Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare David de Ralumat! Sa fie sanatos si sa le aduca parintilor numai bucurii!

Laura, ce haios e Dani, cum incearca sa inainteze! Hai ca mai are putin si reuseste sa mearga de-a busilea!
Asiza, felicitari si sarcina usoara sorei tale!
Dianarus, ma bucur ca Marc se simte bine! Bravo!
A_deju, Laura, Dandusa, am ras de m-am tinut cu mainile de burta! Sunteti MORTALE, baaaai! Am inceput super ziua! (am citit de dimineata, dar abia acum m-am apucat sa si raspund)
Donia, ce emotii m-au incercat pe mine cand am citit cum a fost la serbare, dar pe tine! Te antreneaza Roxana sa fii in forma cand vei fi cu adevarat bunica , aa?
Dianocica, ai descris super continutul scutecului! Felicitari pentru ridicatul in 4 labute! Lasa ca o sa se prinda el in curand ce trebuie sa faca mai departe.
Asiza, felicitari pentru dintisorul numarul trei!
Dandusa, superinteresant studiul de caz!
Saryta, foarte frumoase pozele de la mare! Ai trei printese superbe, una mai frumoasa ca alta! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
Kikineata, felicitari pentru rezultatele negative ale analizelor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

david ! sa te faci mare si sa vii la niste ture de herastrau, ca pana o urnim pe maica-ta....

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Laura13

si cine nu e de acord cu peste la 8 luni, sper ca nu ati pierdut postarea mea in care vara-mea i-a dat lui Dani peste pe GRATAR la 6 luni, da?

am varsat o lacrima atunci, vars si acum...dar nu mai zic nimic, poate cand or trece caldurile...

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am inteles ca ar trebui ca intr-o saptamana bebe sa manance si ou, si carne, si ficat. dar nu o sa ma vedeti dandu-i intr-o zi una si in alta zi altceva, pt simplul motiv ca si carnea si ficatul sunt deja fierte, maruntite si portionate in congelator pt 2 zile in fiecare punguta, asa ca pana la o noua serie va manca 2 zile piept, 2 ficatel si una ou, eventual oul si intre ficat si piept.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am reusit sa pun si eu filmulete cu mersu-l cu goanga mare...cutia cu jucarii si uite ce viteza am! O sa pun si poze mai tarziu! Merg sa citesc din urma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

stii ce ma gandeam, donia, ca esti asa echilibrata, inteleapta, impacata, si asta se datoreaza nu numai costitutiei tale sufletesti, ci si lumii civilizate in care traiesti. Viata voastra parca nu e brazdata de ridurile stresului, a nimicurilor enervante...
Ruxandra e la fel, numai ca ea traieste in lumea noastra...romaneasca...dar sa nu uitam ca e inconjurata de boieri, de conu' Grigore, he, he!!!

La toate astea ma gandeam spaland vasele in bucatarie...ca , bineinteles, tot eu sunt de serviciu, barbatii astia!! Chiar acum ii cer insistent sotului meu sa-mi arate scutirea aia in care scrie ca nu are voie sa presteze munci gospodaresti!

Si stiti la ce ma mai gandeam?? Cum ne scria sora Laurei, la Odisee, ca s-a nascut Dani si cum ii asteapta toata familia acasuca, pusesera si net-ul sa poata vorbi fata cu noi. Si mi se parea asa o atmosfera calda, intima, David al meu era inca in burtica, eram tare sensibilicoasa, si-mi doream tare, tare sa am parte si eu de o primire atat de calduroasa. si asa a si fost. Parca nu mai recunosteam casa cand m-am intors. Sotul meu facuse curatenie mare, era caldutz bine, pentru puiul nostru, in camera trona un buchet maare maaaaaaaaare de trandafiri. Ce fain a mai fost... si e si acum!
Hai ca-l iert pe Cristi ca nu si-a spalat farfuria.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Suuuuuuuper tare Alexuta ta , Carla!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Am reusit sa pun si eu filmulete cu mersu-l cu goanga mare...cutia cu jucarii si uite ce viteza am! O sa pun si poze mai tarziu! Merg sa citesc din urma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Asta da viteza! pentru vitezomana!

FLORE www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ziggy, sigur ca putem sa le dam ciuperci copiilor, dar asa pe la vreo 10 ani .. mai inainte eu sigur n-o sa-i dau

a_deju, ma sochezi pe zi ce trece, ce bucatareasa desavarsita ai ajuns.... esti culmea rafinamentului gastronomic: ficatei cu fire de patrunjel, sote-uri, etc ... iote cate invatam sa gatim pt puii nostri, dom'le

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici... uite ca in toiul curateniei m-a apucat melancolia (ca sa mearga cu seara de aseara). am citit mesajul doniei: laura super tatal tau. si apoi cel al roxanei vizavi de sora mea. exact asa si este la mine in familie, o atmosfera calda, apropiata, in care toti ne stim cele bune si cele rele. si ne iubim mai presus de ele. asa ca propun o tema a zilei: cum ati vrea sa fie familia voastra (voi, copii vostrii, nepotii vostrii) peste ani. cum o vedeti in inchipuirile voastre? la fel ca familia in care ati crescut? ati schimba ceva? ce? ati prins voi ideea.
asa ca incep eu..... cel mai mult imi doresc ca sa spuna copii mei ce am spus eu despre parintii mei la 19 ani: IMI PLAC PARINTII MEI. ii iubesc pt ca sunt parintii mei, ca m-au crescut, pt ca m-au educat, mi-au oferit tot ce aveam nevoie (nu numai material vorbind). dar imi place de ei pt ca si acum la 60 de ani (multi inainte) rad, ei intre ei, cu noi, fetele lor. si acum dupa zeci de ani ne aducem aminte de copilarie cu mult mult drag, de calatorii, de zilele cand stateam impreuna pe malul unui rau si discutam fiecare despre ce i se intampla. imi place de parintii mei pt ca intotdeauna am putut discuta cu ei orice. imi place ca am o sora, careia sa ii pot povesti chiar si momentele amuzant-jenante pe care le petrec cu sotul in pat. si imi place ca si ea face la fel. asa ca mi-a dori peste ani, sa am macar doi copii, sa se iubeasca intr-adevar ca fratii, sa se ajute, sa se inteleaga, indiferent de orice. mi-a place ca peste ani copii mei sa ma iubeasca, sa ma respecte, dar sa poata face o gluma cu mine, sa imi povesteasca despre cuceririle lor, despre fetele pe care le-au ochit la scoala si mai apoi, la o cafea sa imi povesteasca despre viitoarea lor sotie. mi-as dori sa am o familie exact ca cea pe care am avut-o, copil fiind, fara sa imi fi vazut parintii certandu-se nici macar o singura data. cel putin, daca au facut-o, nu au facut-o in fata noastra, a copiilor. daca as schimba ceva..... mi-ar place ca peste ani, sa se intoarca lumea cumva, ca sa nu mai fim atat de ocupati, toti cu micile noastre probleme de zi cu zi pt a ne putea bucura mai mult si mai des unii de altii si mai ales unii cu altii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput