Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 19

pussi spune:
oana ai intrat in luna 6..superrr!!!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

ancadragoman spune:
La cate saptamani se intra in luna a 6-a?
Care dintre voi a luat vit E forte decand este insracinata?
anca 21+
Maria
poze

anacami spune:
Pussi,imi plac foarte mult numele (mai ales ca si eu am o sora geamana, pe mine ma mai cheama Ana, iar pe cealalta si Elena )).La Mara ma gandeam si eu, dar nu vrea sotul nume mai exotice
Anca, eu stiam ca in saptamana 24 (23+1zi); asa imi iese si din calculul acela simplu, dat de fete ( trebuie sa nasc pe 17, deci in fiecare 17 ale lunii "lunare" intru intr-o noua luna de sarcina).
Stiam ca luna a 6-a tine intre 24-28 saptamani (cand se intra in luna a 7a si ultimul trimestru de sarcina (sau ultima suta de metri ).
Acum m-am programat si la doctorul meu ginecolog pentru o eco morfologica in sapt. 23-24 (dupa concediu)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Lala_D spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
La cate saptamani se intra in luna a 6-a?
Care dintre voi a luat vit E forte decand este insracinata?
anca21+
Maria
poze
Anca eu am luat vitamina E forte alaturi de utrogestan in sarcina trecuta atunci cand eram in amenintare de avort . Tin minte ca am luat cam 10 zile si apoi a oprit-o dr lasand doar utrogestan.
Asta era acum 7 ani . Din cate stiu vit E forte nu se mai fabrica doar E simplu .
O zi excelenta tuturor !
Lala.

pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici dragi
Eu cica eram programata azi la Stamatian la amniocenteza si pe cind m-am dus la spital, pregatiti, stresati si cu un morcov cit China in fund cica medicul nu e in localitate, si ca ma programeaza pe joia viitoare :((
Macar daca scapam acuma, acuma inca o saptamina o sa stau sa ma agit, dupa care inca x zile pina aflam rezultatul ...:(
Ieri nu am mai apucat sa scriu pentru ca eram tare disperata si am mai fost si la servici pina seara :(
Am incercat sa refac tt-ul dar cica e prea tirziu sa il mai refac, acuma doctorita de la clinica ma linistea ca rezultatele nu ar diferi prea mult, sa nu imi fac sperante din punctul asta de vedere.
Ce m-a suparat pe mine f tare a fost ca pina sa imi dea rezultatele la tt a durat o luna in loc de 10 zile si ca in loc sa pot sa am timp sa ma informez unde si cum e cel mai bine sa fac amniocenteza sau sa pot sa refac testul, la 20 de saptamini nu mai am multe optiuni ca am inteles ca si amniocenteza trebuie facuta pina in sapt 22 max. :(
Si asa am ajuns la Stamatian la Cluj, mi-a facut programare insa nu sunt convinsa ca e cea mai buna optiune.
Am inteles ca in alte parti, Debrecen, etc dureaza saptamini intregi sa iti faci programare si ar fi prea tirziu.
Oricum, sunt disperata cind ma gindesc ce valori urite mi-au iesit, un risc de 1:50 mi se pare f mare :((
Sper ca voi sunteti bine
------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

creem spune:
Neata burtici frumoase!
Mai mai ce de vesti bune!
Sper sa auzim numai de bine si de acum incolo.
Eu ma chinui cu maseaua, maine iar trebuie sa merg la stomatolog si imi lucreaza pe viu
- a mai avut careva dintre voi probleme, a facut cumva anestezie? Dr. stomatoloaga a zis ca as avea voie dupa 3 luni, dar parca nu ma incanta ideea!
Maine dimineata merg si eu la echo, abia astept!
Si azi am implinit 20 saptamani - adica jumatate!
Pupici pe toate burticile cu fetite si baieti!20

anacami spune:
Pufulet, imi pare tare rau! ai vazut insa, ti-am dat un link, ca se pot intampla si asemenea erori cu risc exterm de mare si totusi sa nu fie adevarat.Trebuie sa fii optimista. Sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa ( cine stie cat de corecte sunt, mai ales ca au intarziat atat cu rezultatele...)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

alfa_anca spune:
Anca, incepand cu saptamana 23 se intra in luna 6, adica dupa ce ai incheiat 22 de sapt, cum voi fi eu la sf acestei saptamani, adica de maine.
Pussi, imi plac f mult numele la bebeline, sa fie sanatoase.
Anca 21+
Elena

ancadragoman spune:
Flory imi pare rau ca treci prin asta dar sunt sigura ca totul o sa fie bine pana la urma
Lala mersi ptr raspuns.
Cami pe mine m-au zapacit de tot saptamanile si lunile astea.
anca 21+
Maria
poze

creem spune:
Pufulet - eu iti tin pumnii sa iti iasa bine, dar nu trtebuie sa te stresezi atata ca ii faci rau lui BB si tie! Ai incredere! Din cate am auzit eu pana acum, adica pe aici pe forum, la amnio s-au dovedit false rezultatele de la TT.
Pupici!