Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusa
A-deju,
eu ii fierb ficatul in apa...,pura, de la robinet.In lapte de ce se fierbe?...Care-i iexplicatia?
Mindrete de Crinuta
pai... nu stiu... ca de-aia si intrebam... ok then, fierbem in apa :) ma duc, sa vedem ce-o iesi :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
asiza spune:
A_deju, daca nu-i prea tarziu...si eu zic ca Dandusa...in apa cu ficatul...eu aici am auzit prima data de varianta cu laptele...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ralumat spune:
Buna! Nu ca sa ma scuz, dar eu nu mai pot intra decat devreo 2 ori, cate 10 minute pe zi. Ventilatorul PC-ului nostru nu prea face fata caldurii, si decat sa raman fara, mai bine mai rarut.
Problema cu fata am rezolvat-o, multumesc de intrebare, Dandusa. Ieri dimineata se mai estompase roseata, dar imi ramasesera pete. Asa ca i-am facut o vizita rezidentului meu preferat, care mi-a facut o perfuzie si am plecat iar bine-mersi acasa. Cica "de ce ai iesit in soare cu fata asta?" 

"Pai alta n-am
". Ideea de baza e ca ramanem sub observatie, dar ca banuieste el ca nu va mai vedea fata mea plaja sau soare de vara .....o sa ies numai ca pensionarii, pana in 9 si dupa 18. Sau ca vampirii?
Azi m-am dus razboinica si pe Hambarului. Numai ca mi-a ramas cearta in gat- acolo era o tanti foarte draguta, care mi-a explicat ca aia de la Primarie nu se uita prea atent pe cereri, pentru ca au mult prea multe.Asa ca trimit toti banii prin Posta, si abia apoi se face inca o cerere (pe care am facut-o eu azi), ca sa trimita banii in cont, ca mamicile care prefera bancile sunt foarte putine. Asa o fi.....
In rest suntem bine. David se joaca singurel, iar eu citesc...ca daca la PC nu prea am voie.....
Aoleuuuuu, ia uite cum era sa uit!
Va invitam la o portie de iaurt rece Oke! si o salata de rosii cu capere si usturoi! Azi e ziua blondutului meu- implinim 7 luni! 

Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
paxela spune:

pupici tuturor care isi mai amintesc de noi,( aelita
mi-ai inveselit ziua
) vad ca va luptati cu ditisorii, cu ridicatul, deja papati carnita
, noi suntem micuti, suntem in faza de supt degete si papat laptic, este o vesela o vorbareata, si o alintata, ne luptam sa scoatem degetelul din gurita si inca exarsam rascucitul care nu prea iese![]()
flacaul e bine, tocmai ce a scapat de varicela
va pup pe toate
caci domnisoara fasss deja isi cere drepturile, ma lasat prea mult![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
asiza spune:
Lavinia, ce s-a intamplat de nu mai vorbiti tu cu sotul tau??? Offf, imi pare asa de rau, mai ales ca el ar putea sa te ajute mult mult cu Mihai! Du-te la mami atunci pentru o perioada pana se linistesc apele si mai ai si tu un respiro...si apoi sunt convinsa ca va rezolvati problemele! Pupici muuulti de incurajare...

Ziggy, baga, baga, ca ai de recuperat! ![]()
Alex, e ingrozitor ce se intampla..si nu numai la voi in oras...auzisem si eu de faptul ca sunt furati copii pentru trafic de organe...e absolut strigator la cer...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trec parintii acelor copii...stai cu ochii mereu pe Mark...Unde sunt vremurile cand iti puteai lasa copiii afara singuri, in parc cu prietenii, fara sa te ingrijorezai ca s-ar putea intampla o asemenea grozavie...pare desprinsa din filme, dar din pacate asta e realitatea pe care-o traim
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
alexandra_25 spune:

Calin de Ralumat 

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
asiza spune:
quote:
Originally posted by paxelapupici tuturor care isi mai amintesc de noi,( aelita
mi-ai inveselit ziua
) vad ca va luptati cu ditisorii, cu ridicatul, deja papati carnita
, noi suntem micuti, suntem in faza de supt degete si papat laptic, este o vesela o vorbareata, si o alintata, ne luptam sa scoatem degetelul din gurita si inca exarsam rascucitul care nu prea iese
flacaul e bine, tocmai ce a scapat de varicela
va pup pe toatecaci domnisoara fasss deja isi cere drepturile, ma lasat prea mult
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Paxela, am vazut pozele...Sa-ti traiasca fetita! E o dulcica!!!!!
...toti patru sunteti frumosi! 

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
dandusa spune:
La multi ani,Calin 
Paxela,
sa va traiasca minunile,sa creasca mai si sanatosi
Mindrete de Crinuta
anateo2004 spune:
noi avuseram curentul oprit vreo 30 de min
deja in casa era de nerespirat-noi stam la 7,nu e ultimul etaj,dar suntem pe rasarit asa ca bate soarele direct pe noi pana pe la 14-si incepusem sa ma impacientez,cand se scoala cum ii curat nasul,cum pasez legumele
a revenit,dar acum nu avem apa calda
fetelor,noroc ca sunt la al doilea si am rabdarea supusa la multe teste de teo.fimiu e de groaza,cum papa legumele...daca teo ar fi mancat ca el cred ca eram
.dar acum sunt relaxata,nici nu-mi vine sa cred
ciupercile sunt alergene,una la mana si doi sunt indigeste.eu unca nu i-am dat nici teodorei.o sa aibe toata viata inainte sa pape.
din experienta mea va spun ca nu trebuie sa va grabiti sa le dati acuma toate fructele si toate legumele existente pe piata.daca le accepta acum nu e o garantie ca le va manca si la anu.fimea n-a vrut sa vada marul blenderuit,l-a mancat cand il l-am dat bucati.apoi prin toamna o peroada nici nu a vrut sa se uite la el.
anul trecut a mancat visine,anul asta nu,dar in schimb a halit cirese.si exemplele pot continua.asa ca luati-o incet.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Mai voiam sa zic ca inca mai este activity ball la Premaman.Curieratele nu presetaza genul asta de servicii decat pe persoane juridice ,asa ca sperantele noastre sunt in Dia sau Flore26.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
cu placere, astept lista de inscrieri
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a