Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
asiza spune:
Baaaiii, ati capiat toate?!?! 

Dandusa cu literele ei, Laura cu stolu' de pescarusi...si restul care tineti isonul...hahahaaaaaa....acilea mi-s cuscra, dar fusei ocupata si eu azi...asa ca n-apuc sa raspund la nimeni...doar v-am citit...si v-am pupat din zbor...ca mor de somn...paaaaaa....
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Laura13 spune:
deci......... trebuie sa fac si eu neste crize de nervi prin casa, da? dar oare sotul stie care e metoda sa ma scape de ele??![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
pai... mersi, dar nu-i aud cum urla :)))
...roag-o pe Andreea sa te gazduiasca(cu bani...,Deea
si o sa-i auzi cum urla......cine stie,stie...,io',m-am speriat...,ca nu stiam ce se aude...,cind colo...ei "scarpinau" deasupra balconului...da-s frumosiiiii,minca-i-ar mama...de frumosi...
Daca vii in C-ta si ai treaba prin centru...,sa-ti iei si o palarie...,doar in caz ca sint prea satui pescarusii...

si pe mine cind ma apuca risul...,greu ma mai opresc...Mindrete de Crinuta
adinazot spune:
quote:
eu tot pun cate un filmulet cu evolutiile copilului meu in ale taratului. sa vedeti ce film fac cand ii va reusi!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
ce scumpete!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8
asiza spune:
aaa...stati asa sa va spun una...bucurie mare azi pe mine...sora-mea, cu bb de 1 an si 3 luni...e GRAVI again....si suntem tare fericiti!!! 

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
...roag-o pe Andreea sa te gazduiasca(cu bani...,Deea) in dormitorul lor matrimonial...
si o sa-i auzi cum urla...
...cine stie,stie...,io',m-am speriat...,ca nu stiam ce se aude...,cind colo...ei "scarpinau" deasupra balconului...da-s frumosiiiii,minca-i-ar mama...de frumosi...
Daca vii in C-ta si ai treaba prin centru...,sa-ti iei si o palarie...,doar in caz ca sint prea satui pescarusii......,io' am vazut o faza de-asta "in direct"...de m-am cracanat de ris...
si pe mine cind ma apuca risul...,greu ma mai opresc...
Mindrete de Crinuta
pai de ce sa ma duc la a deju cu bani?? n-ai zis tu in iarna ca faci gradinita la tine acasa???? gratis!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
trebuia sa fie si-un quote la adina pe-acolo, dar.. a zburat.. s-a dus cu urlatorii, mama lor... laura, uite-www.youtube.com/watch?v=1E4pYvJTyBA" target="_blank">aci proba de microfon cu pescarusi (si dovada unei briliante inteligente... :))))) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
asiza felicitari, multa multa sanatate mamei si bebelusului!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
si ca veni vorba... io, vrand-nevrand, am scapat de nervi, gata.. cred ca stiti metoda, e aia clasica...ce sa-i fac, m-a prins omu' la-nghesuiala... musca era pe caciula, c-am tot fost cu falca-nspre cer de nush cat timp incoa'.... a prestat fata :)) (da'...las' c-a meritat :))) )
...ma' am auzit eu un poccccccccccccccccccccccc,mai devreme...,da' la tine nici ca m-am gindit...

Mindrete de Crinuta
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by dandusaquote:
...roag-o pe Andreea sa te gazduiasca(cu bani...,Deea) in dormitorul lor matrimonial...
si o sa-i auzi cum urla...
...cine stie,stie...,io',m-am speriat...,ca nu stiam ce se aude...,cind colo...ei "scarpinau" deasupra balconului...da-s frumosiiiii,minca-i-ar mama...de frumosi...
Daca vii in C-ta si ai treaba prin centru...,sa-ti iei si o palarie...,doar in caz ca sint prea satui pescarusii......,io' am vazut o faza de-asta "in direct"...de m-am cracanat de ris...
si pe mine cind ma apuca risul...,greu ma mai opresc...
Mindrete de Crinuta
pai de ce sa ma duc la a deju cu bani?? n-ai zis tu in iarna ca faci gradinita la tine acasa???? gratis!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
pai si-adica de ce doamna sa nu popositi la mine?? (...cu bani..
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

ce sa-i fac, m-a prins omu' la-nghesuiala... musca era pe caciula, c-am tot fost cu falca-nspre cer de nush cat timp incoa'.... a prestat fata :)) (da'...las' c-a meritat :))) )