Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumim pt. urarile de La multi ani! pt. Sarita .... ne-am distrat f bine ieri, bunica i-a facut un tortulet sub forma de fluturas si a fost f bun.
Am pus si cateva poze de la mare POZE MARE sper sa va placa.
Mirona-eu peste i-am dat Sarei tot de la 8 luni si am cumparat din Metro din ala proaspat file(habar n-am decare) si prima data i l-am dat fiert amestecat cu legume.
Antonia merge de-a busitelea ... daca o las pe patura jos ajunge in celalalt colt sa ajunga la jucarii.Inca este o cumintica.
Mai vb.

Mariana - mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ktrinel, Donia sunt pe aici, doar ca nu mai am timp liber aproape deloc, iar seara sunt prea obosita sa recuperez.
Am reusit sa recuperez ceva din urma.
Ada e destul de maraita, cum nu a mai fost pana acum, cred ca ii ies dintisorii. Din cauza acesta tzitzi a devenit iarasi preferata ei indiferent daca ii e foame sau nu.
Am diversificat doar doua mese, nu am reusit inca sa trecem peste dovlecel, morcov, cartof si cereale simple, dar crestem noi mari...

Cred ca voi icepe si cu fructele, i-am dat ieri sa guste un pic de pepepe galben si a fost tare incantata. MAi vedem cand incepem cu ele.
RAceala i-a trecut si sper sa nu revina cu schimbarile astea de temperatura:de la 35-40 grade la 20-25 grade.

Alexandra se fura copiii? Groaznic. Sa aveti grija si sa speram ca sunt cazuri izolate totusi.

LAvinia din experienta iti spun ca: a nu vorbi o perioada asa mare de timpt cu sotul tau nu este un lurcru chiar bun, incercati sa comunicati, ca altfel nu veti putea rezolva problemele ce le aveti.

Donia, asteptam poze de la serbare si spune-i Roxanei ca si eu vreau sa invat sa inot. CAt cere pe ora?

S-a trezit minunea si trebuie sa plec.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by flore26

Alessia e constipata. De doua zile face doar niste cacareze. I/am dat para, suc de mere cu struguri (Hipp), si nimic. Alte solutii??? Va rog!

FLORE www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

pruna

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Incerc si pruna. Sper sa mearga. Merci mult!

FLORE www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ce gagica beton
noi plecam la dr. sa o mai vedem. ca ne era dor. .

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

flore para naturala, blenduita+para borcan (1/2 dce borcan)+1/2 de para suc. cam asa a functionat la noi. deci mULTA MULTA para. Dani si-a revenit, dar dupa vreo 3 zile de "tratament"
miro eu stiu ca pestele se da fiert, tot asa ...peste cu carnea alba stiam si eu, eu voi incerca salau. si cine nu e de acord cu peste la 8 luni, sper ca nu ati pierdut postarea mea in care vara-mea i-a dat lui Dani peste pe GRATAR la 6 luni, da?
lavinia , iti spun tie ce i-am spus si lui lory, ganditi-va AMANDOI ca aveti un copil. incercati sa gasiti un canal de comunicare, sa va rezolvati problemele nu sa le ascundeti sub covor. asta a fost parerea mea mereu. offf, multa putere iti doresc si intelepciune si sa dea DD sa fie bine. Mihaita e ok??

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mirona, pentru bebei se recomanda (noua ne-a indicat doctorita) pestele proaspat, fiert (de exp. salau, pastrav). De paine nu stiu ce sa-ti zic, pentru ca eu am cam evitat-o si la fete, iar la grasut cu atat mai mult. Pe la 10 luni (daca-mi aduc bine aminte) le mai dadeam sa roada cate o coaja, mai mult ca sa invete sa mestece bucatele.

Dandusa, si eu ma regasesc in studiile postate de tine. Dar parca nu ma grabesc sa-l invat pe Victor sa doarma singur in patut, sa nu mai ceara lapte noaptea. Stiu ca mai e putin si va creste si o sa-mi fie dor de perioada asta (asa am patit si la fete). Mi-e atat de drag cand ma cauta noaptea prin pat (cu toate ca deja n-o mai face atat de des), incat merita toata oboseala. Si cum stiu ca n-o sa mai am nici un bebe... Imi pare rau de pe acum :(. As dormi si cu fetele daca n-as sti ca nu le-as face bine (si-asa sunt cam mamoase si as dori sa le cresc independente).

Madaluta, e foarte bine sa pleci fara bebe din cand in cand. Chiar daca-ti va fi dor si te vei gandi mult la puiut ( la mine a fost aproape tot timpul :) ), iti va prinde foarte bine. Noi vom pleca in august o saptamana fara Victoras si chiar daca mi se strange inima cand ma gandesc, stiu ca e mai bine asa (nu-i stric programul, o sa ne odihnim si noi, ar fi prea cald pentru el, vom petrece mult timp in masina, oricum trebuie sa plecam, macar pentru fete etc.). Si regret ca o sa intrerup alaptatul, asa ca profit cat pot de zilele care mi-au ramas.

Multa sanatate,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

va rog din suflet, pentru cultura unei mame denaturate... ce este aceea "legume sote"???? partea cu legumele sa zicem c-o pricepem, dar aia cu sote-ul m-a rupt in doua... :)))

ficatelul... a iesit ok, nu prea avea ce sa nu iasa, ca doar l-am pus la fiert, si gata :) am facut un piure de cartof cu dovleac si frunze de patrunjel, cu un varf de unt si doua masuri de lapte praf... a iesit o nebunie :) ma rog, lui i-a placut.. eu n-as fi mancat :)) nu-mi place ficatu' de nicio culoare... hai sa zic, prajit mai merge, cu o tona de usturoi, de orice, numai sa nu-i simt gustu'.. :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

aha, stiam io, mai am o nedumerire... referitor la meniul zilei, postat de acs. stiu ca nu se comenteaza, iar ce-o sa zic eu NU e un comentariu, e o intrebare, ca acusica imi vine randul la galbenus, si nu stiu exact cum sa procedez.... boon. deci: citisem si stiam ca zilele in care se da galbenus se alterneaza cu cele de carne. e, sau nu e??? in meniul zilei sunt cuprinse amandoua... si de-aia intreb, ca poate is eu pe langa. nu certati fata, si nici pe mine, e pur si simplu o intrebare :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
Pai eu las scutec curat si-l gasesc plin de supa crema verde cu boabe de mustar...! Feerica imaginea, nu zic nu, dar... cam puternic parfumul dupa atatea ore. Si autorul mai si da din fund fericit... vreau sa vad poze, nu vorbe!

ziggy, felicitari pentru dinti si mersul in patru labe!

Lavinia, sa te incarci cu energie la mama ta si sper sa rezolvi cu sotul. Cum reusiti sa nu vorbiti o saptamana?

acs, ce fain suna Victorila

ingerasa, cu ce catei se joaca Maya? Ai poze noi?

Ralumat, La multe lunisoare si multi pupici lui David la cele 7 luni!

roxanica, asa e si profa Roxanei - "Iubesc chestiutzele astea: amintiri cu poze, cu desene, legate cu snur auriu, si cu o vorba frumoasa scrisa in coltul stanga sus." - si sunt tare pretioase amintirile astea si pentru copii, dar si pentru parinti.

Laura, super tatal tau!
"va pupic ca fiu'miu doarme dus, astept sa fiarba supita dupa care bag si eu o ora de somn ca sunt cam zombi, de la visinata mi se trage, dar sa nu mai ziceti la nimeni, da?" - te zicem lui tata!

flore, asa ma enervez si eu uneori cand sunt cu Cristi la plimbare si dau peste vreun strigator... asta e!

madaluta, de ce rosii? Daca te lasa inima du-te cu sotul, si daca ai incredere ca mama ta o sa fie bine cu Darius. Sau invers:)...

kikineata "am dezvatat-o de 10 zile sa nu mai adorama leganata si adoarme si repede si doarme si ma mult.........URAAA..in sfarsit o chestie buna" Felicitari! Si la fel pentru analizele negative de urina!

dandusa, foarte faine info din materialul pe care l-ai postat. E dintr-o carte? Sa nu te superi, dar de obicei trebuie sa dai si sursa

saryta, foarte faine pozele, unde ati fost?

bebinuta, nu te plange, ca nu stati rau cu diversificarea, noi am ajuns la cereale simple, morcov si cartof dulce. Maine cred ca o sa incercam si noi dovlecel.
"spune-i Roxanei ca si eu vreau sa invat sa inot. CAt cere pe ora?" - am o banuiala ca va fi gratis, ea de obicei ne stoarce pe noi de bani, cu restul lumii e generoasa

a_deju, ce mai gospodina, esti o bucatareasa rafinata deja! "am facut un piure de cartof cu dovleac si frunze de patrunjel, cu un varf de unt si doua masuri de lapte praf..."
Presupun ca sote inseamna fiert... la abur sau nu... [omulet care se scarpina in cap]

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si da, chris, timpul curge mai repede pe forum. Parca vad ca peste vreo 2 luni o sa povestim cum a fost la taiatul motului...

Stiti ce ne-am jucat? Roxana era mama de 2 bebelusi (Cristi si inca unul), iar eu eram bunica Da, timpul curge prea repede... Si cica eu eram in vizita sa o ajut sa isi creasca bebelusii, asa ca din moment ce ea era la pat, cu nou-nascutul in brate, eu am dat ture parter-etaj sa-i duc biberon, si pampers, si paturica... sprintena bunica, asa ma tine fiica-mea in forma...

bebinuta, vesti proaste, lectiile de inot costa 5 dolari... Las' sa mai faca bani si de la altii

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput