Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,si pe mine! oricum, eu calculez timpul ramas dupa nr. de saptamani, asa le zic si celorlalti chiar daca unii nu stiu cat inseamna. Daca ajung la 37 saptamani, ma declar pe deplin multumita

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..felicitari pentru rezultatele bune la ecografie!!
PUSSI..felicitari mami !!!!!!!..ai vazut ca Doamne Doamne nu ne lasa la greu!!..felicitari pt colul utra beton si pt fetite!! frumoase nume!!
ANCA eu am luat vitamina E primele 3 luni de sarcina o data cu Utrogestanul..nu am stiut pt ce este dr mi-a zis ca e bine sa iau si am luat!!
..eu raportez o noapte lunga ..cand m-am bagat in pat al meu flacau s-a trezit...Doamne cateva ore nu a stat locului chiar ma speriasem..o fi normal sa "alerge" in halul asta..plus ca am impresia ca trage si de cordon ca ma cam intepa buricul....stiti reclama aia la Pepsi cu lamaile..ce stil de lupta ai??...SUMMMOO!!..ASTA VA raspunde fi'miu daca il intrebati..summmooo cu mama!!..au cam inceput sa doara loviturile lui...
ieri cand a venit tati i-am aratat filmarea cu burtica care topaie si s-a speriat..a zis"Doamne da ce are copilul de ce face asa??".."e normal"?....HM.....barbatii astia ..niste "ia o pauzari"...si i-am zis stai sa vezi cand o avea de 6 ori mai mult greutatea de acum ce picioare o sa-mi iau !!...sunt o mama batuta si nedormita!!..he he dar cine isi dorea sa vina mai repede momentul cand misca bebe?!

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

pufulet,ai sa vezi ca totul va fi bine si ai sa fii linistit avand confirmarea ca BB e sanatos.

am o prietena care a facut marti amnio la iasi si am inteles ca vineri primeste rezultatul.

mie nu mi-a dat doctora sa fac nici o analiza.

da,am intrat in luna a 6 a . mai am 18 saptamani.a spus doctora ca daca totul merge bine la 38 saptamani imi face cezariana.

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox tare rau faza cu "mama batuta si nedormita"

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

..niste "ia o pauzari" vroiam sa zic dar nu stiu ce a iesit acolo..scuzati-ma ..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Doamne de ce nu ma lasa sa scriu?...M..U..i...e..R..I

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor la 32 de saptamani se face alta morfologie fetala?

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by oana_r

pufulet,ai sa vezi ca totul va fi bine si ai sa fii linistit avand confirmarea ca BB e sanatos.

am o prietena care a facut marti amnio la iasi si am inteles ca vineri primeste rezultatul.

mie nu mi-a dat doctora sa fac nici o analiza.

da,am intrat in luna a 6 a . mai am 18 saptamani.a spus doctora ca daca totul merge bine la 38 saptamani imi face cezariana.

22+ Anya si Matei

bebe2

Oana....iti face cezariana ca ai vrut tu sau ca asa e situatia...?!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

la matei mi-a facut cezariariana ca ajunsesem la aproape 42 saptamani si nu mai nasteam,iar acum ar trebui sa fac tot cezariana.

22+ Anya si Matei

bebe2

Mergi la inceput

ANCA..si eu stiu la fel la 32 de saptamani alta morfofetala..oricum eu pana atunci cred ca o sa mai fac o groaza de ecografii ca nu am eu atat rabdare
...fetelor pe voi va mai apuca cateodata frica de nastere??..eu pe cat de mult imi doresc sa vina mai repede clipa aceea ..cu atat sunt mai sensibila, mai fricoasa.....vinerea trecuta la curs ne-a pus un filmulet cu o nastere si m-a bufnit plansul pe acolo cand a aratat copilul ca-l scoate si-l pune pe burtica lui mami.....ma "facui" de ras...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput