Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
lizzy spune:
vesti buneeeee!!!!
a dormit bine azi-noapte, de dimineata l-a dus tati la injectie, apoi a baut din bibe 100ml ceai si a dormit pana la 10.30 cand l-am trezit eu ca eram ingrijorata deja...
si l-am servit cu 200ml lapte din bibe si l-a halit tot!!!
sunt super happy! (omulet care sare in sus de bucurie de-i sfaraie calcaiele)

da Doamne sa tina!
va multumesc pt incurajari, va pup si va citesc din umbra ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
roxanica2006 spune:
Aici sunt dandusa, aici... da' nu stiu ce-i cu mine.. mi-e o leneeeeeee de ma doare !!
Asiza, felicitari pentru viitoarea nepotica, nu? asa ar fi frumos sa fie o fetiza, sa aiba pereche Mihai! Si felicitari pentru al treilea dintuc. Noi nici unul pana acum.
Paxela, Jojomiha, felicitari si multa sanatate!
Donia, ce emotionanta absolvire si ce inspirata profesoara! Toata viata mi-am dorit sa fiu profa si am ajuns cu totul altceva..Iubesc chestiutzele astea: amintiri cu poze, cu desene, legate cu snur auriu, si cu o vorba frumoasa scrisa in coltul stanga sus.
Anateo, multa sanatate puilor tai!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Daianarus, ma bucur foarte mult ca v-ati insanatosit! Vezi ca a trecut intr-un fericit final?? Scapati in curand si de branula si gata! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
madaluta spune:
Ploua, ploua, bine-mi pare
In gradina am o floare
sau
Ploua, ploua,ploua, vreme de betie
Ploua, ploua, ploua, ce melancolie
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
ziggy spune:
Am pus pose la semnatura.
Cum reusiti sa ii faceti sa manance supa? Eu nu am reusit azi deloc. Ce consistenta are supa voastra?
poze calin
Calin (5.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Am pus pose la semnatura.
Cum reusiti sa ii faceti sa manance supa? Eu nu am reusit azi deloc. Ce consistenta are supa voastra?
poze calin
Calin (5.12.2006)
...supa noastra are o consistenta normala...,nici prea slaba...,dar nici prea groasa...
...important este sa nu fie calda...,ca pe caldurile astea...,numai asta mai lipseste...
...ieri i-am dat de la frigider...,bine...,nu foarte rece...,un pic mai rece decit temperatura camerei...si a mincat foarte bine...Azi i-am racit-o cit am putut in apa...si a mincat trei sferturi de castron...,deaia zic...,temperatura este foarte importanta in zilele astea caniculare...
poze noi,eu n-am gasit...
Mindrete de Crinuta
Laura13 spune:
salutari mamici!
sa va zic.... taticul meu mai baga cate un ochi pe forum, sa vada ce mai facem, azi dimineata la tel imi spune...."deci te duci la mare? am vazut ca te primesc fetele in gazda gratis!"![]()
donia super emotionant si fain, asa e frumos, sa ramai cu amintiri placute!
dulci dulci pt absolventa noastra!
dianarus ce bine ca v-ati revenit!
asiza offf, al treilea... rabdare, rabdare, rabdare. n-am zis nimic pana acu' sa nu par eu mai "nebuna", dar lui Dani ii iese tot asa, al treilea dintisor din dreapta. ar fi primul, ca pana acum suntem stirbi, dar acolo gingia e f umflata, se simte un colt ascutit (desi e inca sub gingie) si tot ce roade, roade pe partea aia. asa ca..... nu suntem singurii. ce bine!
a deju sa ne tii la curent cu ficatelul........ cum a iesit, i-a placut, chestii de astea. vroiam sa te intreb: eric bea ceai/lapte? ai incercat sa ii dau lapte in loc de ceai/apa? cum zicea dandusa, sa nu ii dai lapte doar la orele de masa, sa incerci din ora in ora? zic si eu, poate asa mai creste cantitatea!
dianocica ce plastica ai fost, mai aveam un pic si
. cred.
va pupic ca fiu'miu doarme dus, astept sa fiarba supita dupa care bag si eu o ora de somn ca sunt cam zombi, de la visinata mi se trage, dar sa nu mai ziceti la nimeni, da?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
flore26 spune:

Fetelor, va iubesc! Nu sunteti pe treaba voastra! Am gasit remediul pentru starea de ne
pe care o am: citesc postarile voastre si ...gata..dispare.![]()

, supica nu papam, pireu nu, dormit 30 de minute, trezit si baga melodia cu maraiala. A reusit sa adoarma azi in timp ce ne plimbam, si, mi/a venit proasta idee sa merg in parc. Nu ma asez bine pe banca, vine o femeie cu 2 copii, cam de 1,5/2 ani.se opresc langa carucior si incepe:" uite la mama bebele, doarme (asta normal, tipand langa carucior), pune mana pe ea...uite ca s/a trezit...tzuco mama pe ea... nu prea poate sa doarma...ai mei dormeau cate 2 ore ziua neintrerupt".Pai vita, cum sa doarma daca tu tipi langa ea, si copiii tai o prind de maini si de picioare...

Atat a dormit...si urmarea...e maraita pentru ca nu si/a facut somnul.Revin dupa ce 

FLORE
www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
madaluta spune:
Baii, noua ne-a incoltit o idee, dar nu stim daca s-o punem in practica sau nu: vrem sa plecam in concediu fara darius..asa cateva zile, la munte, noi doi, singurei k doi porumbei...dar ce parere aveti? suntem parinti denaturati?a mai plecat careva atatea zile fara bb?
Mama mea e f bucuroasa sa-l tina si ma gandeam k si el s-ar simti bine la tara, la aer in curte...Dar nu stiu cum ne-am simti noi fara el. N-am stat mai mult de cateva ore fara sa-l vad si asta s-a intamplat doar de 2 ori cand am fost la 2 botezuri...
Astept pareri, sfaturi...
...sau.. rosii eventual...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Mirona spune:
buna fetelor,
pe fuga - ca n-am timp nici sa respir - de azi - back to work - dar inainte de a pleca tre sa-i las lu tati totul pregatit si scris pe foaie ce si cum sa-i dea la pitic de papa, asa ca-s in pregateli.
Noi in cateva zile implinim 8 luni - asa ca mami s-a gandit sa introduca si pestele in grafic. Intrebarile mele sunt:
- ce fel de peste sa-i dau?
- cum sa-l prepar? la steamer, fiert sau pe gratar?
- cu ce sa-l dau? cu legume, cu mamaliga?
si ultima si cea mai tare ... de cand avem voie sa-i dam paine la BB?
multumesc mult anticipat.
P.S. cum timp de rele nu mai am - si nici de impunsaturi - rog pe cele care nu sunt de acord cu pestele la 8 luni - sa se abtina.
Mami papa doar pastrav - deci ... ce as putea sa-i fac piciului sa-i placa?
merci inca o data.
you all
Miro