Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 22

Jasmin012 spune:
Flory, noi suntem bine, eram doar ingrijorate pt tine si unele dintre noi iti scriseseram sa refaci TT (pacat ca e prea tirziu). Dar de ce naiba nu ti-au spus din timp ca pleaca dr in concediu ca sa nu te mai stresezi atit saptamina asta? Of. Incearca sa stai linistita, nu pune raul inainte (stiu ca e usor sa dai sfaturi)
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
Creem, felicitari pt saptamina 20. Ramona a avut la inceputul sarcinii probleme cu o masea, poate iti spune ea cum a fost.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
Fetelor, eu inca n-am inceput sa ma gindesc la nastere, nu ma stresez inca, dar nu stiu ce sa mai zic, ceva totusi se intimpla in subconstientul meu, de-am ajuns sa visez acu 2 saptamini ca nastem un bebe urias de 7 kg!!! Anca a, ai avut experiente neplacute cu asistentele? Ca si mie tot de asta mi-ar fi teama, de nesimtirea asistentelor si de mizeria din spital. I-am zis si lui Dan ca daca as naste aici si mi-ar zice vreo asistenta "vaca" sau alt invectiv (ca asa am auzit ca mai vorbesc unele dintre ele) cred ca m-as ridica de pe masa aia, cu toate durerile facerii, si as lua-o de par sau as injura-o ca la usa cortului...sa-i treaca cheful...De-asta am si decis sa nasc in Segovia, ca acolo exista respect fata de pacienti si frica de reclamatii. Si nu accepta nimeni spaga...
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

RGE spune:
JASMIN..cred ca la toate ne este frica de nesimptirea asistentelor sau a doctorilor..si eu una as proceda exact ca tine...cateodata ma gandesc ca daca m-ar enerva vreo proasta de asistenta ar fi mai bine ca as prinde putere si as naste instantaneu ca sa pot sa o fugaresc sa o iau de ciuf
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

anacami spune:
Dana,la vremea aceea asa am hotarat.
Este drept ca vaccinul se face doar inainte sa te fi imunizat deja. Eu nu am dezvoltat anticorpi in toata prima sarcina, am facut vaccinul dupa nasterea lui Sebastian- ar trebui sa nu fi dezvoltat deloc anticorpi anti-RH.
Teoretic nu ar trebui sa avem probleme decat la nastere (cand copilul este RH pozitiv), insa pericolul exista si inainte de nastere daca apar probleme cu placenta, sangerari, etc (acest vaccin asigura vreo 3 luni de imunitate, presupun ca se face in saptamana 28 astfel incat sa fii cumva asigurata pana la sfarsitul sarcinii - in caz de probleme cum am spus).
Nu stiu ce sa fac, o sa-l intreb pe doctor; cum am spus, nici eu nu am dezvoltat anticorpi, m-am vaccinat,deci prima sarcina nu ar trebui sa conteze, chiar daca Sebastian a avut RH pozitiv...)
ma gandesc daca facem acest vaccin nu am mai sta stresate pana la sfarsit (apar/nu anticorpi)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

RGE spune:
..fetelor ati fugit toate?????????????
..reteta mea de galusti???..pleaseeeee
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

anacami spune:
RGE, stresul si gandul ca nu ai suficient lapte este o cale sigura catre pierderea lui...(este o legatura stransa intre sist. nervos,hormonal,etc... ). Erau niste explicatii ale proceselor ce tin de nastere si alaptare prin mai toate cursurile din Scoala Parintilor (sau cum se mai numeste...)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

alfa_anca spune:
Jasmin eu ca si persoana nu am avut intamplari neplacute cu asistente/infirmiere, dar am mai umblat prin spital destul(cu mama mea) si am vazut ce nesimtire exista. Dar nu spun ca mi-e frica din experienta mea, ci din ce am mai auzit/citit din experientele altora. Te crucesti si nu iti vine sa crezi pana nu vezi, dar oare vreau sa vad?
Anca 21+
Elena

ellis spune:
Felicitari, PUSSI pt tititze! Sa fie sanatoase, la fel si mamica lor!
PUFULET, nu te mai stresa , un risc de 1:50 inseamna ca una din 50 de persoane cu aceleasi date ca ale tale e purtatoare a unui copil cu....(nici nu pot scrie); tu ai un copil sanatos, pe care l-ai vazut la echo ca e in regula; nu mai faci acum echo morfo de 20 sapt? anomaliile alea se depisteaza si prin masuratori. Ai incredere ca va fi bine!
Ellis19+