Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Of, nu stiu daca doar fetitele sunt delicate si nu vor sa supere... baietelul meu e mai cuminte decit ar trebui: tare mi-ar placea sa-l simt. Citeodata ma sperii, ma gindesc: "oare o mai fi aici?" si cind vorbesc cu tati pe mess imi pun microfonul pe burtica si tati il asculta (asa facea mereu cind eram la el, punea urechea pe burtica si-mi povestea tot ce auzea acolo inauntru, si-mi zicea: "acum iar bintuie, innoata, face galagie" sau "acum e mai cuminte, poate e somnoros". Nu stiti cit il invidiez pe Dan ca el poate sa asculte si eu nu ajung cu ureche la burtica). Asa si acum, se aude prin microfon si atunci ma linistesc, imi zic: ah, e la locul lui...si de altfel imi creste burta incontinuu...Dar tot nu-l simt, in afara de unele clipoceli pe care le-am auzit si simtit de vreo 2 ori.

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Calatoare, mi-ai luat o piatra de pe inima. Nici eu nu prea intelegeam ce spune Iosup la control si-mi era teama ca mi-a scazut si auzul, nu numai vederea de cand am burtica mare.

Mie sa stii ca nu el mi-a gresit sexul lui bebe, altul imi spusese cu o saptamana inainte ca e fetita, dar eu am mai mare incredere in el.

Cata 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasminicilor, nu am dormit..ca la mine e activitate, dar n-am avut net si nici semnal la tel.... m-am crizat de numa!
calatoarea concediu placut, e mai cald la turci decat la greci(partea continentala)

am mai scris, dar n-am primit raspuns: maine fac TT . Pot sa mananc inainte?? si sa beau cafea??? se poate face la orice ora???

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ellis, mama, nu te mai necaji si tu din orice acuma. Acuma dupa ce ai scapat de amnio ar tb sa fii radioasa pana la sf sarcinii si sa nu te mai gandesti la tot felul de "plostii". Uite iti dau un si o ca sa iti treaca bazgaunii de la cap.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Pussi, eu din cate stiu poti si sa mananci si sa bei, dar e bine sa mai intrebi, informatia mea e tot de pe un forum din asta. Sper sa fie corecta

Mergi la inceput

Calatoare, ai programarea la 10? Deci pe 13 iulie? Pai la 10 o am si eu...chiar am bonuletul cu programarea in fata... ce ciudat. Poate ar trebui sa sun, sa nu ma trezesc ca au uitat de mine si ca nu m-au trecut acolo...
Da, si eu am crezut ca am probleme cu auzul, cind am fost la Iosup. Il intrebam des :"poftim?" si-mi ziceam ca o crede ca sunt surda sau ca sunt atit de stresata ca nu mai aud nimic...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pussi,poti face orice!!!! parametrii care sunt masurati nu sunt influentati de mancare, ci de sarcina ( hormoni).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

pussi, da poti sa papi , sa bei cafea, alcol, sa faci sex , ce vrei tu. Si se face la orice ora, bine, numai sa lucreze laboratorul .

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu seara ma rog de fetitza me sa faca putin spectacol si de multe ori ma asculta si o simt.
Sapt viitoare merg la Iosup sa vedem daca imi zice si mie ceva schimbat la sexul bb-ului, ca eu am cariotipul si-i zic sa-si schimbe ochelarii

Ellis19+

Mergi la inceput

Pussi, dat fiind ca eu nu voi face TT nu pot sa-ti raspund, ca nu stiu...sorry

Calatoare, cind pleci?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput