Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
am fost la eco (dr. Pop-Diagnosis), totul ok, tot fetita !
poze 3D nema, doar 3 imagini pe monitor-si alea neclare .
Asta este, conteaza in primul rand ca este sanatoasa, ca oricum fizionomia nu pot sa i-o mai schimb (trebuie si un pic de mister,nu?)

Pussi,bafta! eu stiam ca este bine, dar asa ma cuprinde emotia si nerabdarea de fiecare data..

Sheri, este normal (am inteles) sa scada cu varsta ("teava" se mareste/largeste pe masura ce sarcina creste, presiunea scade...) .Evident, si vitaminele sunt f. bune...

Roxana, nu vreau sa il imbat, ma tem ca ramane pe acolo la un chef prelungit sau pierde nota 10 ca nu mai are putere sa tipe la nastere (sau te pomenesti ca baga direct o serenada si ia nota 20...)

Jasmin, daca te "aranjeaza" mai mult un club de pe langa fostul bloc Connex (de la Unirii), putem merge impreuna-eventual ne dam intalnire la metrou Mihai Bravu (sau mai mergi putin pe jos de la Unirii). Si eu vreau, dar dupa ce vin din concediu, adica dupa 15 iulie (aprox. 3 saptamani)

uite siteul lor (fac si masaj si alte "frectii"...):
http://www.tonusclub.ro/?page_id=15

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

acum masuratori:
-craniul jos situat (am zis eu ca simt miscarile jos, in zona cu pricina..)
- greutate: 359 g (!)+/- 32 g
- artere uterine: stanga 0.44, dr. 0.37
- IR artera ombilicala 0.67
- col 3.5
- placenta gr. 2 de maturitate
- inimioara normala, cu flux intracardiac de aspect normal; 148 batai pe minut
- rinichi,stomac,..., de aspect normal (se pare ca nu mancase in acele momente)
-miscari fetale hiperactive ()
-tonus fetal normal
-membre inf. si sup. ok
-regiune nucala (fara o valoare),coloana vertebrala de aspect normal
-nas,buze aspect normale
-orbite simetrice,cristalin aspect normal,
-torace simetric
etc,etc

Mergi la inceput

uitati ce am gasit,pare interesant:
http://www.medicalduo.ro/

Mai stiu si de Active Center:
http://www.activecenter.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Gata fetelor, m-am intors si vad ca v-ati distrat iar eu am pierdut toata aceasta distractie...
Aia cu bautul nu o stiam, dar poate fi o idee buna...Iar aia cu canalele desfundate de tatic e si mai buna...

Cami, bravo pt bebelina, deci ei nu i-a crescut nimic... Ei, acum mai esti emotionata? Ti-a trecut? Pai, am sa te astept sa vii din concediu, si mergem impreuna, poate asa ne mai incurajam...Cum a fost Iosup azi?

Sheri , felicitari pt lungana, sa fie sanatoasa!

Sunteti multumite? V-ati mai linistit?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Jasmin,azi am fost la dr. Pop (ma programasem cu ceva luni in urma,tocmai pt. a afla si opinia unui al doilea ecografist-asa am procedat si la Sebastian,la el chiar am fost la 3 si la dr. Chitescu-care nu mi-a placut). Spre surprinderea mea, dr. Pop a fost putin mai vorbaret ca la sarcina trecuta.
In schimb, mi s-au lungit urechile in sala de asteptare-a intrat o graviduta cand ar fi trebuit. A iesit la 17:40 (eu trebuia sa intru la 18:00), am zis "sa vezi ca intru mai devreme!".
De unde, asistenta mi-a zis ca face o pauza. a facut pauza pana la 18:15 minute, va dati seama ca dupa 18:00 deja nu mai aveam rabdare...

La gimnastica m-as bucura sa mergem impreuna (eventual cu cine mai vrea),cred ca va fi mai "distactiv"-vorba lui Sebi (la oricare dintre cele 3, mie mi se pare interesant si medicalduo, ca se adreseaza si prenatal si postnatal, si mamicii si bebelusului; si Active este asemanator,dar putin mai departe...-stabilim impreuna si mergem eventual sambata de dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

colul meu e de 4.8 cm, inchis, deci scap de cerclaj...si am 2 fetite in burtica

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Cami, faci bine, e bine sa fii prevazator si sa ceri si o a doua opinie. De asta si eu m-am programat si la Sanador, pt saptamina 21.
Despre gimnastica vorbim si hotarim unde mergem, ca mai avem timp. Poate pina atunci se mai hotaraste cineva sa ne acompanieze. Tocmai m-am urcat pe cintar si am cu 7 kg mai mult ca acum 4 luni... Bine, ca e seara, si poate cintaresc cu burtica plina 1,5 kg mai mult decit dimineata, dar si 5,5 kg tot e mult...

Pussi, deci si tu ai avut surpriza. Si chiar te intrebasem inainte, daca esti pregatita de surprize... Bravo, felicitari pt cele doua printese... Sigur sunt fetite sau s-or mai schimba pe parcurs?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Ah, Pussi, eu tocmai ii povestesc lui Tati al nostru intimplarile de peste zi si ne ridem amindoi despre ce ne-o astepta si pe noi!!!. tati al vostreu ce zice ca are trei fete in loc de doua si baiat? E mindru? AAA, si ma bucur ca ai scapat de cerclaj,

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Bravo, pussi ca ai scapat de fundite la fetite...mai mai...ce face taticu saracu..cu cine mai merge la fotbal....
or iesi niste baietoase amandoua..de o sa moara de dragu lor...

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Jasmin, si eu am programare tot la Dr.Nedelcu pe 10 iulie pentru TT + eco. Sper sa iasa ok caci inca nu stiu ce fel de eco o sa fie, la receptie mi s-a spus ca e morfo-fetala, dar de aici am inteles ca nu e. Probabil o sa fac un 3D/4D ca vreau si eu poze si filmulete :). Am intrebat la receptie si de 3D+CD si a ramas ca anunt la consultatie... sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza sa raman fara amintiri.
Si mai am o intrebare pentru fetele cu experienta, trebuie sa beau lichide inainte?
Somn usor si multi pupici :)

Mergi la inceput