Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Neata fetele
Sheri felicitari ptr lungana ,si eu care credeam ca Mariuca este lunga ca asa mi-a zis Iosup...
Pussi asta da surpriza ,lasa sa fiti sanatoase toate trei .
Pupicei la fete
anca
20+
Maria
poze
darleena spune:
Neata!
Baai, odiseea noastra e odiseea cu cele mai multe rasturnari de situatie.
Pussi sa-ti traiasca fetitele! Pana la nastere s-or mai schimba?
AncaDdeci si tu esti obosita si ai placenta gr.2? Lasa mama ca asta inseamna ca e de bine ![]()
Adalia nu stiu producatorul cremei, dar a costat 7,5 lei un borcanel de 150g. Am inteles ca mai e una mai mare, care costa 15 lei.
20+ si
baby KaraPana vine bubu

poze bubu mic
ancadragoman spune:
Darleena nu puteam sa fiu altfel ,nu de alta dar vad ca asa se poarta la noi la odisee![]()
anca
20+
Maria
poze
cataro spune:
Neata, fetelor!
Am tot postat si ieri mesaje dar nu mi-au aparut, vad ca n-a fost numai cazul meu.
Anacami In saptamana 20 la Cantacuzino imi spusese un doctor la ecografia 3D ca-i fetita. La Iosup am fost ieri, in saptamana 21 si mi-a spus ca-i baiat. Am mai mare incredere in ce a zis Iosup., mai ales ca mi-a dat si-o poza pe care a scris clar penis si scrot ca sa nu-l mai contrazic.
Cata 20+
cataro spune:
Mey, dar flacaul meu de ce are numai 16 cm ca si ma-sa si tac-so sunt doi lungani??? Sper sa recupereze, ca nu-s frumosi barbatii mici de inaltime
ancadragoman spune:
Azi am facut 21 de saptamani!!!!!

Fetelor nu vi se pare ca timpul trece repede?
anca
21+
Maria
poze
darleena spune:
Gata, am facut si eu 21 de saptamani, ca uitasem.
Mie mi se pare ca trece foarte greu, abia astept sa scot kinderul afara ![]()
21+ si
baby KaraPana vine bubu

poze bubu mic
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
Pussi ma bucur ca ai scapat de cerclaj, cred ca i-a fost si colului tau frica de s-a lungit atata
.
Mai fetele, cred ca si Elena simte caldura asta ucigatoare de afara, ca nici chef prea mult de joaca nu mai are. Misca f putin, si asta dimineata si seara, sau cand ma intind in pat. Si deocamdata am scapat si de scurgerile din sani, nu am mai avut nimik dupa episodul de acu 2 zile.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca
21+
Elena
ancadragoman spune:
Anca sa stii ca si la mine la fel,de la caldura nu prea are chef de joaca decat noaptea![]()
anca
21+
Maria
poze
darleena spune:
Si la mine la fel. Dimineata la vreo ora dupa ce ma scol e activitate mare in burtica, dupa care pauza pana seara tarziu.
21+ si
baby KaraPana vine bubu

poze bubu mic