Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Hai ca am aparut si eu la o cafeluta.
V-am intrebat de ciuperci pentru ca am citit un articol si eram si eu foarte contrariata. Daca mai gasesc articolul o sa il postez.
Adina, si eu am o problema asemanatoare cu soacra. Ceea ce vrea ea sa faca este bine doar pentru ea, nici macar pentru copil, sa nu mai spun ca pentru mine nici atat.
As avea multe de spus despre ea, dar ma enervez din nou si nu-mi face bine. Ce zicetri despre faptul ca mi-a zis: ce-l mai apaltezi atata, dai supa, carne, paine si sa vezi ce mare o sa se faca. Asta pe la 5 luni. Acum imi zice: trebuia sa ii dai mai de mult supa...etc. Si mereu cand il vede zice: mie mi se pare ca a mai slabit copilil asta...

poze calin
Calin (5.12.2006)

Da proaste mai sunt astea,Doamne!!!scuze expresia,upss!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Oana de Dia1609,Tudor de Danita, Bogdan Andrei de Adriana30, Octavian de p_onu

ARIADNA felicitari pentru dintisor!
Ramsan

FLORE www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia, cred ca ma bag la o sedinta si apoi mai vedem.

Carla, Alexuta e o dulcica. De cand merge in patru labe? Si merge si pe gresie, ce ne asteapta....

Am vazut pozele noi cu BB-ii nostri si m-a cuprins nostalgia, ce repede cresc si ce frumosi se fac! Si acum citind ce scria Madaluta despre a fi singur la parinti si Laura despre familie parca incet, incet ma gandesc ca ar fi posibil un bb 2. Pana acum nu m-am gandit la asta. Oricum dupa 2 ani, cred.

Azi mergem sa ne punem cercelusii si sunt un pic speriata dupa ce a povestiti Dia. MA duc cu o prietena, pentru ca sotzul nu vrea sa participe, fricosul.

S-a trezit Ada, ne jucam un pic, papam si apoi plecam. Daca reusim sa punem cercelusii, va punem poze.
Pupici la toate.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata! imi mai ziceti si mie o data ce era in neregula cu pepenele galben? scuze, eram bou. n am retinut. n o sa se mai intample

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

BEBINUTA mult curaj.Hai ca trece repede si ce domnisorica cu cercelusi o sa ai Astept poze!

DIANOCICA am lipsit de la lectia cu pepenele
Noi suntem bine, papam pere la greu (prune nu am gasit), si deja kk e mai moale. MUltumim pentru sfaturi
Referitor la TEMA ZILEI: eu mai am o sora (apare si ea prin poze), mai mica cu 5 ani decat mine, dar parca suntem gemene (adica eu arat mai tanara, sa se inteleaga ). Ne intelegem fffff bine, si nu as concepe viata fara ea. Tocmai din acest motiv mai vreau bb2, daca se poate tot fetita .Daca e baietel...foarte bine.Oricum neaparat bb2. Am avut o familie minunata, vorba bunicului meu:" suntem saraci, da ghesi". De sarbatori e nebunie, ne strangem toti, facem bradul sau pregatim iarba pentru iepuras, ne facem cadouri...e super. Zic am avut, pentru ca in 2003 mi/a murit tatal (infarct in somn, 47 ani), si de atunci e altfel...El era sufletul petrecerilor, canta, dansam...Necazul cu el ne/a facut sa ne dorim mai repede un copil, si imediat si al doilea, sa ne putem bucura cat mai mult de ei. Ma opresc aici ...

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

neata! imi mai ziceti si mie o data ce era in neregula cu pepenele galben? scuze, eram bou. n am retinut. n o sa se mai intample

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

N-am retinut sa fie ceva in neregula!

Ramsan!!!!...Sa fii fericita alaturi de cei dragi! Si intra pe la noi mai des ca ne e tare dor de voi!!!! Pupici...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bebinuta, tinem pumnii sa nu planga mititica la cercelusi!...si dupa aia vrem pozeeee....

MENIUL ZILEI!

4.00 am - laptic de la san
7.00 am - laptic de la san
9.00 am - un mar ras, o lingurita de piersica (ca acuma o incercam) + 150 ml lapte
1.00 pm - aprox. 200g piure de legume (dovlecel, morcov, pastarnac, patrunjel) + 100 ml lapte
5.00 pm - cereale cu lapte
9.00 pm - lapte 250 ml

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna ziua fulguleti si mamici!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

A_deju, ai dreptate! Asa se recomanda: in ziua in care bebe primeste galbenus nu primeste carne. Dar: carnea din piureul lui bebe era foarte putina si-n plus Victoras e palid (doctorita il suspecteaza de anemie) asa ca mi-am permis sa-i dau si ou si carne. Trebuia sa precizez cand am pus meniul, dar am uitat :(. Iar apropo de sote: din cate stiu eu, legumele sote inseamna fierte si apoi prajite in unt (inabusite). Dar pentru bebei eu am procedat altfel: legume fierte amestecate cu putin unt (cat sunt calde, ca sa se topeasca untul) sau ulei de masline. Eu pun si putina zeama de lamaie, caci mi se pare ca le da gust mai bun.

Carla, superbe filmuletele! Ale mele mandre fete abia acum gasesc de cuviinta sa mearga in patru labe (cand as vrea sa le gasesc mai mult in picioare). Se joaca de-a tot felul de animale, de nici nu mai stiu cum sa le strig :). Cand erau mititele nu voiau cu nici un chip sa se deplaseze de-a buselea. Au avut totusi ceva tentative, dar s-au soldat doar cu mersul in fundulet (daca nu va imaginati cum e asta, va explic eu... miscat poponetu' pe covor pana ajungeau unde voiau). Au mers direct in picioare, dar mai tarziu... ca doar era mai bine leganate in brate sau in carucior. Sper ca la Victoras sa ma bucur de plimbatul prin casa in patru labe, dar la timpul lui (nu la 3, respectiv 5 ani :) ).

Laura, asa-mi doresc si eu sa fie familia mea. De ai mei parinti sunt foarte mandra. Mama este un om extraordinar, care ne ajuta foarte mult. Ea si cu bunicul meu (Dumnezeu sa-l odihneasca) sunt cei mai buni oameni pe care i-am intalnit. Tata e mai comod din fire, dar stiu ca ne iubeste si ca e mereu alaturi de noi. Din pacate noi ne-am mai ciondanit in fata copiilor, nu certuri in toata regula (caci nu ne suparam niciodata atat de tare), dar oricum... Asta-i capitolul la care avem cel mai mult de lucru noi, parintii. Si socrii sunt oameni de treaba si n-am avut nicicand probleme din partea lor. Eu am o sora, iar sotul meu un frate si, cu toate ca nu suntem prea des impreuna, ne intelegem bine si tinem unii la altii. Ne adunam cu totii de sarbatori (cel putin) si e atat de bine! As vrea ca ai mei puiuti sa fie foarte apropiati (sufleteste vorbind) si sa-si poata spune mereu ce au pe suflet. Imi doresc sa fie chiar mai uniti intre ei decat cu noi parintii (cu toate ca ar fi excelent sa poata comunica bine si cu noi). Asa ca, intr-un fel, ma bucur cand le vad pe fete uneltind intre ele. Sper sa-l accepte si pe bubulin ca pe egalul lor. Noi ne dam toata silinta sa-i crestem uniti si deschisi unul fata de altul.

Dianocica, eu i-am dat lui bebe pepene galben (la indicatia doctoritei). Sper sa nu fi facut o mare greseala :(.

Bebinuta, unde puneti voi cercei? La doctor sau la bijutier? A mea printesa mare vrea sa-i pun cercei (dar sa n-o doara tare si sa nu curga sange). Eu le-as duce pe fete la bijutier, sa nu le intepe cu seringa (dar unde? si e in regula?).

Multa sanatate si un weekend asa cum vi-l doriti!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Donia, cred ca ma bag la o sedinta si apoi mai vedem.

Carla, Alexuta e o dulcica. De cand merge in patru labe? Si merge si pe gresie, ce ne asteapta....

Am vazut pozele noi cu BB-ii nostri si m-a cuprins nostalgia, ce repede cresc si ce frumosi se fac! Si acum citind ce scria Madaluta despre a fi singur la parinti si Laura despre familie parca incet, incet ma gandesc ca ar fi posibil un bb 2. Pana acum nu m-am gandit la asta. Oricum dupa 2 ani, cred.

Azi mergem sa ne punem cercelusii si sunt un pic speriata dupa ce a povestiti Dia. MA duc cu o prietena, pentru ca sotzul nu vrea sa participe, fricosul.

S-a trezit Ada, ne jucam un pic, papam si apoi plecam. Daca reusim sa punem cercelusii, va punem poze.
Pupici la toate.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Acum doua saptamani i-au reusit primele deplasari, dar mai mult taras decat de-a busilea, de o saptamana insa e experta, tot de o saptamana se ridica singura pe tot ce apuca si trebuie sa fiu cu okii non-stop pe ea! Noi am zis NU premergatorului, in schimb am lasat-o pe jos mai tot timpul! Cum eu sunt singura si mai am si alte treburi, daca vroia sa ajunga la o jucarie trebuia sa faca efort ! Asa ca, cu strigaturi am reusit! Pe gresie merge de cateva zile fiindca la ea la camera e diferenta de nivel intre gresie si mocheta si nu reusea sa treaca...cred ca o zgaria la genunchi ca facea un fel de pod invers (cu fundu in sus se sprijinea in maini si picioare) si nu reusea sa inainteze, asa ca i-am dat pantalonasi (eu o tineam in maieu doar) si a reusit...acum ii leg un mop de genunchi si poate ma ajuta la curatenie :))!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by acs

A mea printesa mare vrea sa-i pun cercei (dar sa n-o doara tare si sa nu curga sange). Eu le-as duce pe fete la bijutier, sa nu le intepe cu seringa (dar unde? si e in regula?).

noi am facut la doctora Crinutei,...a durat putin si i-a facut cu pistolul,costa 150 de mii de lei vechi...,n-a plins mai mult de 2-3 minute...Daca ii facea cu seringa...,nici eu nu ma duceam ...,la pediatra

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput