Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai ca mai zic una si ma duc

cand am ramas insarcinata am fost deschisa la tot ce am auzit, de fapt am avut tendinta sa cred orice aud. de abia dupa ce l am vazut pe bb, l am luat in brate, l am simtit al meu, am apucat sa filtrez din informatii...deh, varza si io...credeam ca daca ai unul, gata, sti tot...daca esti dr, gata, le ai...

asa..m am apucat sa filtrez...dar se pare ca nu am filtrat tot. realizez acum, foooarte tarziu, ca inca mai am lucruri pe care le am luat de bune din start, lema, cum ar veni (pt cine isi mai aduce aminte...)si nu s chiar asa...cum ca copilul tre sa doarma singur la el in pat. e-te flori. sa doarma singur da, adica sa nu doarma cu mine, sa nu ma intorc peste el, nu de alta...dar nu i bai sa adoarma in brate/la san/unde si cum vrea el. ca ideea e sa se simta bine, nu? o sa vrea el independenta mai incolo singur, nu tre sa l fortez eu acum...(oricum adoarme in brate si ma rupe )
sa doarma cu zgomot. e te flori. ca asa placut e sa dormi cu tv -ul bazaind in fundal....de fapt sunt o gramada de chestii bune pt...tine, nu pt bb...care iti fac tie 'viata mai usoara'...si te mai indeparteaza un pic de el....eu zic nu. iar ! si promit sa vin si sa detaliez cand oi avea un strop de timp.

unde voiam sa ajung? e...cine mai stie? e tarziu, e cald, astia canta pe stadion... eu sunt de o coerenta impresionanta

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

donia, cred ca tocmai ai fost votata tribului.

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Hai bai, stiam eu ca sunt cea mai... hm... matura dintre voi... dar sa ma faci baba batrana cu braul de lana in fata nu ma asteptam
Ntz, ntz, ntz, nu mai aveti pic de respect pentru batrani...

Roxanica, vad ca ti-ai largit orizonturile... uita-te si la Octavian al lui desiree, ca promite... Eu daca as avea fetita l-as curta de pe acum...

asiza, felicitari pentru dintele numarul 3... cum, inca le mai ies dinti? Ca si eu credeam ca am scapat cu astia doi pe care ii are Cristi...

Na ca s-a trezit dumnealui.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

hmmm....incercam atunci cu ......capitanul nostru?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Donia

[quote
adinazot, cum lucrezi cu Alessia? Cred ca iti e tare greu, mai ales pe asa calduri! Iti cauti alta bona?

Da,Donia,imi caut alta bona,dar pana atunci o iau pe Alessia cu mine in salon,am tarcul acolo,dar iti dai seama ca e nasol,se plictiseste repede si ...nu e prea ok,dar sper sa rezolv situatia repede.
Dar am eu alta buba,de azi dimineata nu reusesc sa ma calmez.Ieri o sunasem pe soacra sa vina azi de dimineata sa stea putin cu Alessia pana ma duc eu sa dau un anunt in ziar,atat doar ,ca nu dureaza mult.Bineinteles ca a venit,dar cu alte ganduri,sa ia fata la ea,dar fara sa imi ceara mie parerea,cica:o iau la mine,iau sticle carucior..etc,si ti-o aduc maine.EXACT asa a spus,la care eu am ramas cu gura cascata,si ii spun,ba nu,nu o iei niciunde,azi nu mi-am facut programari,deci nu am nevoie de ajutor,dar in schimb am maine,daca vrei ti-o aduc maine,dar seara o iau.La care ea:dar o tin peste noapte si ti-o aduc samabata,...deci mor de nervi,si i.am explicat clar si raspicat ca fata doarme cu mine,si EU si numai eu hotarasc tot ce e legat de ea.Frate,dar mor de nervi,ma trateaza asa aiurea,ma pune in sitiuatii neplacute,pt ca eu ripostez,si nu-mi place sa ma cert.dar de... daca e nevoie o fac.Problema e ca sunt zile cand nu mai stiu de capul meu,cand chiar am nevoie de ajutor,dar atunci nu ma intreaba nimeni,daca sa-mi ia fata sau nu.E vorba numai de ei,ce conteaza ca eu ma chinui ,din punctul meu de vedere ajutorul este ala care il primesti la nevoie...
ufff,mi-am zis si eu oful

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8

Mergi la inceput

uf, singurul remediu pt soacre..
gata, nani si noi. pupam

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Carla, e dulce foc micuta vitezomana!
Laura, foarte frumoasa tema! Felicitari! In mare, tu ai descris foarte bine ce simt si eu. Imi doresc mult sa am doi copii care sa se inteleaga asa cum ma inteleg eu cu sora mea, adica extraordinar de bine. De asemenea, mi-as dori sa fim foarte apropiati de copiii nostri, sa aiba incredere in noi si sa ne spuna intotdeauna ce au pe suflet, sa discutam deschis despre orice, asa cum fac si eu cu mama mea (pe care o iubesc si mai mult pentru faptul ca, in afara de mama, mi-a fost si imi este o prietena adevarata). Tatal meu e un om putin mai dificil, in sensul ca e foarte incapatanat, se supara repede pentru tot felul de nimicuri si s-a intamplat sa nu vorbeasca cu mama chiar si trei-patru zile pentru vreun fleac (se supara numai pe mama, nu si pe mine sau pe sora mea). Insa in ciuda firii mai suparacioase a tatalui meu, suntem o familie foarte unita si ne iubim mult, mult. Sunt convinsa ca si noi vom fi o familie unita, pentru ca eu si Cezar vom face tot ce depinde de noi pentru ca acest lucru sa se intample.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adeju,
ma surprinzi cu sote-urile...,zauuu,ce te-a apucat?helooouu,revino-ti...ti se trage de la fericire...,vaz eu...,ha?
...da' ,auzi...,nu ne-ai zis...,a beut motanul,lapte,azi?
Carla,
asa ceva...,mai rar...,zauuu,bai nene...chiar este fiica ta?...,maaammmaaa mia...,pai cum este posibil?...m-a socat...,marfa,marfa...
Saryta,
superbe pozele...,sintti minunati cu totii
Dia,
pai tu crezi ca mai am visinata ,dupa ce am vazut poza aia bengoasa?...Doamne ,ce abdomen...,vai de noi...io' zic sa ne apucam de exercitii..,ce ziceti...,reluam?

Nu pot spune ca am avut familia prfecta din doua motive...Primul...,pentru ca nu am avut un parinte... si doi,pentru ca ,mama ,saraca,mama...,singura ,fiind a incercat cit a putut sa ne faca fericiti...,dar multe au fost peste puterile ei...Toate lipsurile pe care le-am simtit ca si copil si pe care le resimt si acum...,se datoareaza acestui fapt...Nu pot sa o acuz ca nu mi-a fost foarte apropiata,atit timp,cit a incercat sa tina doi copii la scoala...,sa le dea o educatie aparte...si sa mai fie si asa cum am fi vrut noi...Ar fi fost imposibil...,sa le faca pe toate ...O iubesc asa cum este ea...,cu bune si cu rele...,este a mea si nu as schimba-o.O am pe mama , fratele meu si bunica mea...De 6 ani...,il am si pe Claudiu aproape...si acum si minunea noastra ,Crinuta...Aceasta este familia mea...
Eu ,mi-as dori ca ceea ce mi-a lipsit mai mult in copilarie...,sa ofer copiilor mei...,mi-as dori sa le fiu aproape...,sa le fiu prietena...,sa ii respect...,sa-i inteleg...si multeee altele...,pe care sper,ca viata sa ne lase sa le oferim...Stresul si problemele cotidiene,ne fac sa uitam ,citeodata care este ,de fapt menirea noastra...,ca si parinti...,dar cu Claudiu aproape,sint sigura ca voi reusi...

Azi am cunoscut-o pe doctorita lui d...,o tipa ,super ...Am mers sa controlam ochioasa si bubitele din dotare...Sint de la caldura si abia se mai vad...,ne-a priit Deflamolul...,avem 7100g,vom lua Bonisan ca ne face pofta de mincare...,sa vedem daca tine faza...si cu aceasta ocazie,am aflat ca tzitzisoarele Crinutei...sint prea dezvlotate...A pipait-o si mi-a zis,ca ceva nu-i place...si ca ar trebui sa facem un control endocrinologic .Asadar,miine sunam si ne programam...sa vedem ce se intimpla...,domnule...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Vroiam sa va povestesc ca am fost azi in parc cu Roxana si Cristi, am pus o paturica pe jos si ne-am instalat la umbra. Roxana isi luase si ea o papusa in carucior, plus un rucsacel plin cu alte jucarii. Ea s-a dus la joaca, in timp ce pe la mine si pe la Cristi au inceput sa se perinde tot felul de prichindei. A venit mai intai Paige, o fetita blonda de 3 ani, am vorbit despre Cristi, mi-a pus intrebari despre bebe si mi-a spus foarte politicoasa ce credea ea ca ar trebui sa fac (printre altele, sa-l pun pe leaganul de bebelusi). Pana la urma Paige a inceput sa se joace cu papusa Roxanei, ceea ce a atras mai multi copii pe paturica. A venit Maria, o micuta de vreun an si jumatate, care tot incerca sa-mi spuna ceva si pe mine ma lua disperarea ca nu intelegeam baby talk, a mai venit si Sammy, copia fidela a lui Kara a Mironei pe la 2 ani (dar fidela, nu gluma!), si inca un baietel si inca o fetita. Pana la urma Roxana a scos jucariile din rucsac si copiii au inceput sa le cerceteze, erau atat de draguti, m-am amuzat teribil! Ma tot intrebau ce sunt, le treceau de la unul la altul, era o inghesuiala si o viermuiala pe patura ca pana la urma eu am ajuns in iarba. Cristi se uita incantat la ei si mai striga din cand in cand, iar Roxana incerca sa faca ordine printre pitici, ca uneori se mai certau pe jucarii. Am petrecut de minune. Maine mergem din nou cu paturica daca e vreme frumoasa.
Si mai tarziu Roxana a fost servita cu o gustare de o tipa care era cu copiii, asa ca am iesit si noi castigati din afacerea asta. Unde mai pui ca si Cristi a profitat, ca pana la urma am ascultat de Paige si l-am pus pe leagan si a fost tare fericit. Ii pusesem pe cap palaria Roxanei si ii statea atat de bine cu o palarie mare, albastra cu flori!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Baii, noua ne-a incoltit o idee, dar nu stim daca s-o punem in practica sau nu: vrem sa plecam in concediu fara darius..asa cateva zile, la munte, noi doi, singurei k doi porumbei...dar ce parere aveti? suntem parinti denaturati?a mai plecat careva atatea zile fara bb?
Mama mea e f bucuroasa sa-l tina si ma gandeam k si el s-ar simti bine la tara, la aer in curte...Dar nu stiu cum ne-am simti noi fara el. N-am stat mai mult de cateva ore fara sa-l vad si asta s-a intamplat doar de 2 ori cand am fost la 2 botezuri...
Astept pareri, sfaturi... ...sau.. rosii eventual...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Noi am fost plecati in concediu o saptamana fara odorul meu,dar nu ma consider nicidecum mama denaturata,ci o mama cu forte noi si randament mai bun!!!Cu incredere incarcati la baterii!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

hmmm....incercam atunci cu ......capitanul nostru?

diana si david 03.12.06

Baaai, ma dau astia afara de aici, ma trezesc cu vreo petitie on line care o sa ceara excluderea mea de pe forumurile de profil...
Deci sa se stie oficial ca eu am protestat, da?

Mergi la inceput