Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aelita, multumim pt adaugiri la lista.
semnalasem si eu despre jojomiha, dar a fost fara ecou.

donia, nu ne-ai zis nimic despre serbare!

asiza, felicitari pt sora! multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna seara si buna sa va fie inima!
Vad ca v-ati distrat, ati chefuit... am intrat sa spal paharele si sa arunc scutecul ala lasat de dandusa... ca altfel iar avem maine reclamatii ca miroase scutecul.

Ktrinel, a fost frumos la absolvire, mi-au dat lacrimile, normal. Era plina, plina sala de sport si la un moment dat a inceput sa cante o muzica solemna, ne-am ridicat toti in picioare si au inceput sa intre prichindeii zambitori si emotionati, fiecare avea pe cap o palarie din aia cum au la absolvire... nu stiu cum se cheama... Ne-a vorbit apoi directoarea, a urmat profesoara lor si ne-au aratat un slideshow cu copiii in tot anul care a trecut, plus ca fiecare copil avea o poza individuala si scria "Cel mai important lucru pe care l-am facut/invatat la gradinita a fost..." Roxana a scris ca i-a placut cel mai mult ca si-a facut multi prieteni.
Apoi copiii au urcat pe scena si au cantat doua cantece superbe, ca atunci ma tot chinuiam sa nu plang, erau asa de draguti!
Dupa cantece fiecare copil a luat microfonul si a spus ce vrea sa fie cand o sa creasca mare (Roxana se va face profesoara de inot, se pare:)), iar apoi au fost strigati pe nume si au venit pe rand la profesoara si au primit diploma... Ce mai, m-a terminat, a fost superb!
Si profesoara lor le-a pregatit la fiecare in parte un album de amintiri cu poze si desene de ale lor... a fost emotionant, Roxana plangea ca nu vrea sa se desparta de profesoara, e adevarat ca e o tipa foarte faina, foarte atenta, mereu s-a straduit sa le faca surprize, ca si noua, de altfel. Chiar ma gandeam ca o sa-mi fie si mie dor de ea, dar nu ma indoiesc ca si la anul vom avea o profesoara la fel de faina.
Trebuie sa pun si niste poze cand am timp.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

donia te am asteptat aseara. facusem 35 de grade in dormitor pt tine.

Atat de frig sau atat de cald?
Mai bine nu mai spune pe aici ca e atat de hot in dormitor la voi, ca ma trezesc ca ma paruieste Roxanica

asiza, felicitari pentru sora ta! Sanatate ei si lui bebe si sa ii mearga sarcina bine!

aka, felicitari pentru intoarcere! Bine ca ati trecut cu bine peste vaccin.

adinazot, cum lucrezi cu Alessia? Cred ca iti e tare greu, mai ales pe asa calduri! Iti cauti alta bona?

dianarus, ma bucur ca va merge mai bine, mai e putin si scapa micutul, insanatosire cat mai rapida!

anateo, sanatate multa si la voi, sa le fie bine copiilor cat mai curand!

aelita, cand a murit mama am facut inmormantare in loc de nunta, mama a murit luni si nunta mea urma sa sa fie sambata. Asistentele din spital imi spuneau ca nu-i nimic, ca pot sa fac nunta ca au auzit ele de o nunta la care socrul mic era mort si ascuns in debara iti dai seama! Parca ma duce gandul al Pisica alba, pisica neagra...
Ma bucur pentru paxela si jojo_miha, Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebelusul!

Cine mai stie de lavyada, de bebinuta, de OanaCat, Roxana_c, kikineata, mormelvio, marani... fetelor, mai intrati sa ne dati vesti despre voi si despre fulguleti! Si sbogdana vine prea rar, Monicabb la fel, cryckett, ingerasa...

Na, ma cam duc la culcare, am lasat scutec curat, aveti grija sa nu-l gasesc aromat cand ma intorc...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

prins scutecu' suparata tare..pai tocmai cand se incingea atmosfera mi a picat netul...si aveam si eu un chef de duca...m am foit vreo ora pana sa adorm...ca sa se trezeasca d in 20 min dupa analizez scutecul si revin. si va spun si ce e aia trama stradala, ca nu e neologism deloc

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia, sa ti spun ce am gasit in scutec...
deci e ca o pasta, da' mai lunga asa..ca o supa crema.da' nu din aia groasa. ca o supa crema usoara de vara. arata cam ca aia de ciuperci numai ca e mai aurie. cu un fel de firisoare verzui. da' verde praz, nu smarald...asa...printre firisoarele alea verzui exista niste grunjei. care sunt mici, asa, ca niste bobitze de susan. dar nu, nu arata ca niste bobite de susan, mai degraba ca unele de mustar. adica sunt mai lucioase, asa, si un pic spre portocaliu. ieri erau spre ornaj, azi vad ca s au mai schimbat...sa mai zic? nu mai zic ... hai, fata, ca ti trimit o poza...

mai bine va zic ce e aia trama stradala. ca v a bagat mazare in ceata pe toate.. trama stradala e atunci cand (asta e definitia mea preferata...care incepe cu atunci cand). e, m ati prins, nu stiu sa va dau definitie cu gen proxim si diferenta specifica. da' pot sa va lamuresc cat de cat...se refera la totalitatea strazilor dintr un oras. si la cum sunt asezate ele. daca are o trama regulata, la 100m, va sa zica din 100 in 100 de metri e cate o straduta, paralele cu prima. preicepurati? mai vin cu exemple? hai ca v ati prins...

asizuuuu bravoooooo, super....bb2, huh? sa fie sanatoasa, sa aiba o sarcina usoara si un bb super saanatos!

d s a ridicat in 4 labe da' nu stie ce sa faca...sta asa si se fataie de fund, da' nu stie cum sa procedeze...e super simpatic. messu' nu mi merge, mama lui...

dianarus cum mai sunteti? hai, spune mi ca s a imbunatatit simtitor starea lui marc.

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

wow ce descriere frumoasa,diana!
vad ca ati avut petrecere aseara.si acum banuiesc ca sunteti obosite,nu?
multumim pt sustinere.teo e mai bine,tuseste mult mai rar,si a inceput sa nu mai vrea sa ia medicamentele,drept urmare.cica "nu mai e bolnava".cand avea febra zicea"mami,sunt ff bolnava!"
seba tuseste la greu si are....muciasa ca am pus iar in functiune batista bebelusului.e saracutul destul de crizat de la atea siropuri,in curand cred ca o sa inceapa sa urle numai cand vede lingurita
doina mai sa-mi dea si mie lacrimile.
dianarus ma bucur sa sunteti pe drumul cel buna.
asiza felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, primul bb a fost cu cezariana si la sorella....si asta tot asa va fi...

Multumim pentru felicitari...le transmit mai departe...

Donia, ce frumos...vrem poze de la absolvirea Roxanicai!!!
Anateo, ma bucur ca mititica e mai bine! Sa scapati repede repede de toate bolile...
Sara de Saryta!
Deborah!

V-am pupat ca am un maraitor sef azi in dotare...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Donia,
mi-au dat lacrimile...,foarte emotionant...,abia astept sa simt si eu pe pielea mea...
sarna',ca ai facut curat dupa noi...,esti ca de obicei...,minunata...
Dianocica,
sigur ne-ai spus tot?...n-ai uitat nici un amanunt,galbui-verzui?
Anateo,
puuupam tare copilasi bolnaviori
Roxanica,
ce-i cu tine,de esti asa absenta?...scrie-ne mai des...,te rogggg

Jojomiha,Paxela,felicitari,sa fiti sanatoase ,sa creasca bebici mari si frumosi

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

am aparut dupa o luna de absenta. Am fost la mama mea si nu am avut net. Am prins niste calduri foarte mari. Am crescut, avem doi dinti, mergem in patru labe, avem doua mese diversificate si o sa va mai spun cate ceva putin mai tarziu. Ce credeti se pot da ciuperci la copii nostrii?

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

O sa pun si poze putin mai tarziu dupa ce ma ocup de supica.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput