Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 16
dream1971 spune:
Buna dimineata,
Aurel_Cris felicitari pentru bataile inimioarei. Eu zic ca daca dr a vazut activitate cardiatica la 5.4 saptamani totul este bine. Poate petele sunt de la implantare sau au aparut in timpul cand trebuia sa-ti vina CM. Se pare ca apar frecvent astfel de lucruri. Poti rezista fara eco pana pe 1 august? Eu am facut saptamanal ca altfel ma innebuneau grijile.
Adina sa vii cu vesti bune.
Va pe toate si va doresc o zi buna si linistita.
Dream 14+
delfi spune:
la toate burticile, nu am mai scris pt ca am stat mai mult in pat si nu mai pot, parca sunt in . Ieri nu am mai rezistat si am fost cu masina intr-o plimbare scurta. Nu stiu cum sa mai rezist, nu mai stiu ce sa fac. Dureri nu mai am dar imi este frica de acea decolare de placenta sa nu se mareasca. O sa mai fac un eco sa vad cum stau ca altfel nici nu pot veni la control in bucuresti saptamina viitoare.
Acum mai nou am alta problema: am nasul infundat si uscat si am probleme cu respiratia desi pana acum nu aveam asa ceva. Voua vi s-a mai intimplat?
Pussi ce carucioare ai mai gasit ca am inceput sa ma uit si eu dar ma sperie putin greutatea celor duble (13-18 kg) si faptul ca majoritatea sunt pt. copii peste 6 luni.
Dream sa stii ca nici eu nu am stat mai mult de o saptamina, maxim 10 zile fara sa-mi vad bebeii, mi se face dor de ei. Parca nu trece timpul asta deloc mai repede si mi se pare ca pana la sarbatori mai sunt o mie de ani. Va sarut si va doresc o zi cat mai linistita, abia astept sa mai mergeti pe la ecografe sa vad si eu bebeii vostri cum cresc
mona 13 +
aurel_cris spune:
DREAM sigur mai vreau sa fac o echografie pana atunci,eu am zis ca poate fac rau bebelului daca ma duc saptamanal.Oricum hotarasem cu sotul sa mai mergem odata la echo cam pe 17 iulie,iar cu petele nu stiu ce sa zic ca o tin tot asa cam din 2 in 2 zile mai trag o sperietura.
ADINA ma ca bebele sa fie bine
PUSSI pe unde umblati fetelor??
DELFI te cred ca te saturi in pat si pt mine este tare greu
MEDA ce ai facut astazi la echo??
la toate burticile
madalina28 spune:
Aurel_Cris ma bucur ca are activitate cardiaca si al meu tot la fel era,doar ca mai maricel un pic 7mm.
Nici eu nu rezist sa nu ma duc la eco,ma duc la 2sapt fix o data la Buc la Marinescu o data in Ploiesti,eu m-am programat si pt eco de 13 sapt la dr Iosup la cabinet Fortis,atunci sper sa-mi spuna in afara de faptul ca e sanatos si sexul,oricum numele sunt alese chiar de e fata, chiar de e baiat.
Va pup pe toate si aveti grija de voi stati cat mai mult in pat, mult a fost putin mai e,trebuie sa ne gandim cate am indurat sa ajungem aici.
Madalina 8+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
medamaya1 spune:
Buna fetelor, am dormit putin ca eram terminati.Si avem asa:
sg 9,6
sg 10,5
sg 10,6.
Continui trat si pe 2 august merg din nou la echo, normal ca o sa merg mai des nu rezist pina pe 2 august
Prima oara Mr M. , vazuse 4, deja intrasem in panica, noi pusesem doar 3, au chemat mai multi dr sa-i numere, a fost interesant, ce mai...
Aurel cris, felicitari ptr activitatea cardiaca.
Moniland spune:
Meda, tu ai trei bb in burtica? Sau nu am inteles eu bine?
mada, asta e viata unul pleaca altul vine. Si se pare ca din cei dragi.
Monica
aurel_cris spune:
MEDA ai 3 bebei la purtator,fantastic,ma bucur pt tine.Acum trebuie sa ai mare grija de tine,va pup pe totio patru.
thea_m spune:
Mada condoleante!
Adina poate, totusi, vii cu o veste incurajatoare.
Medamaya sa-ti traisca cei trei puiuti, sa creasca mari la mami in burtica si sa ramana acolo cat mai aproape de termen! Te-a rasplatit Doamne-Doamne pentru nereusitele de pana acum. Sa fie totul bine!
Delfi noi am hotarat sa luam caruciorul DuoRider de la Gracco, are 3 pozitii ( inclusiv total la orizontala), are 10-11 kg si este 760 RON. Dupa un an mai vedem noi!
Pup mamicile!
Teodora
32+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006
Burtici
dream1971 spune:
Meda felicitari! Iti doresc sa reusesti sa-i tii pe toti 3 si sa te bucuri de niste -i sanatosi si frumosi. Sarcina cat mai usoara
Delfi si eu am probleme cu nasul. Am citit ca se intampla frecvent la -ute. Asa ca stai linistita.
Dream 14+
medamaya1 spune:
Multumesc fetelor , da acum sint ness caffe 3 in 1, asa imi zice sotul.Noi sintem inca putin socati, da ne revenim noi
Si am 4 saptamini, altceva nu mi-a zis, doar ca pina acum e bine si sa continui tot asa.
Meda