Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Baaaiii, ati capiat toate?!?! Dandusa cu literele ei, Laura cu stolu' de pescarusi...si restul care tineti isonul...hahahaaaaaa....acilea mi-s cuscra, dar fusei ocupata si eu azi...asa ca n-apuc sa raspund la nimeni...doar v-am citit...si v-am pupat din zbor...ca mor de somn...paaaaaa....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci......... trebuie sa fac si eu neste crize de nervi prin casa, da? dar oare sotul stie care e metoda sa ma scape de ele??

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

pai... mersi, dar nu-i aud cum urla :)))

...roag-o pe Andreea sa te gazduiasca(cu bani...,Deea ) in dormitorul lor matrimonial... si o sa-i auzi cum urla...
...cine stie,stie...,io',m-am speriat...,ca nu stiam ce se aude...,cind colo...ei "scarpinau" deasupra balconului...da-s frumosiiiii,minca-i-ar mama...de frumosi...
Daca vii in C-ta si ai treaba prin centru...,sa-ti iei si o palarie...,doar in caz ca sint prea satui pescarusii......,io' am vazut o faza de-asta "in direct"...de m-am cracanat de ris...si pe mine cind ma apuca risul...,greu ma mai opresc...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:

eu tot pun cate un filmulet cu evolutiile copilului meu in ale taratului. sa vedeti ce film fac cand ii va reusi!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

ce scumpete!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aaa...stati asa sa va spun una...bucurie mare azi pe mine...sora-mea, cu bb de 1 an si 3 luni...e GRAVI again....si suntem tare fericiti!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

...roag-o pe Andreea sa te gazduiasca(cu bani...,Deea ) in dormitorul lor matrimonial... si o sa-i auzi cum urla...
...cine stie,stie...,io',m-am speriat...,ca nu stiam ce se aude...,cind colo...ei "scarpinau" deasupra balconului...da-s frumosiiiii,minca-i-ar mama...de frumosi...
Daca vii in C-ta si ai treaba prin centru...,sa-ti iei si o palarie...,doar in caz ca sint prea satui pescarusii......,io' am vazut o faza de-asta "in direct"...de m-am cracanat de ris...si pe mine cind ma apuca risul...,greu ma mai opresc...

Mindrete de Crinuta

pai de ce sa ma duc la a deju cu bani?? n-ai zis tu in iarna ca faci gradinita la tine acasa???? gratis!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

trebuia sa fie si-un quote la adina pe-acolo, dar.. a zburat.. s-a dus cu urlatorii, mama lor... laura, uite-www.youtube.com/watch?v=1E4pYvJTyBA" target="_blank">aci proba de microfon cu pescarusi (si dovada unei briliante inteligente... :))))) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

asiza felicitari, multa multa sanatate mamei si bebelusului!!!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

si ca veni vorba... io, vrand-nevrand, am scapat de nervi, gata.. cred ca stiti metoda, e aia clasica... ce sa-i fac, m-a prins omu' la-nghesuiala... musca era pe caciula, c-am tot fost cu falca-nspre cer de nush cat timp incoa'.... a prestat fata :)) (da'...las' c-a meritat :))) )

...ma' am auzit eu un poccccccccccccccccccccccc,mai devreme...,da' la tine nici ca m-am gindit...De acum nu mai tipi la mine,da?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

Mindrete de Crinuta

pai de ce sa ma duc la a deju cu bani?? n-ai zis tu in iarna ca faci gradinita la tine acasa???? gratis!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

pai si-adica de ce doamna sa nu popositi la mine?? (...cu bani.. ... taxa de pescarusi, se-ntelege de la sine.... breee, cum de nu s-o fi gandit mazare la asta??? baga el ceva cu biosfera, bioenergia, yin si yang, ca tot se poarta, mai scotea si omu' un ban cinstit, nu numa' de la bariere, taxe de liniste, si de "trama stradala" - asta-i tema pt acasa pt fetele de la romana, ca io chiar nu stiu ce-nseamna... )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput