Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 15

Sheritra spune:
quote:
Originally posted by RGE
PUSSI..si cu mopu' ce faci mama???..vrei sa facem curat??
..vezi ca sunt gravida asa ca nu ai voie sa tipi la mine ca ma stresezi si cresc IR-urile
ROXANA23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Las-o Pussi in pace ca m-am prins merge la sala plateste de o pers si de fapt fac doua baita in piscina si continua cu SPA acasa, sa nu uite bebele miscarile de inot, deja cred ca stie si Krausul si brasul.
Bafta multa maine si curaj, e f simplu, ma suni daca e ceva.
Imi trimiti nr de tel al lui Andicu s-o felicitez?
Shery

my precious
eco-uri
burticuticuta

Sheritra spune:
quote:
Originally posted by RGE
...asa cica am invatat niste trucuri azi...cand suntem in travaliu sau inainte sa plecam de acasa sper spital sa bagm 50-100 de ceva tarie..asa stiam si eu dar astazi mi s-a confirmat eu credeam ca e vreun mit..ca la menstruatie daca beam un pic de tarie curgea mai putin..asa e si la travaliu hemoragia e mai mica si creste repede dilatatia.......asa,,altceva ar fi legat de un bebe puturos care nu prae are putere sa desfunde canalele si sa nu ne mulgem ca cica e super dureros sa punem alt bebe din spital bine cu acordul mamicii lui (un beb e care papa bine)..sa suga putin de la noi..asta mi se pare cam deplasata.....sa ne cremmium foarte foarte mult.....crema in excees!!!!!!!!!!
ROXANA23+
GEORGE IONUT
Super, Roxano merg la club sau la carciuma inainte de a naste,

Iar cu suptul, am vorbit cu al meu si-l inghesui eu intr-o toaleta pe acolo s-o faca el pe bebele, sa imbinam utilu cu placutu! Cica-i mai eficient de la barbat.

Shery

my precious
eco-uri
burticuticuta

darleena spune:
Da' cu laptele ce face daca e mai sensibilos din fire?

Pana vine bubu

poze bubu mic

pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
PUSSI..si cu mopu' ce faci mama???..vrei sa facem curat??
..vezi ca sunt gravida asa ca nu ai voie sa tipi la mine ca ma stresezi si cresc IR-urile
ROXANA23+
GEORGE IONUT
m-am gandit ca cu

PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RGE spune:
..sar'na PUSSI..
SHERI..de ce spui la toata lumea ca platesc doar pt o persoana??? ..or sa ma dea afara acum
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

pussi spune:
shericut, felicitam iar fata1 da-i sa pape, ca sa-i placa la fecior
Rgede faza cu alcooalele stiam si eu..si la nastere si la desfundat canalele de catre tatic
......
merg la ...si dupa, la eco!!!!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RGE spune:
SHERI..sa sti ca la faza cu sotul m-am gandit si eu!!!..cat despre partea cu tuiculitza nu stiu ce sa zic ca nu prea mi-a placut bautura ...eventual imi bag o perfuzie cu palinca..
PUSSI...succes ..indiferent de rezultat multa sanatate!!!
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

RGE spune:
SHERI..acum am citit ca ai fost la eco..felicitari pt grasunica..e super pt 22 de saptamani ..noi avem 475 grame...bine dar cica suntem foarte lungi in picioare...am inteles ca fetitele sunt putin la plinutze decat baieteii..acum nu stiu daca e adevarat sau sunt doar vorbe..
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

pussi spune:
am terminat ... mai am o oraaaaaaaaa,sper sa ma linistesc!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RGE spune:
PUSSI TINEM PUMNII!!!!!!!!!!
SUCCES..!!
ROXANA 23+
GEORGE IONUT