Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

e concert la romexpo (ceva naspa...) si se aude ca din sufragerie . nu stiu cum o sa reusim sa dormim azi...daca mai sunt si artificii...

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a deju cine se abtine??!! fusei plecata la bucatarie sa imi hranesc sotul. dar daca e de facut nani, nu refuz nici eu.
eu va pupic dulce, va spun somnic usor, dar nu promit ca nu mai bag cate un ochi pe aici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

cedez si eu. de cateva zile d se culca la 9-9jumate si se trezeste la...6

carla e super tare fica ta. n am vazut filmul cu vitezomana, nu se incarca, da' primul m a dat pe spate...

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Lauraastia cu concursul ma enerveaza...cica am dat ursulet azi ori eu azi nu am dat...cica sa vin maine sa dau ursulet...!!

Nu stiu cum reusiti sa scrieti atata...eu am o varza in cap ca am incercat sa citesc in toate diagonalele posibile si nu pricepui nimic!

Anunt! Alexuta e iara in greva foamei...nu vrea decat lapte...asta dupa ce ma laudam ce mama tare sunt ca am reusit sa-i bag doua mese...azi a mancat 2 lingurite de mancare toata ziua! Oare cata rabdare ne trebuie?!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_deju, legumele sote eu stiu ca se fierb toate acolo, se arunca apa si apoi se prajesc/inabuse in putin unt...ma rog, se adauga sare, cascaval ras etc...
Mirona, desi nu sunt de acord cu peste la 8 luni, NU ma abtin ......Asadar...cauta peste cu carne alba, gen platica sau cod ...atentie la pesti cum e macroul de exemplu ca au continut ridicat de mercur...si nu fac bine nici macar la adulti, d-apai la copii...
Laura, super tema zilei...Ideal ar fi sa se intample intocmai cum spui tu acolo....noi (mama, Cristi, sora-mea&co, unchi, matusi, veri apropiati) suntem o familie galagioasa, dar foarte unita, tinem mult unii la altii cu bune si cu rele...ne certam, dar in secunda doi ne impacam, nu tinem suparare, dar ne spunem verde-n fata ce ne doare...in fine, nu suntem tocmai linistea, echilibrul si perfectiunea intruchipate, INSA ne iubim mult mult mult...Sigur ca si eu mi-as dori sa-l am pe Denis aproape, sa putem comunica deschis, sa radem si sa plangem impreuna si impreuna cu sotul meu vom face tot ce putem pentru a se intampla asta...
Saryta, foarte frumoase pozele...toti 5 sunteti frumosi, ce mai...
carla, vazut plimbareatza mica!!! ...

Ce-aveti, ma, de v-ati dus la culcare asa devreme......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by acs

Dandusa, si eu ma regasesc in studiile postate de tine. Dar parca nu ma grabesc sa-l invat pe Victor sa doarma singur in patut, sa nu mai ceara lapte noaptea. Stiu ca mai e putin si va creste si o sa-mi fie dor de perioada asta (asa am patit si la fete). Mi-e atat de drag cand ma cauta noaptea prin pat (cu toate ca deja n-o mai face atat de des), incat merita toata oboseala. Si cum stiu ca n-o sa mai am nici un bebe... Imi pare rau de pe acum :(. As dormi si cu fetele daca n-as sti ca nu le-as face bine (si-asa sunt cam mamoase si as dori sa le cresc independente).

...stii ca ai dreptate?!?...am regasit asta si in pasajele postate de mine ,mai devreme...am sa incerc pe cit pot sa ma bucur si eu de aceasta perioada...,minunata...si cu siguranta ca mi se va parea mult mai usor...
...ce inseamna sa ai experienta...
Multumesc

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza ni se trage de la cheful de aseara, nu mai rezistam asa ca in tinerete (a se citi.... vremurile fara copil)

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Ce-aveti, ma, de v-ati dus la culcare asa devreme......

de la bauta de aseara visinata bat o vina...
n ai vazut ce mahmureala plutea in aer ?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

dandusa, foarte faine info din materialul pe care l-ai postat. E dintr-o carte? Sa nu te superi, dar de obicei trebuie sa dai si sursa

sigur..,cum sa nu..."Secrets of the Baby Whisperer,How to calm,connect and communicate with your baby" by Tracy Hogg&Melinda Blau editia 2001

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

eu am inteles ca ar trebui ca intr-o saptamana bebe sa manance si ou, si carne, si ficat. dar nu o sa ma vedeti dandu-i intr-o zi una si in alta zi altceva, pt simplul motiv ca si carnea si ficatul sunt deja fierte, maruntite si portionate in congelator pt 2 zile in fiecare punguta, asa ca pana la o noua serie va manca 2 zile piept, 2 ficatel si una ou, eventual oul si intre ficat si piept.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

n-am inteles de ce nu ii poti da alternativ?...nu le poti lasa mai mult de doua zile la congelator? sau cum?
injumatatesti cantitatea de carne ,din punguta special pregatita pentru doua zile...,i-o dai azi...,miine ,ou...,apoi injumatatesti cantitatea de ficat...,i-o dai si apoi iar ou...si tot asa...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput