Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
Meda, FELICITARI! Cred ca asa a trebuit sa fie. DD asa a aranjat lucrurile si probabil de aceea nu a reusit FIV-ul precedent. Doamne ce frumos trebuie sa fie.
Monica
madalina28 spune:
Meda felicitari,esti prima reusita de pe forum la FIV cu tripleti,sa-ti traiasca si sa duci sarcina cat mai mult posibil
Va multumesc tuturor fetelor pt sustinere
Madalina 8+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
ladyxe spune:
din pacate nu sunt o graviduta, va rog sa nu va suparati pe mine ca am postat aici.
e placut printre voi,
Doamne ajuta meda ,ai 3 la purtator, mereu glumeam cu sotul ca noi vom face 3, sa impartim la fiecare cate unul (saocra, mama si noua )sa nu ne mai streseze cu "voi cand faceti unul bebe?" sau "dormiti in blugi?" , o sa va obisnuiti cu ideea si totul o sa fie bine pana la urma, sanatate sa fie cu restul va descurcati voi.
dar m-am si intristat cand am aflat ca grijile si problemele continua,
va doresc tot ce e mai bun pt voi, sanatate cu carul si multa putere.
eu am un fiv nereusit, pt a trece la fiv 2 s-a pus pb unei biopsii de endometru, rugamintea mea este daca imi puteti impartasi ceva din experienta voastra, si apelez in special la cellu, pt ca stiu, tu ai facut asa ceva, cum e procedura? cu sau fara anestezie? dar cel mai important poate avea o mica contributie la reusita unui fiv?
Multi pupici la fetite si burtici.
multumesc anticipat
ladyxe
mihuta spune:
Buna burtici fivoase,
Haideti, capul sus si inima usoara ! Trebuie sa fim puternice !
20s + Sophia 80%
cellu spune:
Buna fetelor,
MEDA 3x1, ce-mi vad ochii, sa va traiasca!!! Ati dat lovitura! Sarcina usoara si la termen! Te temeai ca ai BTHCG-ul mic.
Da, la ET adaugi 14-16 zile (zilele de cand ai inceput stimularea si au inceput sa se formeze ovocitele) Trei pupici pt BB-ii tai!
AUREL-CRIS, felicitari pt inimioara! Si pt mine a ramas de neuitat clipa, cand i-am auzit inimioara prima data.
Ref. la petele maronii si dureri ca de CM, parerile sunt impartite, mie o dr. mi-a zis ca durerile provoaca si petele, pt. ca durerile contracta uterul, iar, dupa parerea ei, m-ar interna si mi-ar administra liticul obisnuit. Alte pareri spun ca, daca petele nu sunt de culoare rosu sau roz, nu sunt un pericol. Ca sa fiu la mijloc (si sa scap de spital) eu iau No-spa - max.3/zi si supozitor - max. 2/zi (Scobutil/Scopantil) pt dureri si am stat in pat sa-mi treaca petele. Chiar daca dr. nu ti-a recomandat, stai in pat si ia ceva (No-spa) pt dureri, nu le suporta.
DELFI, si mie mi se intampla asa cu nasul, uite o explicatie
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP16
ANTONI, esti o mamica fericita, mai ai putin. Cred ca tuturor ne e teama de nastere. Sa ne ajute DD sa ajungem si noi acolo!
ADINA, da-ne vesti bune!
PUSSI, zugravesti totul in roz?
LADYXE, imi pare rau ca tb sa faci biopsie. Asa este, si eu am facut anul trecut. Cu anestezie generala. Nu era programat, am aflat dupa histeroscopie, ca mi s-a facut biopsie. (Lucru care m-a deranjat). Mi s-a explicat ca a fost pt a analiza capacitatea endometrului de a sustine sarcina. Diagnosticul a fost unul nu prea imbucurator, "hiperplazie adenomatoasa polipoida". Atunci m-am speriat, dar dr. a bajbait sa-mi dea un raspuns clar -intai mi-a zis ca am menstruatia "rara", dar a dedus eronat, ca nu am venit in fiecare luna la cabinet pt ca fusese in concediu. Dupa ce i-am explicat cum de-mi lipseste o luna de menstruatie, mi-a zis "A, atunci e de la prolactina marita". Si asa am renuntat la dr.. Nu stiu ce-a fost cu diagnosticu ala, n-am cautat mai mult, am urmat doar un tratament naturist.
Mie mi-a fost rau de la anestezie si m-a durut ceva timp burta, dar nu ma pot lauda cu o putere rapida de refacere a organismului. Daca ti-a fost recomandat si ai incredere in dr. tau, e bine sa ai un diagnostic si sa ajuti din timp endometrul pt noul FIV. Iti urez bafta multa si endometru sanatos!
DREAM, THEA, MADA, FIRST-CARMEN... si toat gravidutele, pupici...
P.S. Ma simt mai bine, m-am "imprietenit" cat de cat cu antibioticul. Coincidenta sau nu, in a treia zi de cand il iau nu mai am dureri asa intense si nici petele maronii [e adevarat m-a tinut mai mult in pat].
Cellu 12+
aniast72 spune:
Fetelor, eu iar n-am mai scris de ceva vreme, acum am recitit si din urma si m-am gandit sa va incurajez...vad ca aveti nevoie. E greu la inceput...dar dupa cum spunea cineva mai sus...o sa uitati perioada asta.
Noi ne apropiem de final, avem mai putin de 2 luni....abia astept momentul cu zambetul pe buze.
Pupici pe burtici.
Andreea 31+ cu
pussi spune:
salutiiiiiiiiii...toata casa e vraiste, cu praf si mizerie, dar dormitorul e pus in odina, PC-ul pe noptiera..asa ca pot sa stau pe .Incarc sa fiu cat se poate de distanta fata de tot ce se intampla in casa si sa nu ating nimic...sa faca cine ce vrea
Adina sa te ajute DD sa poti sa treci peste asta... i tot El sa-ti implineasca visul, sa te vezi cu sanatos in brate! Voi ati facut testele genetice?? Eventual vorbeste cu dr. sa le faceti voi si daca se poate si direct pe embrion...macar sa stiti daca exista o cauza de acest gen!
madalinaasta e viata! Cred ca s-a dus cu inima impacata ca tu vei fi mamica!
aniast72 tinem pumnii pt. nastere usoara...dar mai ai ceva , cred ca acum esti mai linistita ca perioada critica a trecut!
medamaya1 sa-ti traiasca, sarcina usoara si cat mai aproape de termen
aurel crisfelicitari pt. inimioara!
delfin-am mai cautat..dar o sa-ti spun cand ma hotarasc!
cellu nu e chiar toata roz. Bine ca te-ai imprietenit cu antibioticul!
thea m o sa ma uit la caruciorul tau!
Fetele mele sunt super active...le simt cam de 3 ori pe zi in reprize
De ieri am o presiune in burtica...in jona pubiana, am luat 3 No-spa, si am stat in pat! N-am mai sunat pe nimeni, ca deja mi-e jena de dr.
In TM nu gasesc gravibinon... daca nu gasesc nici luni o sa apelez la voi!!!!
weekend frumos la toata lumea!!!
PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dream1971 spune:
Am intrat sa va salut si sa va spun ca ieri am fost din nou la doctor. Hematomul se mai retrasese si daca merge tot asa pe 17 fac aminocenteza. Mai am inca pete maronii de care sper sa scap pana atunci. este bine dezvoltat si vioi.
Adina ce s-a intamplat? Cum a fost la eco? Chiar a fost rau? Nu se poate. Imi pare tare rau . Nu-ti pierde speranta. Trebuie sa fie bine.
Anaist a inceput numaratoarea inversa. sa fie bine pana la capat si sa-ti fii o mamica fericita a unui sanatos si frumos.
Va pup pe toate si va urez un week-end minunat!
Dream 14+
andicu spune:
Buna fetelor.
Eu tot in viteza si din lipsa de timp, cauze de bebe asta este, o sa ne intram noi in ritm la un moment dat!
Meda, ce vad?! 3 bebei???!!/ oauuu, FELICITARI din toata inima si sa dea DD sa fiti sanatosi si voinici!
Adina, ma rog pt tine sa fie bine! imi pare rau ca treci prin asa ceva!
Dream, Doamne-ajuta sa scapi de stres!
Dragelor, n-am timp sa va enumar pe toate, dar ma gandesc la voi si va doresc sarcini usoare in continuare !
Si cum stiam ca asteptati, am pus www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/detail/" target="_blank">aici poze cu bebe Filip.
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip