Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 23
Ralumat spune:
Mai fetelor, s-a dat vreo hotarare conform careia au voie sa lucreze noaptea pe santiere? Am capul zob- la vreo 300 de metri de blocul nostru se face un bloc si toata noaptea au forat cu o chestie mare, verticala si batranaaaaaaa, care facea "zdranga, balanga". Pe la 23 eu sunam la Inspectoratul de Stat in Constructii, dar normal ca nu era nimeni la ora aia. Pe la 12 noaptea am avut o clipa de speranta, ca a tacut 15 minute. Dar nuuuuuuuu......dupa pauza, au reinceput. Cine stie, unde pot sa reclam? Chris, ai vreo idee?
(poate-i intrebi pe vecinii tai - bai nene, ce nesimtiti, incredibil! abia astept sa inceapa Alex sa mearga cu pantofii tai cu toc prin casa sau sa se joace cu mingea
. Si la noi in bloc se renoveaza la greu- sunt vreo 15 apartamente care au fost cumparate, si toti le pun la punct. Dar lucrarile se opresc intre 13 si 16 si dupa 19-20, fapt care mie mi se pare foarte civilizat). Oricum, revenind la foreza mea, trebuie sa fac ceva ca sa-i opresc. Pentru ca nu pot lasa AC toata noaptea, iar daca deschid geamul, e jale! Acum dau cu picamerul unii care sparg strada. Offfffff!!!!!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
saryta spune:
Multumesc fetelor sunteti niste dragute 

.
Roxanica - cum sa uitam de David
, nicidecum uite Tonita ii trimite 1000 de 

. Numai ca noi nu suntem atat de active pe forum precum am vrea ... avem mai putin timp liber ... cand doarme Antonia, nu doarme Sara sau invers sau daca dorm amandoua are Andra ceva de facut si uite asa se termina ziua.Multi pupici 
Tocmai ce ma striga Sara ca a facut kk ......Paaaaa.
Mariana - mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
ziggy spune:
Hai ca am aparut si eu la o cafeluta
.
V-am intrebat de ciuperci pentru ca am citit un articol si eram si eu foarte contrariata. Daca mai gasesc articolul o sa il postez.
Adina, si eu am o problema asemanatoare cu soacra. Ceea ce vrea ea sa faca este bine doar pentru ea, nici macar pentru copil, sa nu mai spun ca pentru mine nici atat.
As avea multe de spus despre ea, dar ma enervez din nou si nu-mi face bine. Ce zicetri despre faptul ca mi-a zis: ce-l mai apaltezi atata, dai supa, carne, paine si sa vezi ce mare o sa se faca. Asta pe la 5 luni. Acum imi zice: trebuia sa ii dai mai de mult supa...etc. Si mereu cand il vede zice: mie mi se pare ca a mai slabit copilil asta...
poze calin
Calin (5.12.2006)
danita spune:
LA MULTI ANIIIII !! sarbatorim si facem BIG PARTY !! va invitam pe toate insotite de bbei !!
asteptam musafiriiiiiii, ma duc sa pun cremaaaaaa si motzul pe tort!!!!
D
Ralumat spune:
TUDOR, OANA, ANDREI!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Mami RAMSAN!
Sa fii o mamica fericita si implinita!
Pupam toti sarbatoritii zilei!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
ziggy spune:
Octavian, pui de p_onu
Tudor, pui de Danita
Oana, printesa de Dia
Bogdan Andrei, pui de Ariadna
poze calin
Calin (5.12.2006)
veronici spune:
Octavian, printisorul lui p_onu
Tudor, printisorul lui Danita
Oana, printesa lui Dia
Bogdan Andrei, printisorul lui Ariadna
Salutare fetelor !!
Nu am mai scris de mult,am facut de curand 10 luni si suntem baieti mari !! (nu chiar cum ar trebui dar mami si d-na dr.sunt multumite!!)
De cand nu am mai scris am avut parte (noi,parintii) de 2 minivacante ,una la bulgari si una in Delta!! Imi pare rau ca in Delta nu l-am luat si pe Rares dar....am fost in recunoastere. Peste vreo 2 saptamani plecam la munte. Cu copiii !! Nu ne mai destrabalam singurei,hi,hi.
Pupici si plec sa citesc macar cateva pagini din urma ca sa vad ce mai faceti,cu ce va mai laudati .
poze rares
mamica de Rares Stefan
saryta spune:
Ramsan -
LA MULTI ANI!
iti urez multa sanatate si sa va bucurati de mica minune de langa voi.
Oana de Dia1609,Tudor de Danita, Bogdan Andrei de Adriana30, Octavian de p_onu
LA MULTI ANI! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.
Mariana - mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
Ariadna30 spune:
Buna dimineata!
ziggy, veronici, multumim pt. urari. 
La fel va dorim si puilor vostri si tuturor bebelusilor de aici!
Nu am timp sa scriu prea multe pt. ca ne pregatim sa plecam la tara (maine i se face parastasul de un an socrului); ne intoarcem duminica seara, probabil.
In sfarsit am inteles care era sursa maraielilor lui Andrei, de ieri avem un dintisor! :) Ma rog, abia a iesit un coltisor, dar in curand iesim din categoria bebeilor stirbi.:) Acum doua zile am avut show in toata regula, cu plans in brate, etc....dar noaptea a fost f. linistit. Deci, nu e chiar asa rau....cel putin la noi n-a fost chiar de speriat. Iar noaptea trecuta, am experimentat pt. prima data dormitul pe burtica. Asa l-am gasit dimineata, nu stiu cand s-a intors.:) I-am facut si poze, dar nu am timp sa le pun.
Un week-end minunat va doresc!
sarbatoritilor acestei zile!
madaluta spune:
veronici
: bine ai revenit...va disrtati super, ce mai...
Bine k nu l-ati luat pe rares in delta caci l-ar fi papat tantarii...Cum a fost sa stati fara el? ati rezistat/ si noi avem ganduri de-astea...dar sa vedem
Daca nu ati aruncat cu rosii, nici bice n-am primit, nici mama denaturata nu ma considerati...atunci vom pleca in concediu doar noi doi, k doi porumbei...
Am primit acordul vostru si sunt mai impacata...Am stabilit si traseul...Urcam pe Valea Oltului si coboram pe Transfagarasan...Sunt doua dintre cele mai frumoase rute din tara noastra Pe Transfagarasan am mai fost..pe Olt nu...
Cu tema asta a zilei...m-ati facut sa cad asa in melancolie..cred k daca era innorat sau ploua incepam sa si plang....
Copilaria mea???...multi au vazut-o perfecata...parintii mei??- desavarsiti...Aveau dreptate in mare parte toti care gandeau asa.Ce-i putea lipsi unui copil singur la parinti?-nimic...
Nimic mai fals...avea tot in afara de singurul lucru pe care si-l dorea si pe care l-a ravnit toata viata...-un frate sau o sora-
As fi dat orice k sa-mi indeplineasca ai mei dorinta asta, plangeam, ii rugam , ii imploram..faceam tot ce imi cereu ei...degeaba...
II iubesc enorm si nu imi imaginez viata fara ei, dar nu-i voi putea ierta niciodata...Asta e genul parintilor egoisti, care se gandesc sa le fie lor mai usor, nu copilului mai bine... Si ei au fost singuri la parinti si probabil au fost educati de mici intr-un stil egoist, asa dupa cum incercau sa-mi explice si mie, ca daca as mai fi avut un fratior ar fi trebuit sa impart totul cu el, dar mie nu-mi pasa nici daca nu mi-ar mai fi dat nimic in viata lor...
Asa k fetelor va rog tineti cont de ceea ce le trebuie copiilor vostri, nu numai ce credeti voi k le-ar trebui. Va rog din tot sufletul, nu intrati in categoria asta de parinti!!!
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,