Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

Felicitari pt d mic si ridicarea in labute.

Multa sanatate bolnaviorilor.A ramas vreun fulgulet neatins de rosu in gat sau tuse cu muci?Si stiti ca in iarna nu a avut nici unul asa ceva?
Care o fi explicatia?

Noi tot mai tusim..mofturi la greu..si cu sotul nu vorbesc de o saptamana..ceea ce face totul si mai greu de suportat..asa ca nu am chef de nimic..

Nici timp nu am..nu stiu..mereu vrea joaca sau in brate nu mai respir!Nu am cum sa va arat poze sau filme cum are Laura ca si compul e busit..tot imi da erori.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ziggy, ciupercile sunt de evitat cat mai mult timp posibil!!! sunt periculoase (nu stii daca nu cumva a scapt si vreuna nasoala pe-acolo...) si alergene (din cauza sporilor..). lasa ciupercile, da-i din altele, ca e piata plina de prospetimi de sezon :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna ziua mamicilor si fulguletilor!

Dia si Madaluta, multumesc de informatia referitoare la aparatul de aer conditionat.

Somleac, noi avem 3 centuri de siguranta in spate.

Multumesc aelita!

Ziggy, nu-s recomandate ciupercile la bebelusi. Din cate stiu, se digera greu. Mai ai putina rabdare.

Si-acum
Meniul Zilei:
9.00 : galbenus de ou cu branza de vaci si putin suc de rosii
13.00 : piure de legume (morcov, cartof, dovlecel, ardei gras, ceapa, telina) cu putina carne de vaca
17.00 : iaurt cu biscuiti
20.00 : cereale cu lapte (Milubrei cu fructe)
In zori si-n timpul noptii lapte de la mami :).

Victorila (asa-i spune Ioana :) ) si-a revenit dupa vaccin. Asa ca suntem fericiti. Rade stirb la fete :), da din picioare (nu stiu cum de n-are vanatai) si gangureste cum poate mai frumos. Roade orice-i cade-n mana, dar cu precadere cearcafuri si scutece de finet.

Multa sanatate tuturor,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Booon...am descoperit cauza maraielilor "denisiene": iese dintisorul nr. 3...si e ciudat ca nu e in ordinea data de carte (a nu se citi ca-mi fac probleme)...asadar avem 2 incisivi centrali jos, in mod normal ar fi urmat aia de sus...dar nu la noi...acuma iese incisivul lateral stanga jos...nu stiu de ce, dar eu ma relaxasem total dupa primii doi dinti, ca si cum era full de clonti la Denisu' meu in gurita...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Azi plec la mama vreo 3 zile,sa mai respir si io!

(Mai bine as pleca de tot)

Asa ca WE placut si apa calda!(la mare si in capitala)

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bineinteles ca aseara n-a plouat... acu' e ceru' negru, ceea ce iar nu inseamna nimic.. o fi racoare, afara sau in alte cartiere, nu stiu, ca la mine-n casa mori...... tre' sa curat cartofi, m-apuc de hrana motaneasca. bagam piure de cartof, in care o sa var cu agilitate vreo doua masuri de lapte praf, si ficatel... asta e un first.. deci, cum spuneati, ficatelul trebe' fiert in lapte???? de vaca, de matza, de mama??? :)) pe bune acuma, ziceti sa stiu, ca jur cu mana pe cravata de pionier ca n-am mai facut ficatei never ever in toata viata mea.... si ziceti in timp util, ca de nu...cine stie ce aberatii bag la copchil in gura... :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Mai voiam sa zic ca inca mai este activity ball la Premaman.Curieratele nu presetaza genul asta de servicii decat pe persoane juridice ,asa ca sperantele noastre sunt in Dia sau Flore26.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimi....!
Eu tot asa sunt.....nu mi-a venit "bucuria"...dar cred ca este o dereglare......!Sper!
Am ras si eu de postarile voastre....pacat ca aseara nu m-am simtit asa de bine(sa nu intrati la idei...)...ca rar se mai intampla sa fiti asa de bine dispuse la ore tarzii....!
Sunt asa de inspaimantata......la noi in oras se fura copii...mafia ruseasca cica...fura copii si le iau organele..deja sunt dati disparuti multi si unii au fost gasiti morti....o adevarata tragedie...de cand am auzit numai la asta ma gandesc!
A_deju...am vazut pozele cu voi...fetele au avut dreptate...tare bine iti seamana...si tare frumusel s-a facut motanelul!Atat de mult imi plac postarile tale...de fiecare data reusesti sa ma faci sa rad...
Acs....am vazut poze cu minunile tale...si asa de frumosi sunteti....o familie fericita....
Laura....nu-mi vine sa cred cat de bine se ridica Dany....azi maine o sa umble singurel...noi nu am ajuns la performanta asta pentru ca lui Mark nu-i place pe burta!
Asiza...felicitari pentru sora ta...ce bucurie...!Wow Denis o sa aiba imediat 3 dintisori si noi nici unul.....
Dandusa...la faza asta am ras de m-am prapadit...".asta-i un icon care se tavaleste pe jos de ris...si tre sa schimbe si chilotii...ca-s uziiii"...ati fost totale aseara...
Asta da atmosfera.......cred ca as fi in stare sa stau lipita de calculator daca ar fi tot asa!
Dianocica...m-ai facut curioasa cu freza...
La noi este asa de frig...ar trebui sa fim barometru sa putem trece asa de la o temperatura la alta...de la caldurile care au fost sa stau cu sosete in picioare...!
Lavinia_p...sa aveti grija de voi!
Ziggy...bine ai revenit!
Donia...ce emotionant...asteptam poze..
Poate va mai vine cheful si ma bag si eu deseara.......daca nu ne da Dandusa o visinata si sa vezi ca atunci o sa fim in top!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

A-deju,
eu ii fierb ficatul in apa...,pura, de la robinet.In lapte de ce se fierbe?...Care-i iexplicatia?
Lavinia,
,multa bataie sotului tau...,ca te supara...,du-te la mami tau sa te recreezi...,ca te-oi fi saturat si tu de baba,cotoroanta...,offff,recreere placuta...,puupam
Ziggy,
hai cu poze ,sa vedem doi ochi frumosi...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna! si noi suntem bine, bine. Crestem, radem, ne jucam cu cateii si suntem f frumoase!
Ii pupacim muuult si pe pitici si pe mamici:)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput