Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirona spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Am reusit sa pun si eu filmulete cu mersu-l cu goanga mare...cutia cu jucarii si uite ce viteza am! O sa pun si poze mai tarziu! Merg sa citesc din urma!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
buey ... sunt la lucru .... da n-am putut sa-i rezist .... e mortala fii-ta.
si din partea mea. ce-am mai ras la faza cu vreau mingea galbena ... dar las ca-i buna si jucarioara asta. he he he
Miro
Mirona spune:
doar atat si apoi fug la treaba. 
quote:
Originally posted by Laura13
... sa imi povesteasca despre cuceririle lor, despre fetele pe care le-au ochit la scoala
buey ... aibe grije ... eu sunt cu ochii pe voi.

Miro
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Am reusit sa pun si eu filmulete cu mersu-l cu goanga mare...cutia cu jucarii si uite ce viteza am! O sa pun si poze mai tarziu! Merg sa citesc din urma!
carla2005de
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
voi sunteti la "avansati", ce bine merge alexia in patru labe.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Dia1609 spune:
buey, io iar ma oftic: inca una slaba- saryta
... ia uitati aici cum arata 
.. si are 3 copii... rusine sa-mi fie... dandusa, unde-i nene visinata aia???? ca ma
rapid ca-=s nemancata ca de luni sunt la cura...evident fara rezultate deocamdata 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
roxanica2006 spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dianocica
donia te am asteptat aseara. facusem 35 de grade in dormitor pt tine.
Atat de frig sau atat de cald?
Mai bine nu mai spune pe aici ca e atat de hot in dormitor la voi, ca ma trezesc ca ma paruieste Roxanica
Hai, mey, cum sa te paruiesc ?!!! Oricum, avand in vedere ca suntem din nou in saptamana verde, va anunt ca am trecut si eu pe "prospaturi" , imi plac baieteii astia cu ten masliniu , gen Dani si motanul Eric, de nu mai pot! Tocmai intocmesc cu sarg o noua lista a sexosilor. Normal ca pe sexosu' initial nu-l uit io asa usor, nici nu-l trec la "babaciuni", da' ma mai improspatez nitzel!
Asa ca Donia, simte-te bine in dormitor!

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
buey, io iar ma oftic: inca una slaba- saryta... ia uitati aici cum arata
.. si are 3 copii... rusine sa-mi fie... dandusa, unde-i nene visinata aia???? ca ma
rapid ca-=s nemancata ca de luni sunt la cura...evident fara rezultate deocamdata

laura super faina tema. promit ca detaliez dupa ce adoarme d
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
donia, cred ca tocmai ai fost votata
tribului. ![]()
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Laura13 spune:
quote:
buey, io iar ma oftic: inca una slaba- saryta... ia uitati aici cum arata
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
fii atenta aici, cum ma descurc eu cu probleme astea: poza e facuta cand avea 15 ani, inainde de copii si maturitate! pe vremea aia nu existau hamburgeri, cola, ciocolata. iar ea traia intr-una din tarile lumii a treia in care nu avea de mancare. saraca. hmmm, ce zici?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
a_deju spune:
quote:
a_deju, ma sochezi pe zi ce trece, ce bucatareasa desavarsita ai ajuns.... esti culmea rafinamentului gastronomic: ficatei cu fire de patrunjel, sote-uri, etc ... iote cate invatam sa gatim pt puii nostri, dom'le
breeee.... voi faceti misto de mine????.. ziceti pe direct, ca altu' feliu nu ma prind :))) dia, deci intrebarea mea de geniu in ale culinaritului era "qu'est-ce que c'est / le sote??" (ce misto, rimeaza :))) )... sa mor daca stiu.. daca e sa merg pe mana fanteziei, bolnave, suna a ceva..nu stiu...prajit in unt :) deci ati retinut, nu oricum, ci in unt :))))) dar nu cred ca se aplica, pt ca cica se pot da legume sote la bebe, deci pica automat faza cu prajitu' :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
vaz ca in seara asta va abtineti... foarte bine, imi retrag si eu ambasadele catre dormitor, unde e racoare si bine (a plouat, finally :) )
noapte buna va doresc si forte proaspete pt maine :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"