Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 25
dandusa spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Acum doua saptamani i-au reusit primele deplasari, dar mai mult taras decat de-a busilea, de o saptamana insa e experta, tot de o saptamana se ridica singura pe tot ce apuca si trebuie sa fiu cu okii non-stop pe ea! Noi am zis NU premergatorului, in schimb am lasat-o pe jos mai tot timpul! Cum eu sunt singura si mai am si alte treburi, daca vroia sa ajunga la o jucarie trebuia sa faca efort ! Asa ca, cu strigaturi am reusit! Pe gresie merge de cateva zile fiindca la ea la camera e diferenta de nivel intre gresie si mocheta si nu reusea sa treaca...cred ca o zgaria la genunchi ca facea un fel de pod invers (cu fundu in sus se sprijinea in maini si picioare) si nu reusea sa inainteze, asa ca i-am dat pantalonasi (eu o tineam in maieu doar) si a reusit...acum ii leg un mop de genunchi si poate ma ajuta la curatenie :))!
vrei sa spui ca sta singurica in camera?...super...Crinuta nu ma lasa nici sa ma uit in alta parte...,macar...Daca o las singura in camera,fie ca sta pe jos cu jucarii,fie ca sta in scaun de masa,sau patut...,tipa cit o tin puterile...,dusul meu dureaza ca-n armata...,imbracat si restul la fel...,de mincat,maninc numai pe fuga...sau cu ea in brate...,doar cind doarme pot sa fac si altceva...,dar altfel...,nici o sansa...Apoi ,daca sint in camera cu ea...si fac altcvea decit sa ma joc cu ea...,plinge...,cum mi-am luat privirea de la acel ceva...tace...,vrea atentie non-stop...Daca o las cu mama si fug la baie sau bucatarie...,plinge in secunda doi...si tot asa...
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
La multi ani
,sarbatoritilor zilei de azi...,
La multi ani
,fulguleti draguti,
La multi ani
,mamica Ramsan
Mindrete de Crinuta
dianocica spune:
salutam revenirea in forta a constantencelor. luly, veronici. apropo, v am zis ce am eu in sufragerie? in mijloc, pe o patura? o statuie a lui a deju.
de cand ne a luat scaun de masa de la cta. ![]()
editez ca mancasem un punct si nu se mai intelegea nimic 
editez ca mancasem o litera din punct si nu se mai intelegea nimic 
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
acs sunt incredibili copiii tai. auzi, avea o centura in plus in spate...
si mie mi a recomandat dr pepene galben. ma mai gandesc... te vad fata de treaba asa ca indraznesc sa intreb
: de ce sa i dai faina? glutenuul e bine de evitat in primul an. nu se poate fara? ![]()
dandusa si d e destul de posesiv. daca e ocupat cu o jucarie ma lasa 5-10 min. dar de cele mai multe ori ne jucam impreuna .... crinutza mititica...i o fi frica sa nu pleci, s o lasi cu stim noi cine ...
mai fetelor, stiti cat de frumoasa e crinutza? asa...live...e INCREDIBILA. alex e topit dupa ea. si eu la fel. ieri avea o rochitza de tenismena. era mortalaaaaaaa. si cu nasucul ala in vant....nu poti sa crezi. fetele cu fetitze, paziti va!
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
editez ca mancasem un puct si nu se mai intelegea nimic

Mindrete de Crinuta
acs spune:
Dianocica, sa stii ca nu ma supar de nici o intrebare, sugestie etc. Chiar imi fac placere, caci mereu e loc de mai bine. Ai dreptate: e de evitat faina si voi incerca si eu s-o evit.
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
La Multi Ani, Ramsan!!!! Pupici
De asemenea La Multi Ani: Oana, David, Tudor, Bodgan
Noi sintem bine; Luca e tare fericit cu bunica... stati sa vedeti ce rasfatat iese; insa noaptea se trezeste de cate 4-5 ori/noapte... eu sint cam franta si nu stiu cum o sa fac fatza, mai ales ca m-am obisnuit cu mami care ma asteapta cu masa facuta; nu am facut nimic in casa de cand a venit ea
Ma gandesc la voi, chiar daca nu apuc sa scriu mai des... deci va pup dulce 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
editez ca mancasem un puct si nu se mai intelegea nimic
Mindrete de Crinuta

O nebunie cu gramatica asta...FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
asiza spune:
quote:
salutam revenirea in forta a constantencelor. luly, veronici. apropo, v am zis ce am eu in sufragerie? in mijloc, pe o patura? o statuie a lui a deju.de cand ne a luat scaun de masa de la cta.
editez ca mancasem un punct si nu se mai intelegea nimic
editez ca mancasem o litera din punct si nu se mai intelegea nimic
diana si david 03.12.06
ha...ai editat de 2 ori..pentru "n"-ul ala

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Donia spune:
Buna dimineata, am venit iute cu o noua tema in dinti: la ce temperaturi le dati mancarea si lichidele, inclusiv laptele formula?
Eu cum se nimereste, cerealele la temperatura camerei, iar legumele fie ca mai sus, fie din frigider. Vad ca n-am reclamatii pana acum.
Iar laptele Roxanei i-l dau direct din frigider, altfel nici nu se uita la el. M-am bucurat ca au invatat-o asa la gradinita, ca am scapat de dependenta de aragaz/microunde/foc de tabara/primus/etc.
Doi la mana, vreau si eu meniuri pentru categoria "mai putin avansati", cum ar fi de pilda Cristinel.
Daca doriti, urmati-mi exemplul, fara reguli, cine are chef sa scrie e binevenit, mie mi-ar fi de ajutor sa vad cum mai stau si cei care au inceput diversificarea mai tarziu.
Asadar, meniul de azi:
07:00 - lapte tz
10:30 - cereale de orez preparate cu aqua chiaurensis plus lapte tz
13:00 - pireu de morcov plus lapte tz
16:00 - lapte tz
18:30 - cereale ca mai sus plus o lingurita pireu dovlecel (premiera!) plus lapte tz
21:00 - lapte tz
luly, ce sperietura cu Di si sangele! Uf, bine ca n-a fost mai rau... copiii astia, prin cate emotii ne trec!
Laura, tot astept sa am si eu ragaz sa scriu mai multe despre tema ta, pana atunci felicitari pentru familia voastra frumoasa, sunt sigura ca o sa ai puterea sa iti cresti si copiii la fel cum v-au crescut parintii vostri.
adinazot si ziggy
ce soacre, maica, ce soacre! Incep sa intru si eu in panica pentru ca in 2 saptamani (2 saptamani!!!!!!) o s-o revad si eu pe a mea, dar am de gand s-o ignor cu eleganta. Maaaama, ce-o s-o mai ignor!
danita,
pentru Tudor, sa creasca mare si voios!
Ramsan, La multi ani, sa fii fericita si implinita! 
Ralumat, ce noapte de cosmar, si ziua se anunta aemenea! Uite asa le-as face, la cat m-au chinuit si pe mine 
chris, ce de aventuri, eu nu stiu de unde ai nervii astia de otel, ca eu pana acum cedam de mult si emigram.
madaluta, ce traseu frumos, de vis! Sa pui neaparat poze, da? Multe, multe! Pe valea Oltului am fost de cateva ori la manastirea Turnu, e retrasa din calea lumii, sub munte, era tare bine cand mergeam acolo! Neaparat trebuie sa ajungem si noi pe Transfagarasan cand venim in tara, poate o sa facem chiar treaseul asta. Oooof!
Iar cu familia, mare dreptate ai! Eu mi-am dorit un al doilea copil, dar cand am vazut cat de fericita a fost Roxana cand i-am spus ca o sa avem un bebelus! Fetelor, nu va puteti imagina, era trasnfigurata, ma intreba cu glas pierit "Adevarat?" Atunci mi-am zis ca daca nu pentru noi, dar pentru ea sigur merita sa mai avem un copil.
bebinuta, succes la cercelusi!
flore, condoleante pentru tata! Ce tanar s-a dus, de necrezut!
Revin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.