Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 22
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
buey, io iar ma oftic: inca una slaba- saryta... ia uitati aici cum arata
.. si are 3 copii... rusine sa-mi fie... dandusa, unde-i nene visinata aia???? ca ma
rapid ca-=s nemancata ca de luni sunt la cura...evident fara rezultate deocamdata
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
DA,beton!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8
roxanica2006 spune:
Dandusa, numai Bonisan v-a recomandat dr. lui D mic? Sa inteleg ca nu e adepta vitaminelor sau nici nu s-a pus problema asta? bafta la dr. de tzitzi!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Ma alatur si eu grupului de fete (invidioase) care o admirau pe Saryta !! Asta-i viata, fetelor! Recunoasteti ca moldovencele au fost intotdeauna femei frumoase! Uitati-va numai printre fetele de pe forum: Bambo, Lavinia, Laura, Ramsan si ... toate de altfel... ei, nici cu ardelencele nu mi-i rusine, deh 
Chiar asa Saryta, sper ca Tonita ta frumoasa il mai iubeste cu pasiune pe fiu-meu, nu ne-a abandonat, nu-i asa??? 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
adinazot spune:
CARLA,vitezomana.....nota 10,pupici
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dandusa, numai Bonisan v-a recomandat dr. lui D mic? Sa inteleg ca nu e adepta vitaminelor sau nici nu s-a pus problema asta? bafta la dr. de tzitzi!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
da ,nu cred ca este adepta vitaminelor...si asta mi-a placut la ea...,pentru ca sincer...,prefer sa ma perind cu lingurita din ora-n ora in fata ei(deocamdata!!!)...,decit sa-i dau vitamine si s-o ingras fortat...
cunosc persoane mature,carora li s-au administrat vitamine ,in perioada copilariei...si acum au mari probleme cu greutatea...,deci mai asteptam putin ,apoi vom face si niste analize si mai apoi vitamine...,daca este cazul...
Mindrete de Crinuta
luly spune:
Salutare fetelor!
Noi suntem bine deocamdata, dar nu stiu pt cat timp. Sunt suparata ca mama a facut varicela si saptamana trecuta a fost la noi. Sigur a luat si Di si mi-e frica sa nu fi luat si Isa(e cam la limita cu imunitatea asigurata de lapticul meu). Dr. mi-a zis sa-i fac acum vaccinul antivaricela lui Di ca o sa faca o forma usoara. Nici nu stiu cum sa procedez - sa le tin separate mi-e aproape imposibil si ma gandesc si ca deja e prea tarziu; afara n-am cum sa nu ies si ce sa fac , cred ca trebuie sa ma feresc sa nu vina in contact cu alti copii. Offf, sunt data peste cap, mai ales ca nu le-am avut deloc bolnave pana acum (Di a fost ultima data racita exact inainte sa nasc).
Mai, dar stau si ma minunez, de unde o fi luat mama varicela?!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
luly spune:
Asaaaa, si pt ca mi-am zis of-ul cel mare de pe suflet sa trecem mai departe. De fapt mesajele sunt in ordine invers cronologica, dar nu conteaza prea mult.
Am facut si noi azi vaccinul de 6 luni. Plans un pic si nici o reactie pana acum si sper sa nici nu fie, ca nici la celelalte vaccinuri nu am avut probleme.
Aaaa, sa va mai povestesc si ce am patit cu Di azi. Cadru general - eu ii dadeam Isei sa manance in bucatarie iar Di era in verva si alerga prin toata casa facand pe fantoma si din cand in cand trecea si pe la noi sa ne sperie (de obicei cat timp ii dau Isei sa manance ea se uita la desene). Cand ma bucuram ca Isa manca mai cu spor se aude tignalul lui Di care cazuse. Ea cade destul de des asa ca nu m-am impacientat f tare, dar m-am dus sa vad ce-i cu ea. Am luat-o in brate (era intreaga n-avea nimic) si cand sa-mi povesteasca ce-a patit vad ca are gura plina de sange. Offf, neplacuta priveliste, dar cum Di deja se calmase nu avea sens s-o mai agit si eu mai mult. Am dus-o la baie si-a clatit gurita si gata nu mai avea nimic. Isi sparsese un pic (mai mult, de fapt in vreo 2 locuri) buza in interior si de aici era sangele. Mie mi-a fost frica sa nu fi ramas fara vre-un dinte sau sa-si fi spart buza ( cum a patit ma-sa
de a trebuit sa mi-o coasa). Pana la urma nu s-a lovit prea rau insa tot are un semn in barba.
Luly mamica de
luly spune:
Si pt ca tot n-am somn si nu apuc prea des sa intru hai sa mai scriu cate ceva.
Am admirat multe poze cu bebici in piscine, piscinele, ligheane, lighenute si filmulete cu bebei taratori/ umblatori/ misunatori si am votat bebei participanti la concursuri.
Mai da' ce show a fost ieri seara aici (de fapt alaltaieri
). Am ras in hohote. Laura mama, las ca pozez eu pescarusii de pe blocul lui A-deju ca sa-i vezi.
Dandusa
ca nu ne-ai uitat. Mai dar ce-a crescut Crinuta, si pe zi ce trece se face si mai frumoasa. Bafta la endocrinolog! (dar pana acum nu a sesizat nimeni, sau nu erau asa dezvoltate?)
Donia tu ma bagi in boala cu locurile voastre de agrement. Vreauuuu si euuuu (si-s in stare sa tip mai tare ca Di
). Mi-ai luat speranta ca seria infinita de "DE CE" -uri se va termina curand
si m-ai emotionat cu absolvirea Roxanei.
Danita tu parca intrebai de vesta pt inotat. NU lua, e cea mai mare porcarie. Am luat pt Di si suntem complet dezamagiti. Ea cu colacul inoata f. bine, dar vesta nu stiu cum e facuta ca ii baga capul in apa. Deci nu-i buna de nimic, nu lua.
Scuze, mai aveam atatea de scris dar nu mai sunt in stare.
Va
si va doresc o noapte cat mai usoara!
Luly mamica de
doradora spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by chris80
eu am inteles ca ar trebui ca intr-o saptamana bebe sa manance si ou, si carne, si ficat. dar nu o sa ma vedeti dandu-i intr-o zi una si in alta zi altceva, pt simplul motiv ca si carnea si ficatul sunt deja fierte, maruntite si portionate in congelator pt 2 zile in fiecare punguta, asa ca pana la o noua serie va manca 2 zile piept, 2 ficatel si una ou, eventual oul si intre ficat si piept.
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
n-am inteles de ce nu ii poti da alternativ?...nu le poti lasa mai mult de doua zile la congelator? sau cum?
injumatatesti cantitatea de carne ,din punguta special pregatita pentru doua zile...,i-o dai azi...,miine ,ou...,apoi injumatatesti cantitatea de ficat...,i-o dai si apoi iar ou...si tot asa...
Mindrete de Crinuta
pai asta e problema, cu injumatatitul portiei dintr-o punga, e mai dificil de realizat,ca s a congelat in bloc, de aia spun ca scot o punguta de la congelator, care e fix pt 2 zile. am reusit oare sa ma exprim mai clar?
iar a venit politia, si cum au venit evident ca asa au si plecat, fara consecinte. s-au uitat pe contract, era in regula, si-au blestemat soarta, ca se delaseaza pt asa nistte rahaturi,si au plecat. partea buna e ca ii motiveaza pe muncitori - electricianul voia sa bage pauza azi, sf petru si pavel, dar s-a razgandit, dupa 2 vizite ale politiei vrea sa termine cat mai repede. va dati seama ca nu pot sa ma supar. ma suna diversi vecini sa o opresc pe presedinta asociatiti, asta care tot face reclamatiile, ca de fiecare data e circul mare, se aduna lumea in fata usii mele si iese cu scandal. va dati seama - sa fie deranjati de treaba asta, in loc de galagia infernala a picamerelor?!?
la multi ani de petru si pavel si petrecere placuta!
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
daphna spune:
neata!!!!cu cafeluta intr-o mana si cu altceva in alta mana....
....cu copil ce studiaza perdeaua din camera ei....ce frumoasa este dimineata asta!!!!
dA LULY,nu te mai gandi de unde a luat mama ta varicela,eu am auzit ca e plin orasul de asa ceva.nu stiu cat putem controla.mai nasol e cand copilul are febra,te duci cu el la infectioase si aia ii administreaza antibiotic iv...!!!!povestesc ce a patit o cunostinta cu copiklasul de 6 luni care luase asa ceva si doctorilor le-a trebuit vreo cateva zile sa-si dea seama ce are!
despre socrosenii.....a mea ma da afara din camera ,ca stie ea sa o adoarma,......bineinteles k in 10 min a renuntat!are impresia k ea stie cel mai bine orice,nu conteaza k eu stau cu ea mereu si stiu si la ce ora face kaka!!!astea sunt,pe ele nu ni le-am ales !
va pupam si va dorim o zi buuunnnnaaa !!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)