Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Pussi, e bine sa mananci inainte de ati lua sange pentru TT.
Eu nu am mancat si ma cam luase ameteala. A, o sticla de apa sa-ti iei cu tine. O sa ti se faca sete. Cafea eu nu mai beau. La asta nu stiu ce sa-ti spun. Mai bine o bei dupa ce te intorci de la TT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pussi,chiar poate ar fi bien sa mananci ceva-daca esti mai slabuta sau mai sensibila sa nu lesini dupa ce iti ia sange

Fetelor, bafta la ecografie!!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Calatoare (apropo, cum te cheama?) am scris amandoua o data-gand la gand cu bucurie

vorbeati de miscari, dar de a mea ce mai ziceti, ca si la ecografie mi-a scris "Miscari fetale hiperactive"!?!? Sebastian a fost un cumintel pana pe la 7 luni (in burtica tot agitat), dar dupa ... acum suntem 4 persoane pe langa el si ne tremina pe toate!!! Cand este plecat o zi mi se face un dor nebun de el, toate discutiile numai despre el le avem. Cand este acasa ne rugam uneori sa mai doarma si el (mai ales seara, cand noua ne pica ochii si el este in verva maxima...)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN..la 18 saptamani nici eu nu simteam nimic stai linistita ...cam pe la 19-20 am inceput sa simt dar azi misca putin..peste cateva zile iar..la mine e intens de vreo 2-3 saptamani..asa ca stai linistita nu-ti face probleme..si nu-i mai spune baiatului asa..lasa-l in pace ca si atunci cand l-oi supara sa vezi picioare ce-ti iei..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Jasmin, plec pe 3 iulie. Marti seara. La 8 am avion. Am bagajele la usa. Auzi, cred ca o sa sun eu mai intai ca s-ar putea sa incurc borcanele. Poate am la Medlife la ora 10. Uite chiar acum o sa sun.

Mergi la inceput

Care 10 ca am la 8:30. La 10 am la Medlife.

Mergi la inceput

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by calatoare

Jasmin, plec pe 3 iulie. Marti seara. La 8 am avion. Am bagajele la usa. Auzi, cred ca o sa sun eu mai intai ca s-ar putea sa incurc borcanele. Poate am la Medlife la ora 10. Uite chiar acum o sa sun.

Calatoare la ce dr te-ai programat la Medlife ca si eu tot acolo o sa fac?!!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

OK ce bine..... deci nu sunt eu nebuna ca ma tot gandesc de ce nu misca bebe inca.....deci e normal sa ne dorim asta.....si o sa imi fac griji abia daca dupa sat 20 nu o sa il simt .....

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Mirela (ca si eu voiam sa stiu cum te cheama), poate ne vedem atunci, ca eu o sa vin putin mai devreme. Eu sunt bruneta, dar cu suvite blonde (ar fi trebuit sa le reinnoiesc, dar cu sarcina nu ma indur, sa nu-i fac rau lui bebe), parul ondulat, micuta de statura. Ai sa ma recunosti dupa sinii uriasi care stau sa plesneasca si sa iasa prin sutien...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput