Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 25
pussi spune:
mie mi-a iesit naspa rezultatul de la TT, risc 1/100... asta este! amniocenteza nu fac!
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
madalina28 spune:
Dream pt tine sa fie totul bine.
Offff Pussi si tu......sincer imi pare rau.
Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
cellu spune:
GALUSCUTA, bine ai venit printre noi. Pacat ca nu poti intra mai des sa povestim.
Eu am avut alfel de sangerari, una dintre ele a fost de la o dezlipire de placenta. Nu stiu ce sa zic, la tine e altfel.
Pupam BB-ii!
MEDA, sa-ti traiasca puisorii
MADA, pt BB.
toate burticile
Cellu 13+
cellu spune:
PUSSI, imi pare rau, e o grija in plus.
Dar urmatoarea eco morfofetala iti va arata ca iubitele tale sunt sanatoase tun!
Cellu 13+
pussi spune:
mada, cellu si eu zic la fel..e eraore, asa zic si medicii din TM! TT s-a facut in FRANTA si au alte unitati de masura fiindca valoare BHCG-ului la 16 sapt. e 78... in loc de vreo 500.000 cat ar fi fost normal! Si fetelul sunt ok ca am mai facut un eco de atunci...si misca de numa!
Oricum morfofetla de trim. 2 o fac ;la 3-4 medici si vad ce zic!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
paulat spune:
Buna.
Sunt o graviduta cu gemeni 21 sapt, obtinuta prin FIV, baietei, si foarte vioi de acum. Ultimele 3 sapt. le-am petrecut in spital ptr. ca am sarcina foarte jos pozitionata, iar un bebeu este cu capul in jos inspre col. M-ai bine zis ma apasa m-ai tot timpul dandu-mi niste dureri ca la ciclu. Dr. m-a internat imediat, perfuzii, litice din 6 in 6 ore si apoi repauz la pat. Saptamana trecuta cand am fost la control, bebeii erau foarte bine dar cand s-a uitat la col verdict direct: CERCLAJ.
Acum stau in pat, am 3 zile de la cerclaj si niste scurgeri crem-maronii care parca nu se m-ai termina(nu mult ). Am inteles de la doctor ca ar trebui sa inceteze. A m-ai patit cineva asa?
Cate zile tb. sa stai la pat dupa cerclaj?
Va multumesc.
21+
Chiara spune:
pussi, o sugestie :afla ( daca nu cumva stii deja raspunsul) daca la TT s-a tinut cont ca tu ai 2 si nu unul? este extrem de important pt. calculele care se fac si pt. rezultatul final acest lucru! sunt sigura ca fetele tale sunt sanatoase si frumoase!
pussi spune:
chiara de aceaia au trimis proba in FRANTA ca in Ro nu fac pt. gemeni! Si... BHCG.. de 78 ... e val de sapt. 3 de sarcina... e clar eroare!
Sau BHCG-ul scade la sarcini oprite in evolutie...Doamne fereste, dar eu am mai facut 2 ecografi de atunci! si fetele misca!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Chiara spune:
pussi, aia din Franta sunt batuti in cap? pai cum sa-ti calculeze la asa o valoare a beta-hcg? normal ca nu sunt calculele bune! eu nu stiu cum se calculeaza, dar e logic ca e o problema cu valoarea hcg-ului. nu te stresa, eu cred ca in curand se va lamuri totul.
aurel_cris spune:
dragelor mi-a fost tare dor de voi,am fost plecata din Bucuresti pt ca am avut o nunta in familie.Am sosit si astazi am fost la Medlife pentru o echografie 3D.Totul pare bine,surpriza a fost ca mi-au zis ca as avea 9 saptamanii,cand de fapt dupa ce zic cei de la Giulesti asta ar fi a 8 saptamana.Deci rezultatele ar fi cam astea:CRL=18mm(9 sapt),vezica ombilicala 5mm diam,miscare active prezente,BCE:161/min(modul M),activitate cardiaca ritmica,DPN 19.02.2008.Un singur lucru a zis dar nu am inteles prea bine,voi stiti ce ar insemna aceste date???A.uterina dr.:RI;0,67
A.uterina st.:RI:0,48 ,fara hematoame retroplacentare.Zice ca nu este buna acea digerenta de RI,am sa caut sa vad ce inseamna.
Scurgeri sincer am la efort,am fost la nunta si a doua zi am avut petele,sa mor.Dr astazi mi-a zis ca acolo nu s-ar vedea de unde vin petele,ar trebui sa se opreasca,sper din tot sufletul sa se intample asta.
MADALINA cam tarziu dar iti spun si eu LA MULTI ANI,eu nu vomit deloc deocamdata.
DELFI felitarii pentru pereche,cred ca sunteti foarte fericiti.
PUSSI sigur este o greseala,stai linistita
DREAM cum esti??
CELLU ma bucur ca sunteti ok
MEDAMAYA ma bucur ca sunteti bine cu toti
ANIAST frumoase poze,cum merge cu decoratul?
GALUSCA,CIARLI,THEA,LACHIONE,SHERITA,MIHUTA