Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by cellu
[PUSSI, mai am o nelamurire (am citit din urma mesajele ca, initial, cand am deschis, l-am citit pe ultimul si am vazut negru in fata ochilor). Daca in Romanica nu se face TT pt gemeni, ce fel de formular au completat ei pt Franta? (Logic, cred ar fi tb. unul special pt gemeni!)
Cand ma gandesc ca peste 2 sapt. tb sa trec si eu prin emotiile TT-ului....

Cellu 13+

eu zic ca daca nu trebui sa nu-l faci!

formularul in franceza era de TT ( ca eu l-am dus la dr. gineco sa-l completeze) si avea o rubrica unde trebuia sa bifezi daca e sarcina unica sau multipla, in rest era indentic ca si continut cu primul, in romana ... Dar, din ce scrie pe buletin trebuia alt formular mai amanuntit..sau poate o fi existand o pagina 2 la cel primit care la mine n-a ajuns, ca trebuiau sa existe niste casute unde sa fie trecuta varsta gestionala ecografica .. si translucenta nucala la ambii bebelasi, nu doar la unul!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MEDAMAYA cam asa sunt si ale mele,sa fie oare de la ultrogestan,dar de ce nu mi-au zis si mie oare.la bebelusi si mamaei
PUSSI ce cretini sunt cei de la clinica,te speri de nu-ti mai trebuie nimic.
DREAM suntem alaturi de tine,va fi bine sigur
THEA daca aflu ceva am sa iti spun,ai mare grija de tine
CELLU sper sa treaca,greu ma obisnuiesc cu statul la pat[pup
la toate mamicile si bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

PUSSI,ce ti s-a intamplat tie este inca o dovada de superficialitate crasa, intalnita, din pacate, la tot pasul. Nu s-a sinchisit nimeni sa adapteze formularul, nu a observat nimeni neconcordanta! In schimb, n-am nicio indoiala ca pretul a fost stabilit cu mare atentie, luandu-se in calcul toti "parametri", toate cheltuielile!
Chiar asa, ce drame s-or intampla cu alti oameni care primesc rezultate de genul asta si nu au posibilitatea (din diverse motive) sa mai ceara alta parere?!
Eu fac TT pt ca am 37 de ani. Dar mi-am propus sa ma bazez pe eco morfofetale. Voi face si la alti dr.

Cellu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dream incet-incet incep sa apara si vestile bune. Sa dea Domnul sa fie asa in continuare.
Cellu la Giulesti voi naste.
Apropo de TT, eu l-am facut de amorul artei, la Giulesti, dar am spus ca nu voi pune mare baza pe el, mai ales daca rezultatele nu vor iesi prea bune, amniocenteza nu aveam de gand sa fac si tot eco morfologice raman de baza. Acum...rezultatele au fost in limite normale, dar pe hartie nu scrie niciun tip de risc de SD sau altele, ci doar rezultatele la cele trei analize.

Teodora
34+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi eu m-as duce la ei sa le spun cat de "competenti" pot fi,pot angaja si o femeie de serviciu sa le copmleteze lor formularele.Bine ca nu a fost decat o sperietura.
Aurel-Cris uite aici greutate si centimetri in burtica la mami: http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html
Dream ne rugam pt tine dar sunt sigura ca baietelul tau este bine sanatos tun.
Thea nerabdatori mai sunt bebelini tai sa fac cunostinta cu mami lor.

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Pusii nu am cuvinte, m-ai lasat praf cu ce ai povestit. Oricum incompetenta lor ne scoate noua fire albe in cap iar ei dorm linistiti mai departe. Si eu ma gindesc sa ma duc la Buc sa fac TT dar nu stiu unde.Dupa patania ta nu prea imi vine sa mai fac nici o analiza in Craiova.
Dream

mona 15 + Alexandru si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Fetelor,eu tare ma bucur ca vad multe reusite aici .Vad ca niciuna nu a avut asa pierderi de sange,sper sa fie ultima data si la mine ca ma innebuneste starea asta de asteptare de la o vizita la alta.Nu stiu cum sunteti voi ,daca sunteti in stare sa iesiti la plimbare sau la servici , ca eu nu pot...daca stau prea mult sezut sau in picioare ma doare jos ,ca si cum m-ar apasa pe col.Sper sa trec cu bine peste lunile astea sa-mi nasc bebelusii sanatosi si frumosi ca mine .Va pupicesc

galusca si cele doua galuscute minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

buna fetelor,

vreau sa ma inscriu si eu la voi. Am facut Fiv in nov - dec 2006, si ET la 12 dec. DPN este 04.09.2007 si am un .

Eu nu am mai intrat ptr ca nu prea am mai avut timp la birou si nici nu am avut net pe acasa pana acum.

Va pup si va doresc la toate sarcina usoara, fara prea multe emotii si o nastere la fel de usoara cu BB-ici sanatosi

betty78 33+

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna dimineata dragele mele,

Sunteti minunate. va multumesc mult pentru cuvintele de incurajare trimise. Ma simt alaturi de voi ca in familie. Nu va enumar ca ar trebui sa va iau pe toate la rand dar va sunt profund recunoscatoare. si va doresc tot binele din lume pentru voi si -i vostri. Meritati asta!

Eu ieri nu am mai intrat. Am avut si parca inca mai am usoare crampe si dureri ca la CM (de intensitate mult mai scazuta). Nu va mai povestesc ca am facut o adevarata manie prin a ma controla daca sunt uda sau nu si imi iau temperatura la fiecare 6 ore. Cu temperatura e ok dar cu lichidul sincer imi e tare greu sa evaluez situatia. Cateodata mi se pare ca sunt mai uda ca de obicei dar nu-mi dau seama daca nu poate fi si transpiratie or o psihosa de-a mea...Offf sper sa se termine totul cu bine.

Galuscuta iarta-ma ca-ti raspund cu intarziere dar cred ca eu am avut parte cam de ceva similar cu ce ai tu. Bineinteles ca si eu am trecut prima data prin hiperstimulare ...La inceputul saptamanii a8a am avut prima sangerare. A durat cam o ora sau chiar mai putin. Am fost imediat la control si mi s-a spus ca ar fi de la intinderea ligamentelor si ca se sparsese un vas de sange. Chiar am vazut la ecograf locul si era foarte punctual. A doua sangerare a urmat dupa 4 zile. Din nou povestea s-a repetat. Bineinteles ca am stat numai in pat...Cand am zis ca am scapat adica in saptmana 11a la sfarsit am eliminat un cheag/hematon mare de culoare maro iar dupa doua zile am avut o adevarata hemoragie. Am sangerat enorm de mult si credeam ca totul s-a sfarsit. Am stat o saptamna in spital numai in pat dupa care acasa...Si acum sunt inca in pat iar petele maronii s-au oprit de cateva zile. Ultima data a fost de la implantarea placentei. Bebe a fost ok dar lichidul meu amniotic este maro si nu limpede asa cum ar trebui sa fie...Noroc ca am Rh positiv.... Te si rabdare multa. O sa fie bine.

Dream 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Thea mai asa de putin...Curaj si rabdare. Roaga-i pe sa mai astepte putin ca la mami e cald si bine. sa fie totul bine....

Aurel-Cris poate petele vin de la implantare sau ligamente. Eu zic sa nu faci efort si sa stai mai mult in pat.

Cellu sunt complet de acord cu tine. Mergi pe mana ecografiilor, verifica cu mai multi dr si uita de TT. Sunt asa de multe rezultate fals pozitive care nu fac decat sa te agite si mai tare. Le babycenter (nu dau link-ul sa nu fie reclama) la fiecare subiect este si forum. Am citit mii de postari si foarte rar am gasit un test care sa corespunda cu realitatea si asta de multe ori a fost insotit de ceva probleme depistate la eco....Asta in US ca la noi mai adaugi si neglijenta si supeficialitatea dr. Avem deja un exemplu clar: Pussi. Bafta multa

Dream 16+

Mergi la inceput