Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 27

dany26 spune:
quote:
Originally posted by cataro
mie mi-au cam dat doctorii interdictie sa fac vreun copil cu problemele pe care le am, dar sper sa nu se intample nimic si sa nu chiorasc de tot, Doamne fereste
Ei Doamne Fereste...nu te mai gandi la ce e mai rau

alfa_anca spune:
Fetele, nu va asteptati sa simtiti asa puternic miscarile lui bebe ca Roxana, ca poate nu veti simti si apoi veti fi dezamagite. Eu una nu simt nici pe departe asa cum povesteste Roxana si ea povesteste de ceva vreme, dar vorba ei, poate fetitele sunt mai delicate si nu vor sa supere pe mami.
Anca 21+
Elena

RGE spune:
DANY..verisoara mea a nascut in ianuarie prin cezariana ca avea miopie sau nu stiu exact ce la ochi ca nu prea ma pricep si i-au facut anestezie totala..ea fiind de mica p[urtatoare de ochelari..asa ca stai linistiat nu e nici un risc nu te mai gandi la taote prostiile...stiu ei doctorii ce este mai bine de facut..
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Jasmin012 spune:
Roxana, eh, cum sunt galustele in interior?
Pussi, acum te-ai trezit? Ca disparusei...
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

ellis spune:
quote:
Originally posted by RGE
ELLIS..stai linistita..cand se elimina dopul sunt si cateva firicele de sange..e ca un mucus,..un dop ..atat stiu si eu...nu-ti face astfel de griji..si la mine secretiile sunt diferite..intr-o zi doar ud absorbantul , alteori e si o secretie albicioasa...cateodata nu este deloc...
ROXANA23+
GEORGE IONUT
ROXANA, exact asa patesc si eu si de aia intrasem la idei...pe urma am citit ca dopul are culoare maronie si firisoare de sange.
Ellis

RGE spune:
ANCA..pei sa sti ca asa e referitor la fetite...eu una asa am auzit..dar stati linistite ca vine si vremea voastra dragi mamici...in curand o sa fie activitate pe forum mai multa noaptea ca ziua ...va asigur...astazi de exemplu nici fi'miu nu a schitat nici un gest si miemi se intampla sa aibe zile din astea..nu trebuie sa va speriati sau sa ma invidiati ...asa ziceam si eu cand toate fetele ziceau ca simt fluturasi si pe bebe si eu nu simteam nimic..fiecare copil este unic..fiecare sarcina este unica si diferita...
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

RGE spune:
JASMIN cred ca au iesit prea pufoase..bine recunosc ca am pus si un varf de bicarbonat....daca bag polonicul de cateva ori le rup....le las si eu asa pana vien sotul sa-i pun intregi in farfurie si pe urma nu mai conteaza ca sa am si eu cu ce ma lauda
ELLIS..pei vezi iubita ca nu ai de ce sa te sperii??...stai linistita!!
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

cataro spune:
Anca, cand stiam ca am fetita, asa ma amageam si eu, ca fetitele sunt mai delicate, dar de cand mi-a zis Iosup ca-i baietel mi-i teama sa nu fie vreun motalau :)))))))))
Dany, o sa intreb cum e treaba cu anestezia. oricum cred ca as opta pentru anestezie partiala, sa-mi vad si eu bebeul imediat ce apare, sa stiu ca e in regula si nu i s-a transformat iar sexul :)))
Cata 20+

calatoare spune:
Jasmin, la ora 10 am la Iosup, dar va astept.
Nea Iosup asta e baiat bun, dar vorbeste prea incet. Ca orice om, are si el greselile lui. Se mai intampla si la case mari sa se greseasca sexul si altele.
Nasc la CF2 cu dr. Margaritescu. E dr. care m-a ajutat cu Andrei. E foarte de treaba si-ti raspunde oricand si la orice.
Da Pussi, de abia astept sa plec. Initial ne gandisem la Antalya, dar cica in Turcia e si mai cald decat in Grecia si nici nu bate briza.
Plecam impreuna cu niste prieteni care au un baietel mai mic decat Andrei cu 2 luni. Ce-o sa faca al meu pe acolo.......nici nu vreau sa ma gandesc.
Si acu, sa mai citesc din urma ca scrieti intr-un ritm......mama mia!

ellis spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Ellis, telmina cu plostiile (asa zice Sebi al lui Anacami), nu te mai gindi la toate bazaconiile...chestia cu secretia e normala, doar sa nu aiba culoare ciudata si sa nu miroasa urit (atunci repede la medic), dar atita timp cit e alb sau alb-galbuie e normala. Consistenta si cantitatea difera si ele.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel
CE SE SPUNE DE PARANOIA LA GRAVIDE?

Ellis