Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MADA, fetele de la "ianuarie- feb." spuneau ceva de ghimbir, care a dat rezultate impotiva greturilor. Poate te ajuta.

Cellu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dream1971, iti tin pumnii pentru maine sa fie bine.
Delfi, felicitari pentru pereche. Trebuie sa fii tare fericita. Stai cuminte in pat ca merita asteptarea...
Madalina28, rezista mamico....or sa treaca si astea.

Andreea 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalina mi-e nu mi-a trecut cu nimic! Am vomitat tot timpul.. am ajuns si la perfuzii! Am slabit 5 kg.! La 15 sapt. am terminat cu vomitatul si acum la aproape 19 nu am pus niciun kg. pe mine! am exact cat am avut cand am ramas ! Si mananc non-stop tot!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

multumesc mult fetelor pt felicitari. Sa stiti ca si eu am terminat cu acum o saptamina dar tot ce am incercat sa fac ca sa opresc procesul nu a mers asa ca trebuie sa aveti putina rabdare pana trec 14-15 saptamini. Hemoroizi am dar nu prea i-am tratat, citeodata nu ma deranjeaza deloc dar uneori ii simt mari si durerosi si atunci dau cu crema de galbenele. Inainte mai faceam bai cu musetel dar acum stop.
Nu reusesc sa citesc din urma ce a scris pussi de sani, dar de o saptamina din ai mei iese ceva galben, nu tot timpul. Eu am citit ca e de bine ca inseamna ca sunt canalele desfundate

mona 15 + Alexandru si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Delfi nu ma plang de greturi,din contra ma bucur ca le am stiu ca bb e bine,problema este ca nu mananc sau ca ce mananc vars si bebe trb sa se hraneasca si el cu ceva.Si inca ceva au aprut destul de tarziu la 9saptamani si jumatate...
Pussi de slabit ce sa slabesc ca si asa sunt din nastere slaba....

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Azi am fost la echo,toti cei 3 rusi sint bine , cresc au cite 11 mm fiecare, le bate inimioara.... ce mai,ne-am topit si eu si sotul meu.
Colul uterin e bine inchis , are 42mm.
Mi-a facut vreo 10 poze dar in nici una nu apar toti 3, doar cite 2, ptr ca nu-i putea prinde pe toti 3( tare ma oftic ca nu stiu sa pun poze)
Dream, iti pumnii ptr miine, sa fie totul bine
Madalina, fetele ziceau ceva de pastile de ghimbir, le gasesti la plafar.
Delfi, felicitari ptr pereche
Cellu,
Pussi,
Va pup pe toate si numai bine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Salut fetelor !
Pussi , trece-ma si pe mine la gravidute prin FIV . ET la 29.04.2007 cu gemeni , inca nu stiu sexul.Joi intru in 14 saptamani.
Am o intrebare : a avut careva dintre voi hemoragii ? eu am avut in sapt. 6 , in sapt. 9 si in saptamana 12. In uter nu se vede nimic, bebeii sunt bine ,placentele sunt lipite dar nu stiu de unde iese atata sange.Medicul mi-a zis ca e probabil sa mi se fi spart ceva capilare pe col. Mi-a recomandat doar repaos la pat ....eu sunt la pat din a 12-a zi de la ET din pacate ...In rest sunt OK .Va pup pe toate

galusca si cele doua galuscute minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

galuscuta trebuie sa-i multumim mult la DD ca ne-a implinit visul la dublu! Cu patul si eu am program..dar mai chiulesc cand ma simt bine! Hemoragie nu am avut! Va pupam
medamaya1+ cei 3 muschetari ne bucuram ca sunteti sanatosi, chiar daca ati iesit cate 2 in poze
madalina nici eu n-am fost o grasa vreodata..dar sa sti ca se msi poate slabi

DREAM NOI SUNTEM LANGA TINE!! sA VA AJUTE DD SA TREACA TOTUL CU BINE!
somnic usorrrrrrrr!!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Azi am fost la eco,bebe este bine are 32.2mm,placenta normala,lichid normal,are 10 sapt fix.Am si o poza cu el are caputul tuguiat.

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DREAM, sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine!

Cellu 13+

Mergi la inceput