii...!

roxanica, trebuie sa-ti raspund, ca de ieri ma gandesc mereu la ce mi-ai scris tu, mi-ai trezit nelinisti existentiale... dar poate mai pe seara, ca acum imi striga cineva in casa...

carla "acum ii leg un mop de genunchi si poate ma ajuta la curatenie :))!"

quote:
Originally posted by dandusa

vrei sa spui ca sta singurica in camera?...super...Crinuta nu ma lasa nici sa ma uit in alta parte...,macar...Daca o las singura in camera,fie ca sta pe jos cu jucarii,fie ca sta in scaun de masa,sau patut...,tipa cit o tin puterile...,dusul meu dureaza ca-n armata...,imbracat si restul la fel...,de mincat,maninc numai pe fuga...sau cu ea in brate...,doar cind doarme pot sa fac si altceva...,dar altfel...,nici o sansa...Apoi ,daca sint in camera cu ea...si fac altcvea decit sa ma joc cu ea...,plinge...,cum mi-am luat privirea de la acel ceva...tace...,vrea atentie non-stop...Daca o las cu mama si fug la baie sau bucatarie...,plinge in secunda doi...si tot asa...

Mindrete de Crinuta

Si uite ce supla te mentii!

Yagmur, bucura-te de timpul asta cu mama, si nu te mai gandi ce o sa faci dupa aia. O sa te descurci, fara indoiala, dar pana atunci rasfata-te . Cat mai sta?

Ma duc sa asez masa pentru domnisori.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

editez ca mancasem un punct si nu se mai intelegea nimic
editez ca mancasem o litera din punct si nu se mai intelegea nimic

Baai, mai usor cu visinata prin parcuri ca uite cum ati ajuns! Copiii vostri se mananca unii pe altii (chiar si din priviri), voi mancati din saraca limba romana...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

Buna dimineata, am venit iute cu o noua tema in dinti: la ce temperaturi le dati mancarea si lichidele, inclusiv laptele formula?
Eu cum se nimereste, cerealele la temperatura camerei, iar legumele fie ca mai sus, fie din frigider. Vad ca n-am reclamatii pana acum.
Iar laptele Roxanei i-l dau direct din frigider, altfel nici nu se uita la el. M-am bucurat ca au invatat-o asa la gradinita, ca am scapat de dependenta de aragaz/microunde/foc de tabara/primus/etc.

Exact ca si tine fac...cum se nimereste...legumele totusi, daca le scot din frigi, le pun putin la microunde, dar am constatat ca mai bine ii plac reci decat incalzite...mai departe n-am citit...

revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:

Doi la mana, vreau si eu meniuri pentru categoria "mai putin avansati", cum ar fi de pilda Cristinel.
Daca doriti, urmati-mi exemplul, fara reguli, cine are chef sa scrie e binevenit, mie mi-ar fi de ajutor sa vad cum mai stau si cei care au inceput diversificarea mai tarziu.

Asadar, meniul de azi:
07:00 - lapte tz
10:30 - cereale de orez preparate cu aqua chiaurensis plus lapte tz
13:00 - pireu de morcov plus lapte tz
16:00 - lapte tz
18:30 - cereale ca mai sus plus o lingurita pireu dovlecel (premiera!) plus lapte tz
21:00 - lapte tz

[

...meniul l-am scris mai sus...nici noi nu suntem foarte avansati...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:

asiza, gand la gand cu bucurie! Ce bine ca ai pus si tu meniul. Ce coincidenta, dom'le (nu-mi trece prin cap decat aia cu greit maindtz sinc alaic )

hi hi hi...acuma am apucat sa citesc mai departe...ai dreptate...pupici...

gata...nu mai citesc mai departe ca tre s-ajung la masaj...va pup...ne vedem diseara...byeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Salutari de la mare !!!

Fuseram azi in Mamaia, la aqua magic pt balaceala&co cu copchil, nepotica, piersicuta de iulie si restul gastii. Nu se mai dadeau dusi copiii, asa ca i-am dus la culcare mai mult cu sila. Ca si daca nu-si face somnul de amiaza nu te mai intelegi cu Matei... In rest mananca ca spartul, chiar daca este inca la regim; de-o saptamana si se "delecteaza" cu orez fiert, pui fiert, banane, paine prajita si lapte hn. Si tot nu se vad semne de remediere cu antibiotic cu tot..

Sper sa intru si maine in direct din Vama (ca cica e pe-acolo un wireless beton; acu scriu din Cta de la cumnati) sa va mai trimit si, mai ales, o boare de racoare si adieri de briza proaspata.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si sa nu uit:

Ramsan!

Sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Dandusa statea singura in camera..din bucatarie o vedeam ce face la ea in dormitor...acuma vine dupa mine, si imi e frica sa o las singura ca trage de tot ce apuca si nu vreau sa ajung la PRO TV la stirile de la 5..Doamne fereste!Acuma sta numai in picioarele mele!

Doniapiureurile le dau la temperatira camerei...insa laptele i-l dau caldut fiindca asa s-a obisnuit-altfel nu-l mananca!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi: mamica ramsan, fulguleti.

Donia eu sunt in aceeasi etapa cu tine. ii dau asa:
-7.00 tzitzi
-9.30 1 mar cu 2 piersici, sau 1 mar cu 2 nectarine, sau mar+piersica(nectarina)+morcov, si incheiem bineinteles cu tzitzi
-12.00 tzitzi
-15.00 piure de legume, in care pun si putin lapte praf ca altfel nu-i place; si apoi bineinteles tzitzi
-18.00 fie cereale, fie fruct cu branzica, fie tzitzi
-21.00 tzitzi

maine vreau sa-i introduc carnita de pui.

Ariadna30 felicitari pt. dintisor.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

acs sunt incredibili copiii tai. auzi, avea o centura in plus in spate... si mie mi a recomandat dr pepene galben. ma mai gandesc... te vad fata de treaba asa ca indraznesc sa intreb : de ce sa i dai faina? glutenuul e bine de evitat in primul an. nu se poate fara?

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

te vad fata de treaba asa ca indraznesc sa te intreb: glutenul nu era permis de la 6 luni. nu vreau sa zic ca ar fi cazul sa le dam mici copiilor de la 3 luni, dar nici sa cadem in cealalta extrema, nu?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput