Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna dimineata fetelor,

Cellu iti multumesc mult pentru gandurile si urarile de bine. De fapt va multumesc mult tuturor. Sunteti extraordinare. Am gasit atat de mult suport si vorbe bune la voi.... Va pe toate si va urez sa aveti parte de sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.

La mine ziua "Z" este foarte aproape. Sunt foarte nervoasa si inspaimantata de ce o sa fie...Inca ma gandesc daca e bine sa-mi asum acest risc si sper sa nu fac o greseala. E atat de greu...Nu mi-a mai ramas decat sa ma sa fie bine.

O sa va anunt de indata ce pot. Totul se va intampla maine dupa-amiaza...

Dream 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dream si noi tinem pumnii pe maine!!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Cellu de hemoroizi nu stiu ce sa-ti spun. Nu am avut problema asta. Am vazut la mamici de ianuarie- februarie ca ar fi fete care au patit la fel...Intreaba acolo sau poate e mai bine sa intrebi un dr. Nu cred ca e bine sa stai asa...Sa nu-l deranjeze pe .

Sanatate multa!

Dream 16+

Mergi la inceput

Pussi pe tine si cele doua comori.

Dream 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Buna dimineata fetelor, am fost ieri la doctor la Bucuresti. totul este ok dar la semnatura mea. Copiii sunt putin mai mari decat am eu ca saptamini de sarcina asa ca mult repaus la pat fara plecat in nici un concediu, trebuie sa stau cuminte ca sa pot sa-i tin cat mai mult. Oricum dc a zis ca o sa-mi fie greu pt ca sunt foarte slabuta (1,55m si 45 kg). Pana la urma sotul a zis ca ma leaga de pat numai sa fie totul bine. In saptamina 17 o sa fac si eu triplul test.
O saptamina frumoasa tuturor burticilor

mona 15 + Alexandru si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Dream sa vezi ca totul va fi bine

mona 15 + Alexandru si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

delfi sa-ti traiasca si

dream capul sus si cu incredere in DD va fi bine!!

cellu nici eu nu stiu nimic de hemoroizi! suna-l pe medic!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Delfi felicitari! E super sa ai pereche. Stai pe langa pat ca merita. Gandeste-te ca nu esti singura si ca orice efort faci acum iti va aduce o mare fericire dupa. Sa-ti traiasca printisorii si sa fie sanatosi.

Multumesc mult de sustinere. Sper sa fie bine si sa rasara soarele odata si in ograda mea...

Dream 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Delfi sa-ti traiasca si ,sa se nasca sanatosi si sa va bucurati de ei!Eu cred ca merita efortul de a sta in pat,asculta-ti sotul.
Dream capul sus sunt sigura ca totul va fi bine,iti tin pumnii.
Pussi am o mica intrebare : stiu ca tu aveai greturi,eu de vineri seara nu mai pot manca nimic,tot ce mananc vars,tu ai luat ceva special?Azi am incercat cu bors dar degeaba,iaurtul si lamaia nici nu le suport mirosul.
toate burticoasele

Madalina 9+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DELFI, sa facem rost de niste catuse cu puf sau niste sfoara din matase , sa-ti fie sederea in pat mai placuta!?
Ai grija, ai constitutia asa fragila! (nu ca eu as prea departe!)
BB-ii tai au -e bune, care ii cresc mari cu bagheta magica!
PUSSI, au facut fetele inviorarea de dimineata?
Eu am sa sun dr. pt domnii hemo', ca prea ma dor. Poate le cer sfatul si fetelor mai avansate de la Odisee.

Cellu 13+

Mergi la inceput