Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bai, io la "urlatoti" nu ma bag... mai bine stai tu acasa la tine :))) nu de alta, da' te-o fi lovit vreo premonitie, ceva.... :))) (...ce era sa zic si io acuma, te-a mancat sa pui embargo pe poc poc......)

[[]]...asta-i un icon care se tavaleste pe jos de ris...si tre sa schimbe si chilotii...ca-s uziiii

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

haaa, pai voi inca mai cautati scuze pt mine..????? :)))) asa-s io, still jenny from za block (asta e numele de cod :))) )

hai, na, ca m-a lovit sinceritatea: is fericita c-a baut copchilu' 50 ml de lapte, peste cei 'fo 200 de apa, si s-a culcat.. :))

...na' beleaua,vere...,deci bietul copil...,a simtit si el ,cit de fericita esti...
...io' zic sa iei masuri...,ca sa bea Eric lapte ,in fiecare zi...,lasa-l pe Mihaila sa te faca fericita ...si de nu vrei sa-i spui lui Mihaila,purul adevar...,adica de ce a beut bietul copil laptic...,sa stii ca-i spun eu...,sa te vad atunci...

Mindrete de Crinuta

ups.... am cam pus-o... la propriu, la figurat, la cum vreti .. :))))

bre... am intrat la mamici de ian-februarie.... fetele au numai de la 4 stele in sus..... ia sa ne mobilizam... ce, noua nu ne-ar sta bine cu trese de general?? :))
si de bine ce-am zis-o, ma duc la nani... hai, nu va ganditi la prostii :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:

quote:

bai, io la "urlatoti" nu ma bag... mai bine stai tu acasa la tine :))) nu de alta, da' te-o fi lovit vreo premonitie, ceva.... :))) (...ce era sa zic si io acuma, te-a mancat sa pui embargo pe poc poc......)

[[]]...asta-i un icon care se tavaleste pe jos de ris...si tre sa schimbe si chilotii...ca-s uziiii

Mindrete de Crinuta

baiiiiiiiiiii, a luat-o razna forumul!!! dandusa spune drept.... ai umblat la butoiul cu visinata????

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor va multumesc. Am ras de m-am spart.[[]]
Ei asa sa tot coci vinete.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

baiiiiiiiiiii, a luat-o razna forumul!!! dandusa spune drept.... ai umblat la butoiul cu visinata????

...de la risssss,tre' sa schimb pampersul...
...recunosc ca am beut si eu ceva,hic,hic ...,dar mi-a mai ramas ceva...
...forumul este ok...,ne ceteste din umbra...,noi am luat-o razna...,trei mindre de la rasarit...,recunosc ca io' am inceput...,deci eu is cea mai dusa...,dar daca n-ati fi voi...,cine stie...,ce-as face...,sau cum as fi...,VA IUBESCCCC,multttt

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Dianarus,
puuupam tare minuta cu branula cu tot...,offf,ce greu trebuie sa-i fie...Tinem pumnii sa se faca bine...
Asiza,
felicitari,pentru sora ta...A nascut normal sau cezariana,primul copil?
Ralumat,
s-a oprit furtuna...,deschide calculatorul...
Anateo,
sanatate multa puiutilor ,sa se faca bine repejor...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

quote:
pai si-adica de ce doamna sa nu popositi la mine?? (...cu bani.. ... taxa de pescarusi, se-ntelege de la sine.... breee, cum de nu s-o fi gandit mazare la asta??? baga el ceva cu biosfera, bioenergia, yin si yang, ca tot se poarta, mai scotea si omu' un ban cinstit, nu numa' de la bariere, taxe de liniste, si de "trama stradala" - asta-i tema pt acasa pt fetele de la romana, ca io chiar nu stiu ce-nseamna... )

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Hai ca m-ai facut curioasa cu termenul ala...si l-am cautat pe Google. Nu-sh` daca tine de "fetele de la romāna"; eu una nu-l stiam. Cred ca e nou introdus, numai lui Mazare putea sa-i fete mintea asemenea pitici.
Deci:
"(īn urbanism) Se foloseste sintagma trama stradala pentru a desemna reteaua de cai de comunicatie, majore si minore, dintr-o localitate sau dintr-o portiune a localitatii."

Oricum, nici nu se merita sa-l memorezi; am inteles ca nu mai e de actualitate - respectiva taxa a fost contestata in instanta.

Editez pt. corectarea textului copiat de pe Google (aparea cu niste coduri si era aproape imposibil de citit) si pt. a adauga ca nu Mazare e genialul inventator al taxei resp., se practica si in alte orase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

am introdus pe lista doua prietene dragi care au fost la noi la odisee,si acum sunt fericite mamica,respectiv graviduta.
Prietene dragi care au fost la noi la odisee:
Paxela care are acum o fetita, Ana Delia ,nascuta in13mart2007
si Jojo_miha,acum mamica de sept-oct,cu DPN 16oct2007.
jojo_miha a pierdut-o pe Amalia la 38 de saptamani...(in octombrie2006)

Sa fiti fericite,dragi mamici,ne bucuram din suflet pt voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:

quote:
Originally posted by aelita

quote:

quote:

editez ca am mincat o litera...si nu se intelegea nimic...

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

editez si eu sa indepartez scrisul si rasul de semnatura,ca da urat in mesaj...

...ce-aveti mai?...nu-i de ris...zauuuu ca nu...
...cind am timp,imi corectez mesajul,ca iar ma prinde profa' de romAna si nu se stie ce patesc de data asta...,vummmm,vummmm
...fac cinste cu o bere...,hai noroc...

Mindrete de Crinuta

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianarus,multa sanatate!
laura
,e bestial Daniel cum se ridica .are putere dar nu stie cum sa faca sa mearga!!! manca-l-as,apoi o ia tarsh ca sa ajunga,si cand nu mai poate tipaaaaaa
Mai are un pic si e gata!!
asiza felicitari sorei tale pt bb 2 !
laura13

quote:

dandusa
quote:
...de la risssss,tre' sa schimb pampersul...
al taaaau?

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput