Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Si eu sper din tot sufletul ca rezultatul sa fie gresit, nu imi inchipui deloc ca ar putea fi altfel decit bine.
Si mie mi-e frica de nastere, si ma tot gindesc cum o sa fie.

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox pai si eu mai fac pana at ecografii,dar intrebam ca sa stiu sa ma programez la asta.Asta se face 2d?
La ce medic mergeti ca eu nu ma mai duc la Iosup?
Mai sa stiti ca mie nu imi este frica de nastere deloc.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Roxana pe cat de mult imi doresc sa vina mai repede clipa cand imi voi tine bebelina in brate, pe atat de mult ma ia groaza nasterii, desi voi face cezariana si ar tb sa stiu la ce sa ma astept.
Dar, mie cel mai frica imi este de comportamentele inumane (verbal) ale asistentelor/infirmierelor/doctorilor. Imi este ca ma apuca vreo depresie pe acolo de nu stiu ce e cu mine si , de asemnea, imi e teama de conditiile din spital pe care va tb sa le suportam. De cateva zile ma tot bate gandul nasterii la euroclinic, dar ma tot gandesc si razgandesc si nu reusesc sa ma decid odata.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ok..inseamna ca nu sunt singura cu pitici...ieri la gimnastica am stresat-o rau pe instructoare ..saraca...ea mi-a spus ca pot sa-i pun orice fel de intrebari...si am inceput eu..aoleu cum ii tin capul, daca nu am lapte, daca si cu parca..si de ce ..si tot asa...nu stiu daca frica mea este legata neaparat de nastere sau de clipa in care o sa-l am pe bebe in brate si o sa plang ca o cretina fara sa ma opresc si o sa fiu super speriata ca nu o sa stiu ce si cum sa-i fac..ooff...azi-noapte in timp ce fi'miu se juca ma'sa se gandea la cum aranjeze prin casa..usor usor tre sa ma apuc de casa sa fac cate ceva si apoi de bagaj...sa cumpar incet incet sa fie totul pregatit...am vazut ca sunt multe mamici care au nascut la 36-37 saptamani..si vreau sa fiu pregatita ca mai e asa putin

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..hm nu am painica...tre sa cobor sa cumpar..fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu o reteta buna de galusti pt supa ca mie nu-mi ies niciodata si vreau sa fac o supa de rosii cu galusti

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

RGE si eu am plans la un filmuletz cu o cezariana cu rahie ....nu cu anestezie totala.......cand i-a dat bebeul mamicii .....dar eu eram la sv si s-a speriat lumea...

Anacami felicitari pt vestile bune de la eco!!!!!!!!!

Sheritra felicitari pt bubulina sanatoasa si "hranita bine"!!!!!!!!

Pussi felicitari pt printzeseeeeeee!!!!!!!!!!! Sa fie sanatoase si voioase in continuare iar colului tau ii urez curaj sa nu se mai scurteze....!!!!

Creem mult succes maine la eco!

Pufuletz...imi pare rau ca mai ai de asteptat inca o saptamana....nu imi vine sa cred ca sunt in stare de asa ceva dr-ii astia sa te amane cum vor ei fara sa anunte dinainte...

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salutare la burtici!!!
Ma bucur ca s-a mai racorit pe afara.....dar eu tot simt ca ma scurg pe picioare inca de la primele ore ale diminetii.......si totusi iau vitamine Elevit pronatal
MUlte felicitari pt viitoarele mamici care au aflat ce comorisauau in burtici!!!!...chiar si cu surprizele de rigoare
Cum va spuneam am intrebat dr gineco de eco 3D PT SAPT 20 SI CEVA si mi-a zis ca o sa fac la el (presupun doar 2D)la 24 si la 32 de sapt!
Ei inca ma mai gandesc sa-mi fac si o prgramare pt eco morfo 3D la Medsana.Noi vom pleca in concediu afara din tara cand voi fi in sapt 18 pana la 20, apoi tot in concediu dar in tara....la tara ca pleaca parintii in strainatate la sormea si tr sa stau cu gainile si cainii
multi pupici de la catus76 15 sapt fix azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by anacami

si ca tot mi-am amitit de restante, mi-am dat seama ca ar fi trebuit/ar trebui sa merg la dozarea de anticorpi anti-RH; de acum luni, ca maine nu mai este program de recoltare...Trebuie sa merg si la ginecolog, sa vedem ce hotaraste: fac sau nu fac preventiv vaccinul anti-D in sapt. 28 (la Sebi nu am facut decat dupa nastere, ca nu mai avusesem nici antecedent si nici nu aparusera anticorpi...).
Voi, celelalte cu incompatibilitate de RH, faceti vaccinul in sapt. 28???
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Apropo de restante, multumesc ca mi-ai adus aminte ca si eu trebuie sa merg sa-mi fac anticorpii de Rh, ce zuza sunt, am uitat!!
Eu sunt la prima sarcina, deci tu spui ca trebuie sa fac vaccinul anti-D doar dupa nastere, in varianta in care nu apar anticorpi. Tu trebuie sa faci vaccinul in sapt28 ptr ca esti la a doua sarcina?

Pussi felicitari ptr fetite, sa stii ca te invidiez, asa as fi vrut si eu doua deodata!! Dar e bine si asa mai catinel cu unul/una !?

dana vio 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burtici, sa vedem cum o sa fie si azi, poate e o caldura mai paminteasca, sa speram.

Pussi, intr-adevar, a mers repede stabilirea numelor fetitelor; sunt frumoase. Nici nu e mare diferenta intre ele, ma refer la masuratori, e ok. Ai tu norocul asta, sa scapi mereu de cerclaj...Bravo

Felicitari Anca D si Darleena, pt inaintarea in saptamini, ati trecut in partea a doua a sarcinii...Venim si noi, cu pasi mici dar siguri...Oricum vremea trece repede, citeodata nu-mi vine sa cred ca bebe e atit de mare... si burtica la fel...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, iar ma bagati in ceata: luna a 6-a nu incepe din prima zi a saptaminii 23?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput