Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Galuscuta cu mult optimism vei reusi sa treci si peste aceste luni, mai ales peste aceasta perioada torida. Cred ca repausul este cheia succesului, in general pentru gravidutele prin FIV si in special pentru mamicile de gemeni sau cele care au avut oarecae probleme.
Betty bine ai venit in randurile noastre. Vad ca nici tu nu mai ai prea mult pana iti vei tine baietelul in brate.
Madalina multumesc pentru sustinere. Am si rabdare si curaj si vad ca ieri si azi s-au mai potolit si puiutii mei si am avut contractii mai putine. Macar sa astepte pana in august, poate se mai racoreste afara, sa nu sufere si ei de caldura, ajunge cat sufera mami .
pentru toate

Teodora
34+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna, ma iertati ca ma bag si eu pe la subiectul vostru. Si ce am sa intreb nu are legatura cu subiectul. dar caut o fata care nu stiu pe unde e si nici nu imi amintesc nick-ul. apoi am o intrebare la care cele cu mai multa experienta au sigur raspuns. pleeeeease

1) am auzit la un moment dat pe cineva, dar am uitat cine era, ca a ramas insarcinata imediat dupa chiuretaj. nu stiu ce i s-a mai intamplat si as vrea foarte mult sa stiu daca e bine. stie cineva ?

2) cine stie care sunt riscurile daca dupa primul ciclu menstrual de la chiuretaj (20 Iunie - oprita in evolutie nu se stie la ce varsta pentru ca abia la 9 saptamani am facut eco si arata ok sacul dar era gol deja) as ramane insarcinata. eu sunt destul de nerabdatoare mai ales ca am trecut cu bine peste ce s-a intamplat si ma simt complet refacuta sub toate aspectele. va rog muuuuuult sa imi spuneti ca asa am un chef sa trec la treaba

Va multumesc mult!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alinuscha , dupa cate stiu eu nu e nici un risc, daca totul s-a curatat si tu te simti in stare, da-i bice!

Medamaya , eu n-am mai scris pe aici de ceva vreme asa ca n-am avut ocazia sa te felicit pentru cele trei minuni !

Galuscutza , si tie felicitari !

Dream , iti tin pumnii pentru un rezultat bun la amnio. La mamici nov-dec am avut cred 3 amnio pana acum si toate au avut final fericit. Sper la fel si pentru voi.

Pentru fetele care vor sa faca TT in Bucuresti la sarcina multipla, parca Medsana face ceva de genul asta (uitati-va la medsana.ro)

22s + Sophia 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mihuta, multumesc mult. Colectez pareri de la voi care stiti ca de la doctori mai putin am incredere. Succes mult!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

BETTY, bine ai venit la noi, sarcina usoara si la termen!
THEA, rezista ca mai ai putin
DREAM, am lansat deja o intrebare pe forumul fetelor din "nov.-dec.", ce dr sa aleg pt eco-morfo de 22 sap.
Va intreb si pe voi, dintre: IOSUP, POP si HERGHELEGIU, de care am citit ca ar fi buni la eco, la care sa fac programare? Aveti vreo informatie/parere?

Cellu 14+

Mergi la inceput

Cellu, ti-am spus parerea mea la mamici de nov-dec, dar am uitat sa te intreb, ecografia de sapt 11 unde ai facut-o ? Asta e eco la care s-a masurat translucenta nucala.

22s + Sophia 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MIHUTA, multumesc de raspuns. Eu am facut eco de 12s si 6z la Spitalul (fostul) Titan unde am facut FIV-ul, cu dr. Cheles. Rezultatul a fost bun. Eco de 16s o fac tot acolo, la fel si TT. Dar mai vreau si alta parere, chiar si de la un pom laudat.

Cellu 14+

Mergi la inceput

Poate o sa afli informatii mai pertinente de la celalalte fete. Eu una n-am fost decat la Herghelegiu (dintre cei trei) si desi aveam o parere foarte buna despre el de la ecografii facute in trecut, m-a dezamagit.

22s + Sophia 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Dream1971 - multumesc de msj ,credeam ca numai eu patesc asa ceva, acum sper sa trec cu bine de primul trimestru.Multa sanatate si sa ne dea DD sa putem duce la termen sarcina fara alte probleme.
Mihuta -Multumesc de urari si tie si celorlalte fete.
Voiam sa va intreb inca cate ceva : eu am niste migrene ingrozitoare imediat cum ma trezesc dimineata si ma vad nevoita sa beau cafea.A doua chestie e ca imi pica parul foarte tarede vreo 1 luna...o sa raman skin head ca nici asa n-am mult pe cap

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutari la trupita de fivoase
betty bine ai reaparut! te trece fata pe listuta! Sarcina usoara si BB sanatos !
dream astept si eu cu pumnii stransi rezultatul preliminar de maine! Sunt acolo cu tine!
cellu eu zic daca nu-i prea costisitor sa-ti faci programare la toti 3! Nu vreau sa patesti ca mine cu TT! o sa explic in continuare mai departe!
galuscuta si eu ma trezeam asa... si azi dimineata, dupa e totul ok! Eu zic ca o ceasca de cafea nu face rau... pt. mine are rol dublu scap de constipatie
thea pupam copilasi pusi la ingrasat!

eu sapt. viitoare fac 20 de sapt. ..cand se poate face morfofetala de trim. 2! Asa ca mi-am facut programarea la Iosup si Herghelegiu de TM... ca sa-mi scot total din cap TT si sa merg doar pe ecografi! Azi doar de asta m-am ocupat: programari sunt medici la care se fac programari cu 1-2 luni inainte, asa ca am reusit sa ma bag doar cu interventii ...La unul am programare marti ora 20 si la celalalt s-ar putea sa ma primeasca si maine! La 22 de sapt. fac morfofetala la dr. meu, care acum e in concediu! Si cu 3 ecografiii de la 3 dr. buni, buni... o sa fiu linistita!

O seara placuta la toata lumea!

PUSSI 19+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput