Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
trebuia sa fie si-un quote la adina pe-acolo, dar.. a zburat.. s-a dus cu urlatorii, mama lor... laura, uite-www.youtube.com/watch?v=1E4pYvJTyBA" target="_blank">aci proba de microfon cu pescarusi (si dovada unei briliante inteligente... :))))) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
tre' sa zic... mama nu suntem pe treaba noastra, eu macar am scuza, ca imi lipseste una alta...... dar tu ce scuza ai?? hai ca am ras cu lacrimi, n-am mai ras de mult asa!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
si ca veni vorba... io, vrand-nevrand, am scapat de nervi, gata.. cred ca stiti metoda, e aia clasica...ce sa-i fac, m-a prins omu' la-nghesuiala... musca era pe caciula, c-am tot fost cu falca-nspre cer de nush cat timp incoa'.... a prestat fata :)) (da'...las' c-a meritat :))) )
...ma' am auzit eu un poccccccccccccccccccccccc,mai devreme...,da' la tine nici ca m-am gindit...De acum nu mai tipi la mine,da?
Mindrete de Crinuta
DA' CAND AM TIPAT IO LA TINE, DOM'LE????? :))))))
ha ha haaaaaa, io rad de mor singura pe-aici................... :)))))))))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
pai de ce sa ma duc la a deju cu bani?? n-ai zis tu in iarna ca faci gradinita la tine acasa???? gratis!
iauzi la ea...,io' am zis asa ceva?!?...sa faca sa dreaga ,daca-mi aduc aminte...
,pai tu profiti de nervii mei?...,ca mi-a adus aminte A-deju de cit timp sint nervoasa tare...Mindrete de Crinuta
Laura13 spune:
a deju gata s-a facut, la tine ne cazam, hai platim si taxa de urlatoti.... sa nu zici ca u tinem la tine. dar fara poc, poc cat suntem acolo, da? nu de alta dar ma faci geloasa. dar la anul.... ca anul asta nu pupam mare, asa ca mai baga din cand in cand un stol de urlatori pe aici.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
trebuia sa fie si-un quote la adina pe-acolo, dar.. a zburat.. s-a dus cu urlatorii, mama lor... laura, uite-www.youtube.com/watch?v=1E4pYvJTyBA" target="_blank">aci proba de microfon cu pescarusi (si dovada unei briliante inteligente... :))))) )
tre' sa zic... mama nu suntem pe treaba noastra, eu macar am scuza, ca imi lipseste una alta...... dar tu ce scuza ai?? hai ca am ras cu lacrimi, n-am mai ras de mult asa!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
haaa, pai voi inca mai cautati scuze pt mine..????? :)))) asa-s io, still jenny from za block (asta e numele de cod :))) )
hai, na, ca m-a lovit sinceritatea: is fericita c-a baut copchilu' 50 ml de lapte, peste cei 'fo 200 de apa, si s-a culcat.. :))
Laura13 spune:
hai ca suntem in top5 pe prima pagina.....
va pupic dulce, multam pt ridicarea de moral. SUPER!
fug si eu la nani
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
a deju gata s-a facut, la tine ne cazam, hai platim si taxa de urlatoti.... sa nu zici ca u tinem la tine. dar fara poc, poc cat suntem acolo, da? nu de alta dar ma faci geloasa. dar la anul.... ca anul asta nu pupam mare, asa ca mai baga din cand in cand un stol de urlatori pe aici.
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
bai, io la "urlatoti" nu ma bag... mai bine stai tu acasa la tine :))) nu de alta, da' te-o fi lovit vreo premonitie, ceva.... :))) (...ce era sa zic si io acuma, te-a mancat sa pui embargo pe poc poc......)
Laura13 spune:
nu m-am dus inca la nani..... rad tare tare.... "urlatoti", pai la gradinita cum vrei sa fie?? desi a iesit din greseala, a iesit bine
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
dandusa spune:
quote:
haaa, pai voi inca mai cautati scuze pt mine..????? :)))) asa-s io, still jenny from za block (asta e numele de cod :))) )
hai, na, ca m-a lovit sinceritatea: is fericita c-a baut copchilu' 50 ml de lapte, peste cei 'fo 200 de apa, si s-a culcat.. :))
...na' beleaua,vere...,deci bietul copil...,a simtit si el ,cit de fericita esti...

...io' zic sa iei masuri...,ca sa bea Eric lapte ,in fiecare zi...,lasa-l pe Mihaila sa te faca fericita ...si de nu vrei sa-i spui lui Mihaila,purul adevar...,adica de ce a beut bietul copil laptic...,sa stii ca-i spun eu...,sa te vad atunci...
Mindrete de Crinuta
desiree spune:
nebune mai sunteti !!!![]()
![]()
![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;