Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

n-am mai intrat pe net de duminica, si asa am avut pana acum o saptamana plina de peripetii. Am ajuns duminica seara la maternitate la urgenta cu contractii si am stat cu perfuzii de antspastice o noapte si a doua zi dimnineata am plecat la Elias la Bucuresti si m-au internat si acolo o zi tot cu antispastice, de data asta injectabile si cu tratament. Am bocit de-am rupt, fireste desi asta face si mai rau.

Acum sunt ceva mai bine, m-am intors marti seara acasa si n-am putut sa stau decat jumate de ora ca mi-a scazut iar tensiunea de caldura, asa ca am plecat la Monteoru, si am stat acolo pana azi, cand a trebuit sa ma duc la birou ca am avut niste acte urgente de facut. Acum sunt acasa, si astept sa termine mesterii mari de montat aerul conditionat. Dorm destul de prost noaptea, asta mica e activa, dar ma doare si spatele si uneori si burta, si poate e agitata din cauza asta.

Pussi, nici nu stiam ca se face TT la sarcini gemelare, ca nu stiu cat de relevante ar fi rezultatele. Oricum, pot sa-ti spun ca mie la bitest mi-a spus doctorita care se ocupa de interpretarea rezultatelor sa mananc ceva usor cu cateva ore inainte, pentru ca mancare grasa poate uneori sa influenteze usor rezultatele (dar nu semnificativ).

In ceea ce priveste discutia in legatura cu asistentele si cadrele medicale, eu trebuie sa spun ca am fost tratata ok si aici la maternitatea Buzau unde cunosc pe nimeni si la Bucuresti. Chiar am ramas surprinsa.

19s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MIHUTA imi pare rau pentru ce ai patit dar de la ce contractii asa mari??..acum esti bine?..bebelina e bine??

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Mihuta, ca sa-ti mai treaca, nu am stiut ca treci prin astfel de momente, tocmai cind lucrurilwe incepeau sa se normalizeze pe-aici. Cred ca ti-a fost si-ti mai este greu si teama.... sper doar sa treaca toate cit mai repede. Ce ti-au spus medicii?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari, bebelina e bine, maricica, sper sa nu fi fost afectata de tot stresul asta.

M-a tot durut burta si spatele dar trecea si n-am dat prea multa importanta, cam de vineri pana sambata seara, noaptea nu prea am dormit, am tot luat no-spa si dimineata aveam tensiunea 8 cu 5. In fine, am baut niste cola si am mancat niste ciocolata sa imi revin un pic, dar dupa ce mi-am revenit mi-am dat seama ca burta imi zvacnea in continoare si spatele ma cam tinea in zona lombara. L-am sunat pe doctor, a raspuns asistenta, mi-a spus sa iau no-spa la 4 ore si sa stau la orizontala. Pe seara a inceput sa ma doara spatele mai tare, ma ardea, si burta ma durea ca la ciclu, de jos in sus. AM sunat iar si mi-a recomandat sa ma duc la urgenta sa fac un control sau o eco, asa ca m-am dus la maternitate, unde doctorita m-a internat pentru ca aveam contractii (pana la momentul respectiv nici nu m-am gandit ca sunt chiar contractii). Nu mi-a spus nimeni de la ce sunt, pot sa fie de la oboseala, caldura, tensiune mica si o mie alte motive. Probabil faptul ca m-am speriat a inrautatit problema dar am plans tot drumul de la Buzau la Bucuresti cu foaia de externare in mana pe care scria negru pe alb diagnosticul de "amenintare de avort". Acelasi diagnostic s-a mentinut si la Elias unde am mai stat o noapte, dar mi s-a dat tratament pentru acasa cu Gynipral, no-spa si utrogestan (renuntasem de doar 2 saptamani la el).

Colac peste pupaza cand m-am intors am facut si aici o alta eco la un doctor din oras ca sa vada si sotul bebelina, ca la Elias nu i-au permis sa intre cu mine la eco si mi-a spus o groaza de bazaconii, inclusiv ca la controlul colului a intrat varful degetului, deci colul are orificiul exterior deschis, in vreme ce si doctorita de la maternitatea din Bz si prof Vladareanu la Elias mi-au spus ca am colul lung si inchis. Aaa, si ca nu se vede diafragma copilului, cand eu am ecografie de la 15s facuta la Herghelegiu in care scrie clar ca diafragma e perfect vizibila. Din feriricire eram deja asa de epuizata fizic si psihic ca am considerat parerea lui ca simpla conversatie.

19s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Sincer nici nu ma mai gandeam ca se mai poate intampla ceva nasol la varsta asta de sarcina, asa ca n-am fost deloc pregatita psihic pentru toata tevatura. De felul meu sunt o persoana tare optimista si cu picioarele pe pamant, dar m-am simtit de parca s-a sfarsit lumea.

Oricum acum e mai bine, incerc sa fiu cuminte si sa nu ma agit prea tare (desi mie mi se pare ca am fost o gravida model pana acum ).

19s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Mihuta, asa trebuie sa fii, optimista si graviduta model, chiar daca o sarcina in zilele noastre e ceva atit de fragil. Si eu cind mai aud de cite o sarcina pierduta inclusiv in luna a 8-a, ma simt ca naiba, dar apoi ma incurajez ca nu am de ce sa ma gindesc la prostii si sa ma autosugestionez ca lui bebe ii merge bine si ca totul va fi perfect. Si totul va fi perfect!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MIHUTA imi pare rau pt acele momente..te pupam dulce ai mare grija de voi..sa stati cumintica si din tot sufletul multa sanatate si optimism!!!!!!!!

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Io cred ca hormonii astia de sarcina m-au facut paranoica. Si asta nu ajuta.

Bebelina mea are creierul mare, ca am vazut la eco !

19s + Sophia 80%

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Io cred ca hormonii astia de sarcina m-au facut paranoica. Si asta nu ajuta.

Bebelina mea are creierul mare, ca am vazut la eco !

19s + Sophia 80%

Bravo, Mihuta!!!!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor capitol nou aici

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput